Партнер рубрики Люди

Як відома стилістка і дизайнер Наталія Стефанчук підкорила вершини весільної моди

Як відома стилістка і дизайнер Наталія Стефанчук підкорила вершини весільної моди

Жінки-лідери – вони демонструють неабияку силу волі та впливають на суспільні зміни. У кожному випуску «RIA плюс» - продовження серії публікацій про відомих тернополянок, які пройшли через терни до зірок, здолали багато перешкод заради свого успіху.

Завжди чарівна та усміхнена, креативна і несподівана…Тернополянка, котра навчилась перетворювати сірі будні на яскраве свято. Творець весільної моди Наталія Стефанчук, ніби фея, здатна одним дотиком руки зробити з кожної жінки королеву.

У весільній індустрії дизайнер працює вже 25 років. З її подачі кожна наречена може поринути в неймовірну казку, про яку мріяла з самого дитинства. Тернополянка започаткувала та успішно розвиває власну торгову марку весільного, вечірнього та дитячого одягу «НАТАЛІ-МОДА». Вона – успішна бізнес-леді, яка перетворила мрії у реальність, а власною працею та ентузіазмом наповнила своє життя веселковими фарбами. Вона – володарка міжнародного «Ордену Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній зірці», нагороджена за сумлінне  служіння Україні та на честь 100-річчя народження Анни Ярославни, Князівни Київської, Королеви Франції.  Крім того, що пані Наталія – чудовий керівник і сильна жінка, вона ще й любляча мама трьох синів і кохана дружина. Сім’я для неї є найбільшою цінністю, тому всі свої сили та невичерпну енергію жінка вкладає у її розвиток та процвітання.

Відео дня

Історія успіху: усе почалось із сукні

Наталія Стефанчук народилася 3 листопада 1971 року в Тернополі. За плечима – навчання з відзнакою в Тернопільському політехнічному інституті ім.І.Пулюя. Згодом – у Київському національному інституті технології та дизайну.

ЇЇ ж історія успіху народилася із власної весільної сукні.

- Вона була настільки оригінальна на той час, що клієнтки навперебій просили  на своє весілля, - розповідає пані Наталія. – Невдовзі я відкрила один із перших у Тернополі прокатів весільних суконь. Його популярність настільки зростала, що охочим обрати плаття своєї мрії доводилось очікувати в черзі по кілька годин. І ось настав момент, коли наречена захотіла особливу сукню, не схожу на жодну іншу. Я взяла мереживо і тканину, наклала одне на одне… І сукня народилася в моїй уяві. Відтоді я знайшла своє покликання…

У весільному салоні пані Наталії представниці прекрасної статі, які мріють про ексклюзивну сукню за власним дизайном, можуть замовити  пошиття за індивідуальним замовленням ексклюзивну модель або обрати один із нарядів від всесвітньовідомих французьких, іспанських та американських брендів. Наталія Стефанчук – справжній професіонал своєї справи. А улюблена робота давно стала стилем її життя.

- Секрет мого успіху – простий, - зізнається з усмішкою жінка. - Це – постійна праця, помножена на любов і самовіддачу. Тоді результат не забариться. Найвища похвала для мене – вдячність та щасливий блиск в очах клієнтів.

ЇЇ місія – створювати весільну казку, в якій кожна наречена є щасливою,

Сукні власниці торгової марки – завжди на піку моди. А кожна наречена - справжня зірка: елегантна, вишукана і стильна. У своїй роботі пані Наталія завжди орієнтується на відомі світові бренди, які працюють в індустрії весільної моди вже 50-80 років. Усі їхні колекції довершені, а кожна сукня всесвітньовідомих дизайнерів -  як особлива перлина, прояв високої моди, тонкого смаку та жіночої грації.

- Ціна на такі дизайнерські речі стартує від 5 тисяч Євро і вище. Звісно, для нашої місцевості – це надзвичайна розкіш, яка не по кишені. Саме тому ми маємо своє, особливе покликання – створювати не менш чарівні образи, які можуть на себе приміряти тернопільські жінки. Повірте, ми докладаємо всі зусилля, щоб володарка кожної сукні відчула себе найщасливішою та найчарівнішою на світі в один із пам’ятних днів у своєму житті, - додає героїня розповіді.

Пані Наталія вміє вдало поєднувати родинний затишок і бізнес, невпинно пізнає все нові й нові горизонти і ніколи не зупиняється на досягнутому.

Торгова марка Наталії Стефанчук  – незмінний учасник тернопільських Днів моди «Atrium Fashion Days», багатьох престижних міжнародних весільних виставок та показів не лише в Україні, а й за кордоном.

Сім’я: 25 років у шлюбі, має 3 синів

Хоча жінка звикла віддаватися роботі на «всі 100», кожну вільну хвилинку намагається проводити з сім’єю: коханим чоловіком Сергієм та трьома найкращими у світі синами. Вони  є її втіхою та опорою, радістю та насолодою.

Найстарший син Василь отримав диплом бакалавра Юридичної Академії імені Ярослава Мудрого (м.Харків), нині готується до вступу в магістратуру. Середущий – Микола – закінчив Київський коледж будівництва  архітектури та дизайну, також планує продовжити навчання у вузі. А наймолодший – Андрійко – це найбільша радість та натхнення родини, невгамовне джерело енергії та щастя.

- Він надзвичайно розумний хлопець, у свої 9 років володіє аналітикою, як у 15-річного, - зауважує співрозмовниця. – Закінчив третій рівень математичної школи, третій рівень модельної , займається плаванням, футболом, відмінник у навчанні. Крім того, Андрійко вже два роки навчався у медійній школі, є ведучим рубрики «The best стиль». У нього день не менш завантажений, ніж у мене. І, знаєте, йому це до вподоби. Він у нас дуже серйозний, тому ми вже зараз будуємо з ним ділові стосунки.

Як любляча мама, пані Наталія присвячує надзвичайну увагу розвитку своїх дітей. Вона щиро вкладає у них свою любов і талант та  вірить у їхнє  щасливе майбутнє. 

Опора сім’ї та надійний помічник жінки у всіх її починаннях – коханий чоловік Сергій. У шлюбі пара вже майже 25 років. Чоловік працює у сфері будівництва.

- Коханий для мене – справжнє сімейне вогнище. Він і готує краще, ніж я. Страви у його виконанні завжди бездоганні. Не знаю нікого, хто краще за нього зготував би запечену червону рибу. Шашлик він робить настільки смачним, що неможливо передати словами. Плов корейський, мабуть, готує краще, ніж корейці. Недаремно говорять, що чоловіки – найвміліші  кулінари. Навіть звичайна яєчня у приготуванні мого чоловіка – це справжній шедевр. Тому мені з ним надзвичайно поталанило.

Решту домашніх обов’язків подружжя вже давно розподілило. Кожен має свою нішу, за яку відповідає, - і в плані рішень, і в плані виконання.

Відпочинок: люблять подорожувати світом

Наталія Стефанчук – воістину унікальна особистість. Навіть у спілкуванні від неї віє оптимізмом, неймовірною жагою до життя та надзвичайною силою волі. Сама вона впевнено зауважує: їй ніколи не набридають ні будні, ні свята. Вона почувається щасливою людиною і не звикла нарікати на життя. Емоційно тернополянка ніколи не виснажується, а от фізичну форму, зізнається, часом треба покращити.

Пані Наталія та вся її родина люблять активний відпочинок, особливо подорожі.

- Навіть коли їдемо на море, то не любимо просто пролежувати час, ми завжди з радістю вивчаємо ту країну, куди приїхали. Це розумно і корисно, адже у світі так багато цікавого і незвіданого, тому треба ловити кожен шанс пізнати хоча б маленьку частинку того знання, - наголошує вона.

Улюблене місто в Україні для Наталії  Стефанчук – це Київ. ЇЇ приваблюють драйвові міста, де все рухається швидко, де люди енергійні та в пошуках нових ідей, де світ не стоїть на місці.

Порада експерта: не шукайте відмовки

На завершення співрозмовниця охоче ділиться секретами успіху. Головне, каже, - не стояти і довго думати, а прийти до рішення  і почати здійснювати свої задуми. Чим довше думаємо, тим більше знаходимо аргументів проти втілення своїх мрій у реальність.

- Будуть помилки, будуть труднощі, але на них усі вчаться, - наголошує вона. – Не потрібно шукати відмовок, чому я це не роблю. Треба підсилювати своє бажання відданою працею і вірою в те, що все буде гаразд.

Інша складова успіху – це щирість душі та удача.

- Людина щаслива і працездатна, коли вона заслужила це в Бога. Коли вона добра, милосердна і не бажає нікому зла, тоді довкола неї будуть такі ж відкриті люди, тоді увесь Всесвіт сприятиме тому, аби всі задуми були реалізовані. А коли людина токсична та до всього ставиться з негативом, тоді вона продовжує сидіти у своїй зоні дискомфорту і нарікати на життя і всіх тих, хто поруч. Тож наше ставлення до життя позначається на тому, що ми отримуємо в результаті. Усім бажаю бути реалізованими і впевнено йти до своїх цілей, а прекрасній половині людства – усвідомлювати свою унікальність і любити себе!!! - говорить жінка.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег

    На жаль, в реальному житті вона не така приємна і добра як тут описано...Одна з найбільших огидніших людей, з якими доводилось спілкуватись. У неї явна манія величі і роздуте его. Не поважає думки інших людей. Якщо чиїсь думки не співпадають з її, то одразу переходить на особисті образи. На своїй сторінці у facebook публікує різні конспірологічні теорії, а також фейки російської пропаганди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up