Йому назавжди 41…Загинув житель Бережан Назарій Адамчук

Йому назавжди 41…Загинув житель Бережан Назарій Адамчук
  • У боротьбі за незалежність України загинув уродженець Бережан Назарій Адамчук.
  • Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героя, який віддав життя, захищаючи Україну. Щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо біль їх непоправної втрати.

Шостого жовтня 2023 року чоловікові мало б виповнитися 42 роки. Про втрату повідомив міський голова Бережан Ростислав Бортник.

— Наш синьо-жовтий прапор набув червоно-чорного забарвлення. Із сумом повідомляю, що сьогодні сумна звістка не оминула нашу громаду. Мужньо виконуючи військовий обов'язок, в бою за волю України, за її свободу і незалежність, за бажання повернути українські знамена на окупованих територіях загинув Назарій Адамчук. Найщиріші співчуття рідним та близьким Героя. Хочу наголосити, що в громаді скасували всі розважальні заходи. Герої не вмирають, — пише пан Бортник.

У Першому відділі Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки наголосили, чоловік загинув 21 серпня, мужньо виконавши військовий обов'язок, в бою за Батьківщину.

Відео дня

— На жаль, словами не передати горе близьких, які втратили найріднішу людину, боляче лише від думки, що його більше не буде поруч. У цю гірку мить перший відділ Тернопільського РТЦК та СП поділяє горе сім'ї та разом з Вами ми схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам'ять, — йдеться на сторінці Першого відділу Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Інформація щодо чину поховання та вшанування буде надана додатково.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічная пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Читайте також:

Назавжди 45: на Тернопільщині прощаються зі Степаном Квасним

Небесне військо поповнив ще один Герой з Тернопільщини – Микола Перешлюга

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Myron Kravets

    🙏🇺🇦
  • Руслан Дмитрів

    Вічна та світла пам'ять племіннику .Герою України.Царсьво небесне,нехай земля буде пухом.Щирі співчуття всій родині!!!
  • Оксана Фармега

    Вічна пам'ять царство небесне
  • Софія Довгалюк

    Вічна і світла пам'ять Герою

keyboard_arrow_up