Юна волонтерка з Лановеччини передала дві тисячі гривень на машину для ЗСУ

Юна волонтерка з Лановеччини передала дві тисячі гривень на машину для ЗСУ
  • Четвертокласниця Лановецької школи №1 імені Юрія Коваля Вікторія Карпець волонтерить з перших днів війни.
  • Тепер зробила свій великий внесок у купівлю машини для ЗСУ.

Волонтерка Наталя Гамера називає Віку крихіткою з великим серцем. Виявляється минулого року ця дівчинка започаткувала волонтерський рух серед дітей Лановецької громади. Вона продавала букетики, солодку випічку, мед із сімейної пасіки, різні аксесуари та символічні обереги, аби виручені кошти передати на ЗСУ. І таким чином хоч якось підтримати захисників України. Школярка непохитно вірить в перемогу України та її славних воїнів, які роблять все можливе для того, щоб наблизити мрію для всіх українців.

З початком повномасштабного вторгнення дівчинка не зупинялась у своєму прагненні допомогти армії. Завжди намагалась заробити якусь копійчину, щоб спрямувати її на підтримку воїнів.

Відео дня

Історію своєї юної помічниці розповідає волонтерка Наталя Гамера. Вона із захопленням говорить про те, яку велику справу зробила Вікуся Кравець на днях. Дівчинка підійшла до Наталі зі своєю мамою Яною і передала на придбання ЗІЛу для ЗСУ дві тисячі гривень, які заробила власноруч. Своїм благородним вчинком Віка розчулила волонтерку до сліз.

«Я розчулена. До сліз. Бо іноді здається, що не достатньо роблю для підтримки воїнів, що не всім догодила, не все правильно зробила, сказала чи написала. Але такі діти спонукають не зупинятися, не розслаблятися, не дозволяють втомлюватися, зневірюватися та розчаровуватись. Дякуємо, Вікуся! Ти маєш гарне виховання! Нехай доленька буде прихильною до тебе, Господь благословляє тебе милістю за добре серденько, щирість, милосердя й любов до України!», – написала Наталя Гамера.

Дійсно, українські діти під час війни творять неймовірні дива. Вони демонструють надзвичайну любов до Батьківщини, віру у перемогу наших воїнів добра над темрявою зла, яка нависла над Україною. Приміром, «20 хвилин» розповідали історію 14-річного школяра з Тернопільської школи, який самотужи сконструював електростанцію з електронних цигарок і передав її ЗСУ. Також ми захоплювались дітками з Саранчуквівської громаді, які разом з дорослими виготовили понад 2,5 тисячі окопних свічок для армії.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up