Житель Тернопільщини Сергій Ярмощук віддав життя за Батьківщину

Житель Тернопільщини  Сергій Ярмощук віддав життя за Батьківщину
  • Сергій Петрович Ярмощук загинув на Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання.
  • Вічна пам’ять та слава нашому Герою! Дякуємо за мужність та захист.

Про загибель земляка повідомив Кременецький міський голова Андрій Смаглюк. Відомо, що наш Герой проживав у селі Білокриниця Білокриницького старостинського округу.

— Наша громада знову втратила Героя-захисника, молодшого сержанта командира розвідувального відділення розвідувального взводу розвідувальної роти, Ярмощука Сергія Петровича, 1989 року народження. Він трагічно загинув у Запорізькій області. Сили рідним, близьким, друзям та усім хто знав Сергія пережити цю втрату. Нехай добра та світла пам'ять назавжди залишиться про нашого Героя, — пише пан Смаглюк.

У соціальних мережах люди співчувають рідним та близьким захисника України. Вони вкотре наголошують, ця війна забирає найкращих синів та доньок нашої Батьківщини.

Відео дня

— Царство небесне, світла пам'ять герою України! Співчуття родині, — пише Ольга Казьмирук.

— Такий біль…..Чи розуміємо ми тепер, що всі ми повинні прожити життя належно? Чи розумієте ви всі, що кожна гривня, віднесена в московський патріархат – це цвях в його могилу!!?? Ми всі винні йому і тисячам іншим, що загинули задля життя нас і наших дітей, — пише пані Оксана.

— Такий хороший хлопець. Жах… Наші співчуття. Вічна пам’ять Герою, — пише Тетяна Щирба.  

Про дату та час зустрічі загиблого Героя повідомлять додатково.

Читайте також:

На Донеччині загинув старший солдат Микола Горевич

На щиті повертається до рідного Борщева Герой Любомир Люзний

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • Вова Каранов

    Амінь
  • Анатолій Пасічник

    НЕСПРАВЕДЛИВО, КОЛИ ХЛОПЦІ ГИНУТЬ, А В ЦЕЙ ЧАС НЕГІДНИК НА ПОСАДІ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ТЕРНОПОЛЯ ПРОДОВЖУЄ НЕВИННО ГРАБУВАТИ РЕСУРСИ МІСТА, ВИПИСУВАТИ СОБІ ПРЕМІЇ, КЛАСТИ СВОЮ БРУКІВКУ, БРАТИ ВІДКАТИ З УСІХ ОБОРУДОК, ЗАБУДОВУВАТИ ІСТОРИЧНИЙ АРЕАЛ, ПРИДУШУВАТИ ДЕМОКРАТІЮ В ГРОМАДІ, А ПОЛІЦІЯ ЛИШЕ РОБИТЬ ВИГЛЯД, ЩО СТОЇТЬ НА СТОРОЖІ ЗАКОНУ
  • Liubomyra Bilyk

    Вічний спочинок у царстві божому де праведні спочивають тобі Герою і матері низький уклін за сина Героя і наші молитви 🙏🙏😢
  • Nataliya Ostroz

    🙏💖🇺🇦🙏

keyboard_arrow_up