Яким для тернополян був минулий 2017 рік

Яким для тернополян був минулий 2017 рік

Цікаві подорожі, нові знайомства, книги, досягнення, втрати, захоплення, розчарування… У кожного з нас свої спогади про 2017 рік. Давайте разом пригадаємо, яким був цей рік.

Яна Шкуратова, керівник колл-центру переселенців, ініціатор соціальних проектів:

– Ще у листопаді 2016 року я почала займатися громадською діяльністю. А 2017-й став для мене особливим роком, адже я навіть не сподівалася на таку кількість реалізованих проектів і на такі результати. Найбільші з них – це  Міжнародна виставка дитячих малюнків, яку ми приймали в Тернополі, проект «Файне єднає», який ініціативна група переселенців проводить спільно з Тернопільською обласною бібліотекою для дітей, в рамках якого проведуть понад 70 заходів. Нещодавно вдалося реалізувати ще один цікавий проект – соціальний гардероб «ОдежиНа». Я і подумати не могла, що він настільки потрібний людям. Адже за 14 днів ми роздали понад 1100 кг одягу. Ще один здобуток – у 24 аптеках Тернопільської області переселенці можуть купити собі лікарські препарати за мінімальними цінами. Днями я побувала на Всеукраїнському з`їзді лідерів громадських організацій «Донбас: дорожня карта 2018. Спільний вектор». Мала честь гідно представити Тернопіль на рівні Міністрів та депутатів Верховної Ради. 

{photo_gallery id=17412|

Відео дня

Анна Зімінська, завідуюча бібліотекою №4 для дорослих «Етно-центр»:

– 2017-й для мене став роком нових відкриттів, досягнень та вражень, рік особистих спостережень та переосмислення цінностей. Безліч нових знайомств, кожне з яких мене чомусь навчило та вразило. Це рік мудрості та духовного зростання. Минулі дні дали зрозуміти, які люди справжні й на все життя, а які лише були мимовільними перехожими. Як для жінки – це рік здійснення мрій та особистих бажань, рік родинного затишку і тепла. Як для керівника – рік великих досягнень, адже бібліотека-філія №4 для дорослих виграла відзнаку «Краща бібліотека року для дорослих». Цим я дуже пишаюсь і горжусь. Рік цікавих, творчих та змістовних культурних заходів. Все це спонукає ще краще працювати у 2018 році і йти до поставлених цілей ще стрімкіше! Те, що було не досить приємним, хай залишається в минулому, а все найкраще крокує у 2018 рік. І того ж щиро бажаю усім!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up