«З’єднувати усі частинки свята та робити його затишним і комфортним – ось головна місія ведучого”: Ксеня Кічак

«З’єднувати усі частинки свята та робити його затишним і комфортним – ось головна місія ведучого”: Ксеня Кічак

Весілля - день, коли все має бути бездоганно. Як зробити його таким для гостей та наречених розповіла ведуча із стажем роботи понад десятиліття, енергійним запалом та хорошим смаком - Ксеня Кічак. 

Душевна і щира ведуча втілить ваші мрії про ідеальне свято в реальність. Вона підбере для вас оригінальний сценарій, улюблену музику та подарує хороший настрій, адже все необхідне для цього є: правильна дикція, голос, харизма, щирість, відповідальність, уміння відчувати потреби людей на святі.

- Коли розпочали роботу на весіллях? З чого починали?

- Працюю ведучою вже понад 10 років. За цей час провела дуже багато різноманітних заходів. Від модерування офіційних подій державного рівня – до корпоративів. Проте, найбільше люблю проводити весілля та церемонії, бо це найщасливіша подія у житті закоханої пари. Перше  проведене весілля, було випадковим, бо я була у ролі дружки  своєї найкращої подруги. Ведучого на святі не було і ця роль непомітно дісталась мені.

Відео дня

Як змінилась роль ведучого на весіллях з часу коли ви розпочали роботу? Наречені стали іншими?

- Наречені незмінно щасливі і збентежені підготовкою. А от ринок весільний  таки змінився - став вишуканішим. Відходять у минуле незрозумілі традиції. Людей цікавить не кількість страв на столі, а концепція, історія пари. Практично жодне весілля не обходиться без весільної церемонії. Сучасне свято про молодят і для молодят. Мені це імпонує.

Світлина від Ксені Кічак.

Розкажіть більше про виїзні церемонії. Як часто їх організовують?

- Так, це американська, традиція. Останні роки вона набула у нас чималої популярності.  Ранкова, дена, вечірня... церемонія стане окрасою весільного дня, і особливо запамятаєтся, якщо пара скаже одне одному обітниці.

Ви ведете весілля за сценарієм? Мабуть, все одного всього передбачити неможливо. 

- Я веду весілля за таймінгом. Якщо наречені не користуються послугами координатора чи організатора, то сама розписую його нареченим. Так і підрядникам і молодятам легше орієнтуватися у послідовності подій у часових рамках. Я дотримуюсь цього плану та за нам проводжу весілля.

Світлина від Ксені Кічак.

- Чи трапляються на святі форс-мажори?

- Звісно, усяке буває. Але місія професіонала не допустити проблеми, попередити її. А якщо це зовсім непередбачувана обставина,  вимкнули світло на 2 години приміром, то без самовладання, креативності  та почуття гумору – ведучому не обійтися.

- Яке із весіль вам запам’яталось найбільше? 

- Було у мене весілля, де наречена сама готувала декор. Я до цього так насторожено віднеслась, тому, що вважаю, що перед святом дівчина повинна відпочивати,приділити час собі. А вона до опівночі декорувала зал із подругами. На щастя вранці  вона чудово виглядала та була повна енергії. Свято вдалось дуже запальним та емоційним!

 Було ще одне цікаве весілля. Молодята любили музику і наречений - фанат одного  відомого гурту. У мене виникла ідея записати привітання від соліста. Ми увімкнули  цей запис нареченим, вони були дуже зворушені.

Кожне свято має свої цікавинки, стараюсь отримати від пари максимум інформації про них та гостей і вигадую для них щось особливе, що буде родзинкою їхнього вечора.

Як готуєтесь із нареченими до свята?

- Все починається з детальної анкети. А вже потім, зустрічі або безкінечні розмови по телефону. Тривалість підготовки також залежить від запитів пари, завжди намагаюсь максимально чітко вияснити яким саме бачать своє свято закохані. Тож, іноді достатньо однієї зустрічі, а іноді ми місяцями  разом креативимо.

Наскільки весільна атмосфера залежить від ведучого?

- Це людина, яка з’єднує всі елементи в єдине на весіллі. І разом з тим, це людина, яка не повинна дуже сильно виділятись. Гарне свято - це коли гості пішли додому в піднесеному настрої. Їм всього вистачило, їм було весело і може вони навіть не запам’ятали ім’я ведучого. Отже, тут ведучий добре спрацював. Все таки весілля - це свято для молодят. А якщо ведучого забагато - то гості запам’ятають це у негативному світлі. Ведучий має доповнити картину свята, а не “перетягувати” ковдру на себе. Чудово, коли вдається стати другом усім присутнім на цей вечір.

Фото: особистий архів Ксенії Кічак

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up