Жінки відомих тернополян: чому дружина депутата Сергія Лупака вважає чоловіка найкращим батьком

Жінки відомих тернополян: чому дружина депутата Сергія Лупака вважає чоловіка найкращим батьком

Ми продовжуємо цикл публікацій «Дружини відомих тернополян». Адже насправді про надійний тил знаних у місті персон мало що відомо.

Сергій та Оксана Лупаки звикли домовлятися у всіх життєвих ситуаціях. Буденні обов’язки ділять порівну, а рішення завжди приймають разом. Найбільше родинне щастя – це однорічний син Марко.

Він знає практично все, що стосується створення ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків). Депутат міської ради Сергій Лупак – ще й керівник ГС «Рада Голів ОСББ м. Тернополя». Одружений, має сина.

Ми продовжуємо цикл публікацій «Дружини відомих тернополян». Адже насправді про надійний тил знаних у місті персон мало що відомо.

Дружина пана Сергія – Оксана – його споріднена душа. Так він і сам про неї відгукується. Вона, як і він, - завзятий трудоголік. Вони розуміють один одного з півслова, і за той час, що разом, кажуть, ні разу не сварилися.

Відео дня

Обручку подарував на День Миколая

Їх історія кохання почалася два роки тому. Сергій, уже працюючи в сфері ОСББ, разом зі своїми колегами повертався у поїзді з наради зі столиці. Друзі знали, що він неодружений та досить перспективний холостяк. Тож вирішили знайти йому достойну пару. Словом, розповіли Сергію, що у Файному місті живе одна чудова тернополянка, на ім’я Оксана. Мало того, що вродлива, та ще й  розумниця. Чоловік довго не вагався і запросив таємну незнайомку на побачення.

Почали спілкуватися. Тернополянин відчув, що Оксана – та єдина, із якою хотів б прожити своє життя. Тож довго з освідченням не вагався.

- Спочатку вона мене вразила своєю вродою, а потім – і розумом. Оксана завжди вміла підтримати, порадити, допомогти у бідь-якій ситуації. Вона для мене  - кохана, та ще й надійний друг, - зауважує депутат.

19 грудня, якраз на День святого Миколая Сергій приготував своїй обраниці незвичайний подарунок. У коробочку сховав обручку. Приємно вражена жінка не могла відмовити чоловікові, який для став для нею опорою та другою половинкою.

Вкладає сина спати та годує

11 березня 2017 року пара одружилася. Згодом у них народився первісток – Марко. Він заполонив увесь сімейний простір. Але тільки втрьох подружжя почувається щасливим.

- Коли я приходжу додому, то він до мене більше тягнеться, як до мами. Ну це не дивно, мама цілий день поруч, а хочеться з татом побавитись, - посміхаючись розповідає чоловік. – Ми із дружиною всі обов’язки ділимо порівну. Разом купаємо його, годуємо. А спати ввечері завжди кладу я. Кохана – досить тендітна, розумію, що вона втомлюється за цілий день. Тож мені не складно побути з малим, аби вона трішки відпочила.

У вільний від роботи час, а його насправді так мало, адже Сергій Лупак працює в кількох ОСББ, разом із дружиною та сином ідуть гуляти. Поки дитина маленька, планувати далеку подорож родина не береться, але все ще попереду. Чоловік не цурається домашньої роботи.

- Мені подобається, що Оксана – чудова господиня, вона стежить за порядком, а я їй охоче допомагаю. На побутовому грунті в нас конфліктів не виникає, - зауважу співрозмовник.

Ще пан Сергій позитивно відгукується про кулінарні здібності своєї другої половинки. Усі її страви, наголошує, - надзвичайні.

Бажає кожному такого тата

У відповідь дружина цінує всю турботу чоловіку. Каже, що почувається щасливою дружиною.

- Сергій мені сподобався за те, що він добрий, розумний, порядний, з ним завжди є, про що поговорити, - каже вона. – А ще він просто бездоганний тато! Я, чесно, кожній дитині бажаю мати такого ж батька. Уночі він завжди встає до малого, аби мене не будити. Увечері гуляє з ним, допомагає у всіх домашніх справах. З перших днів життя я могла спокійно залишити сина з чоловіком на годинку чи дві. І він завжди справлявся. Марко теж дуже його любить, бачу, як синочок тішиться, коли тато повертається з роботи. На їх спілкування і розуміння можна дивитися вічно (посміхається – прим. авт.).

Жінка зізнається, що в декретній відпустці змінила багато своїх життєвих орієнтирів. До народження Марка вона працювала заступником директора на підприємстві. Жінка звикла до бурхливого ритму життя. Вона багато працювала і все робила досить швидко. Коли ж народила дитину, у душі все ніби перевернулось. Час зупинився.

- Я встаю зранку, і мені непотрібно нікуди бігти, - розповідає вона. – Психологічно було важко переключитися. Людині, яка постійно в русі, враз взяти і стояти на місці, дуже непросто. Складається враження, ніби життя біжить повз мене. Але завдяки синові я зрозуміла, що приходить час, коли сім’я – на першому місці. Розумію, що час летить досить швидко, не встигнеш схаменутись, як діти підростають. І от цей найцінніший, найцікавіший період свого життя можна просто не помітити, якщо жити лише однією роботою. Тому я поставила свою кар’єру на тимчасову паузу і всю себе присвячую вихованню нашого Марка.

Планує будувати карєру

У майбутньому жінка планує продовжити свою кар’єру. А поки що насолоджується маленьким сімейним щастям. Раніше вони з Сергієм час від часу подорожували, чи то Тернопільщиною, чи в інші міста України. Коли малий трішки підросте, планують його брати із собою, аби він бачив світ і дізнавався багато цікавого.

На питання, що потрібно для того, аби побудувати міцний сімейний союз, героїня розповіді, швидко знаходить відповідь.

- Просто кохати, розуміти та чути один одного. Нам із Сергієм поталанило, ми всі турботи і радощі ділимо навпіл. Мій чоловік – дуже чуйний, він вміє тримати своє слово. Для мене, як жінки, така риса є досить важливою, адже саме вона свідчить про силу духу, міцність сили волі та чоловічого характеру.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up