Жінки відомих тернополян: як дружина Ігоря Побера стала крутим фітнес-інструктором

Жінки відомих тернополян: як дружина Ігоря Побера стала крутим фітнес-інструктором
  • Ми продовжуємо цикл публікацій «Дружини відомих тернополян». Адже насправді про надійний тил знаних у місті персон мало що відомо.
  • Ігор Побер каже, що йому пощастило, адже дружина – і  розумниця, і красуня.
  • Сама ж Дарина наголошує, що чоловік не перестає вражати її своєю мудрістю, тож вона за ним, як за кам’яною стіною.

Героїв цієї публікації знають не лише в Тернополі та Україні, а й у світі. Ігор Побер – народний депутат, багаторазовий чемпіон України, Європи та світу з бодібілдингу і пауерліфтингу. Він же – віце-президент Федерації бодібілдингу України. Його дружина Дарина – успішний інструктор з фітнесу, тай-бо (фітнес-програма високої іненсивності, яка включає в себе рухи з таких дисциплін, як бокс, карате і таеквондо), табати (тренування з декількома інтервалами по 20 і 10 секунд), степ-аеробіки. Вона ж – чемпіонка світу з модельного фітнесу.

Про свою дружину пан Ігор розповідає з гордістю, адже вона – не лише успішна спортсменка, а й розумниця, жінка-керівник.

Відео дня

Познайомились на Сході

Історія кохання цієї пари почалась десять років тому. У липні чоловік поїхав на турнір з бодібілдингу у Кривий Ріг. Дарина ж супроводжувала на змагання свого колегу по тренажерному залу. Після закінчення виступів їхні погляди зустрілися. Пан Ігор каже, що душа затремтіла, коли побачив чарівну посмішку Даші. Таке, зізнається, буває хіба що в романтичних фільмах про любов з першого погляду.

- Я просто не міг собі дозволити пройти повз неї, вона була вся така – яскрава, енергійна, харизматична. Ми почали спілкуватись, спочатку по телефону. Кілька разів я їздив у Кривий Ріг. А вже наприкінці року запропонував коханій переїхати до мене в Тернопіль. Ну як ця тендітна дюймовочка могла противитися? На той момент я важив 130 кг, - жартує тернополянин.

У новорічну ніч, як у казці, чемпіон світу зробив пропозицію свої обраниці. А вже 7 серпня 2008 року вони одружилися.

Ведуча на телебаченні

За словами співрозмовника, хоч пані Дарина і виросла на Сході, у російськомовному середовищі, вона досить швидко адаптувалася в Тернополі. Від самого початку вільно спілкується українською, любить затишок і атмосферу файного міста.

Фактично одразу героїня влаштувалась на роботу на один з телеканалів. Вона стала ведучою авторської спортивно-розважальної програми «Ранковий фітнес». Нині Дарина – власник та директор спортивного клубу, а також інструктор з фітнесу.

На питання, чи не втомлює постійна присутність спорту у житті, і чи уявляє подружнє життя без нього, пан Ігор впевнено відповідає: «Ні!»

- У нас з дружиною є спільні інтереси та захоплення – це чудово, - каже він. – Коли ми з нею познайомились, вона була у гарній фізичній формі, і до нині лишається такаю. З дня нашого знайомства я її ще більше затягнув до спорту. Допомагав готуватися до чемпіонату світу з модельного фітнесу, на якому, до речі, вона перемогла. Коли маємо можливість, то любимо разом займатися в тренажерному залі. Вона не раз супроводжувала мене на світові чемпіонати. Дякую їй за підтримку.

Оскільки Ігор Побер – народний депутат України, йому доводиться часто бувати в Києві та їздити у відрядження. Сім’я, каже, уже звикла до такого ритму.

- Ми скучаємо один за одним, і це, певно, ще більше зміцнює наші стосунки, - наголошу він. – Даші, як жінці, моє заняття політикою, може, і не зовсім до вподоби. Але, коли любиш, треба приймати людину такою, як вона є. Зрештою, депутатство – змога змінити у цьому житті щось на краще.

Про вибір не шкодує

Деколи чоловіка бракує поруч, однак про свій вибір ніколи в житті не шкодувала, зізнається Дарина Побер. За ним вона почувається, як за кам’яною стіною.

- Кожного року переконуюсь в цьому все більше і більше. В Ігоря є життєйська мудрість, якої, можливо, бракує мені. Він в усьому мене підтримує, допомагає, у нього завжди знайдеться порада на всі випадки життя, - говорить жінка.

За десять років Дарина вже стала справжньою тернополянкою. Каже, що російську мову вже мало пам’ятає. І це добре, враховуючи ситуацію в країні. Кілька років тому подружжя Поберів забрало до Тернополя і маму Даші.

- Тож тепер наш дім – тут, - каже жінка. – У Кривий Ріг їжджу раз на рік, провідую тата та близьку подругу.

Мають восьмирічного сина

В Ігоря та Дарини Поберів є восьмирічний син Данилко, якому батьки з раннього віку прививають любов до спорту. Уже другий рік хлопчик займається карате.

- Ми на нього не тиснемо, але хочемо, щоб він був у гарній фізичній формі, - каже мама. – Я особисто займаюся спортом з дитинства. І не уявляю нині свого життя без нього. Працюючи інструктором, я отримую неабияке задоволення, адже свій досвід та всі знання намагаюся передавати людям. Завдяки цій роботі все більше тернопільських жінок стають ще більш стрункими, привабливими та чарівними.

Подружжя ловить кожну вільну мить, аби побути разом. Крім занять у тренажерному залі, Ігор та Дарина ходять в кіно, зустрічаються з друзями, на свята їздять до мами чоловіка – у село Королівка Борщівського району. Улітку вся родина їде відпочивати на море у Хорватію. Там їм дуже подобається. Пані Дарина дуже мріє відкрити для себе Японію. Ця країна вражає її і своїми традиціями, і звичаями. Тож вона би хотіла погуляти японськими вуличками.

Деколи, жартома розповідає співрозмовниця, можуть з чоловіком і в нічний клуб піти.

- Я просто обожнюю танцювати, а коханий тим часом п’є каву та чекає мене, - посміхаючись говорить вона. – Він – не до танців, та і, зрештою, народний депутат України…

Оскільки до Нового року лишилось не так багато часу, жінка вже піклується про те, що буде готувати на стіл. Сім’я – за здорове та збалансоване харчування. Булки, пляцки і торти – заборонені для них продукти.

- Думаю, що зготую індокачку, це – схрещений вид птиці – індички та качки, - говорить героїня розповіді. – Ще буде кілька салатів, але не з майонезами, заправлені оливкою олією, соєвим соусом чи натуральним йогуртом.

Новорічні свята подружжя планує провести в родинному колі, в атмосфері радості, нових мрій та сподівань. Ігор та Дарина Побери вітають і всіх тернополян з наближенням свят та зичать добра та щастя у кожен дім.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    Гарна пара, молодці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up