“Захисникам потрібно дякувати щодня, а не лише у свята”. Чи вітають тернополянки чоловіків 6 грудня (опитування)

“Захисникам потрібно дякувати щодня, а не лише у свята”. Чи вітають тернополянки чоловіків 6 грудня (опитування)

З нагоди Дня Збройних Сил України, який відзначають 6 грудня, журналістка “20 хвилин” запитала тернополянок, чи вітають вони чоловіків з цим днем.

6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил. Це свято було засноване Верховною Радою України у 1993 році. Така дата обрана не випадково — саме цього дня у 1991 році був ухвалений закон "Про Збройні сили України". У цей день прийнято вітати всіх тих, хто служив чи служить у Збройних Силах України, тобто захисників нашої держави.

21-річна тернополянка Аліна розповідає, що цьогоріч вітатиме свого хлопця сьогодні, 6 грудня.

Відео дня

 

- Ще минулого року я вітала свого батька та хлопця 23-го лютого, але вже цьогоріч приготувала подарунок, аби привітати сьогодні, - розповідає Аліна. - Я не прихильниця банальних подарунків, і не розумію жінок, які дарують шкарпетки у цей день. Наприклад, татові я купила светр, а от хлопцеві приготую вечерю власноруч. А взагалі, нашим  захисникам потрібно дякувати щодня, а не лише у свята.

 

Тернополянка Марія вже привітала свого чоловіка у цей день. Каже, що зранку побачила по телебаченню, що сьогодні День Збройних Сил України, і символічно привітала чоловіка.

 

- Я не дарую подарунки, ні у лютому, ні 6 грудня, - каже тернополянка. - Як на мене, важливо подякувати своєму захиснику за його мужність та турботу про вас, а подарунки відходять на другий план. Хоча, у мене є знайомі, які ретельно  готують подарунки своїм чоловікам на День Збройних Сил України.

 

 

Студентка Валерія не вважає, що необхідно вітати усіх чоловіків у цей день.

 

 - У цей день потрібно вітати лише причетних до військової служби чоловіків, - вважає студентка. - Наприклад, я сьогодні привітаю батька, бо він військовий, але от брата я не бачу сенсу вітати, бо він ще не служив у армії. А всім захисникам я хочу побажати здоров’я, витривалості та мужності.

 

 

А от тернополянка Ірина не вітає свого чоловіка у цей день.

 

 - Я вважаю, що не обов’язково вітати саме у цей день чоловіків, - розповідає Ірина. - Я з донечкою щодня дякую своєму чоловікові за те, що він є. А от витрачати час та кошти на приготування подарунків до Дня Збройних Сил України я не буду. Я цей день, я хочу подякувати усім захисникам України  та побажати їм тепла й любові від рідних.

 

 

Тернополянка Катерина також не вітає чоловіків 6 грудня.

   

 

- Я не вітала ні брата, ні батька сьогодні, та й, напевне, не буду вітати, - каже Катерина. - Я знаю, що прийнято вітати 14 жовтня, а також 23-го лютого. Хоча, мені здається, що у лютому вже не вітають чоловіків.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up