Яким для тернополян був рік, що минає

Яким для тернополян був рік, що минає

Цікаві подорожі, нові знайомства, книги, досягнення, втрати, захоплення, розчарування… У кожного з нас свої спогади про 2017-й. Давайте разом пригадаємо, яким був цей рік.

Було багато нових вражень

Мар'яна Нестайко, співачка:

- Цей рік, для мене насправді був непростий, особливо у стосунках з людьми. І за цей час зрозуміла, що можна довіряти лише Богу і самій собі. Але й були позитивні моменти, написання нових пісень, виступи, поїздки за кордон де представляла нашу країну. Багато нових чудових вражень, але є ще те, від чого душа болить, що таки в 2017р не закінчилась війна, що досі вмирають молоді хлопці, які віддають своє життя за усіх нас. Тому дай Боже, щоб ми в мирі зустріли 2018р, щоб кожен був щасливий тут на своїй землі, щоб панувала любов і злагода! Щоб музика і пісня були єдиними потрібним ліками для нас, щоб ми жили з великою вірою в серці, світлою надією і безмежною любов'ю!

Відео дня

Рік був важкий, але продуктивний

Ігор Лубківський, психолог, член Української спілки психотерапевтів:

- Знаєте, я й досі вважаю, що наша країна обрала для себе важчий шлях. Але з перспективою дивлюся у майбутнє – по закінченні війни держава завжди отримує новий стимул розвитку. І до цього треба бути готовим. Що ж стосується нашої Громадської організації «Асоціація психологів України «Разом заради майбутнього», то ми й далі багато волонтерили, а під кінець року отримали два подарунки. Наш проект «Зустрічі родин загиблих воїнів» потрапив у фінал конкурсу Social Project Awards. А на Миколая отримали в оренду новий просторий офіс на центральному стадіоні міста. Тож більше не будемо скитатися з проектами по всьому місту. А тому після свят запрошуємо тернополян до нас в Студію психологічного розвитку! І самі чомусь корисному навчитеся, і нас підтримаєте. Тому, якщо коротко, я би сказав, що рік був важкий, але продуктивний. Будемо надіятися, що наступний рік Собаки – символу справедливості, розставить все по своїх місцях: війна закінчиться і нам більше не доведеться хоронити наших хлопців. Будемо жити новим, мирним життям. Хоча легко, я думаю, все-одно ще не скоро буде...

Найяскравіші враження від подорожей

Галина Мацикур, викладач туризму, власниця тренажерного залу:

- У 2017 році найяскравіші враження я отримала від подорожей. Через автостоп і каучсерфінг відкрила для себе Кіпр, Австрію та Німеччину. Відчула, що європейці співчувають Україні, багатьох пригостила борщем. Щоб ділитись досвідом поїздок, завела тревел-блог. Підкорила Альпи, в нижній частині вони дуже нагадують рідні Карпати. Побачила замок Діснеєвських мрій - казковий Нойштванштайн у Баварії. Виявилось, поряд є більш давній і поважніший Хоеншванґау і запаморочливої висоти міст через каньйон. Отримала підтвердження теорії про те, що не всі коти люблять, коли їх гладять. Наш новий член сім’ї - шотландський прямовухий Сірий - саме такий унікум. Неймовірне задоволення отримала від концерту Depeche Mode у Києві. Platinum fan зона - найдрайвовіше місце для глядачів, але найвимогливіше до їхньої фізичної підготовки. Скинула з вищої сходинки п‘єдесталу пошани Стівена Кінга і звела на його місце автора технотрилерів «Бот-1,2» українця Макса Кідрука. Нереалізована цього року мрія - повернутись на Лікійську стежку у Туреччині та відвідати країни Азії та Африки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up