Юна тернопільська піаністка отримала перемогу в Національному конкурсі мистецтв

Юна тернопільська піаністка отримала перемогу в Національному конкурсі мистецтв

Пишаємося нашими юними талантами!

Аліна Тимофеєвич, студентка першого курсу фортепіанного відділу Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької, виборола першу премію на Національному багатожанровому конкурсі мистецтв «Творча сила».

Про це повідомляє Тернопільська обласна рада.

Юна піаністка підкорила журі у номінації «Інструментальне мистецтво». Навчається дівчина у класі Викладачку дівчини Оксану Козиру також відзначили подякою від організаторів «за активну громадську позицію, вагомий внесок у розвиток та збереження культури України, професіоналізм у підготовці учасників до конкурсу».

Відео дня

Конкурс відбувався дистанційно. Його засновниками є громадська організація «Динаміка успіху» та благодійний фонд «Українська формула добра».

Метою конкурсу є підтримка дітей та сприяння соціальному становленню особистості дитини, забезпеченні й реалізації її прав у громадському житті суспільства під час воєнного стану в країні; презентація творчих досягнень обдарованих особистостей; популяризація української сучасної та народної культури, культурних цінностей та національної пам’яті українського народу за для зміцнення сучасної української ідентичності; розкриття нових талантів; сприяння розвитку талановитої і обдарованої молоді та дітей обмін творчим досвідом між учасниками та керівниками, встановлення нових творчих контактів тощо.

Пропонуємо і вам насолодитись грою юної піаністки.

До слова, випускника Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької Андрія Юркевича обрали на посаду головного диригента в Національній опері в Празі.

 Читайте також:

Музиканта з Тернопільщини обрали на посаду головного диригента в Національній опері в Празі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up