Як тернопільські студенти проводять свій вільний час (ОПИТУВАННЯ)

Як тернопільські студенти проводять свій вільний час (ОПИТУВАННЯ)

У "професійне" свято студентів тернополяни розповіли про свої студентські роки. 

- Знаєте, бувало різне, - каже студентка медичного коледжу, 16-річна Катерина. - Бувало, що розпивали вино на задніх рядах у нашому театрі. Курси просто знайомилися, і старшаки принесли вино. Потім нас помітили і насварили. І відтоді ми більше не п'ємо у театрі. Цього року не святкуємо День студента. Пригадую хіба, як святкували День першокурсника. Того вечора я познайомилася із усіма старшокурсниками. Потім ми дуже довго згадували усі це свято. 

20-річний Валентин Безпалько вчиться на театральному факультеті і запевняє, що існує кілька категорій студентів.

Відео дня

- Є такі, які вчаться, - каже хлопець. - Є такі, які вчаться, але нічого не знають, а є такі, що взагалі не вчаться. Я відношуся до третьої групи. Я не святкую цього року День студента з групою, бо ми нещодавно мали гуляння, дайте трохи відпочити від них. Сьогодні я просто з другом йду у "Файне", а потім побачимо. 

 35-річна Галина Кіх навчалася у Рівному, жила там на квартирі.

- У гуртожиток я не хотіла, бо там умови були дуже погані, - каже жінка. - Я дуже тішуся, що була студенткою, це найкращі роки у моєму житті. Було дуже весело, проблема лише в тому, що треба було вчитися. 

24-річна Марія Борковська живе у Тернополі і майже усе студентське життя пропрацювала. Була продавцем-консультантом, потім дизайнером, потім обліковцем, а потім відправилася у декрет. 

- Пам'ятаю, як весело нам було, коли гуляли до самого ранку з однокурсниками, - згадує жінка. - Іноді тусили у клубах також. Але впевнена в одному, поки не була одружена, життя було набагато цікавішим. Я чесно скажу вам, Дні студента я не святкувала, бо не вважала це якимсь особливим днем, переважно тоді я працювала і була уже більш відповідальною і серйозною, ніж інші мої одногрупники. 

Іванна Дьордяй каже, що це було аж 8 років тому, вона зараз і не згадає цікавих моментів із студентських років. 

- Більшість моїх одногрупників, і я у їх числі, у вільний час роздавали листівки по місту, - розповідає жінка. - На роботу ходили. Я ніколи не святкувала День студента, якось завжди не виходило. 

Андрій Тихий часто згадує найвеселіший момент у своєму студентському житті.

- Колись на якомусь із перших концертів в університеті мені розмалювали фарбою обличчя, - сміється чоловік. - Потім я такий повертався додому, усі люди лякалися, а мені було по кайфу. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up