Як ви ставитеся до карти тернополянина? (опитування)

Як ви ставитеся  до карти тернополянина? (опитування)

З 2 січня подорожчає проїзд у маршрутках та  тролейбусах на одну гривню. Проте для тих, у кого є карточка тернополянина, ціна на проїзд залишиться  незмінною. Ми запитали перехожих на вулиці, як вони ставляться  до такого нововведення, як картка тернополянина та чи вироблятимуть її.

47-річна Лариса Шевіла позитивно ставиться до запровадження картки тернополянина

- Взагальному це хороша ідея, це практика європейських країн, в Києві так само є така практика. Я падала вже документи, чекаю на оформлення цієї картки. 

 

Відео дня

Пенсіонерка Людмила Суха вважає, що запровадження картки тернополянина - марно витрачені гроші.

- Я її вже зробила. Але вважаю, що не потрібно було це запроваджувати, для чого? Яке то має значення чи тернополянин чи львів’янин? Я вважаю, що картка тернополянина не потрібна - це марно потрачені  гроші. Краще б витратили ці гроші на благоустрій Тернополя. 

 

45-річна вчителька Галина Балабан вважає недоцільним запровадження картки тернополянина.

- Я вважаю, що просто в черговий раз потрібно провернути якусь фінансову операцію, - каже пані Галина. -  І я не бачу сенсу в цій  ще одній карточці. Тому  що, якщо б це було зроблено для  добра людей, то можна наприклад збільшити пенсію чи навіть компенсувати пенсіонерам чи тим дітям проїзд. Унівський квиток, як на мене, був хороший спосіб повертати кошти. 

34-річний Олександр Рибін каже, що буде виробляти карточку.

- Це хороше нововедення, тим більше, якщо воно дозволить зекономити. Гривня туди, гривня назад, - і вже в день дві гривні можна зекономити, а порахувати за місяць, порахувати це  за рік – дуже добре! Я буду виробляти карту тернополянина. 

 

Пенсіонер Володимир Масик оформляти карту тернополянина не буде. 

- В мене карти немає, не було бажання  оформляти. Зараз плюс-мінус гривня  - це вже таке…Я думаю, що для тих, кому дуже важко фінансово, карточка потрібна. А в мене ситуація більш-менш нормальна, то я  не буду цим займатися. 

 

20-річний поліцейський Сергій Лунів каже, що не знав нічого про картку тернополянина, оскільки вчився і жив у другому місті. Проте, дізнавшись про неї, вважає, що це позитивна практика.

- Це хороша ідея для розвитку нашого міста в майбутньому. Бачу наш мер старається, працює. Карту тернополянина, напевне, зроблю. 

 

 

 

 

Читайте також: "Подаруночок" для тернополян на Новий рік: з 2 січня підвищать вартість проїзду

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (45)
  • Катя Попик

    Звичайно, тернопельському колхозу ця картка, як кістка поперек горло, але нічого повоняє і заспокоється

    Anonymous reply Катя Попик

    Бидлото, не тобі, худобино, про місто судити, а ну марш назад до хліва, скотино!
  • Іван Городиський

    Ну звісно як же може бути в нас порядок. Якщо  одні за Росію інші за Україну одні борються з корупцією а інші й дальше беруть на лапу. Так і тут, невже Ви не усвідомлюєте те що ,,Субсидія,, а що ,,Картка Тернополянина,, це повний лохо-трон адже одні платять за інших а саме за тих що платять дешевше. Як що я Тернополянин і Їду в Бережани то там такої фігні не має і Бережанці мають повне право з нас згрібати гроші. Теж саме і субсидія що одні не встигають випалити ті норми а інші ледь зводять кінці з кінцями. Тернопіль це місто молоді які є приїзжими і тут у нас працюють тим самим збагатчуюють місцевий бюджет
  • Катя Попик

    Такі великі міста як Київ,Харків,Полтава,Запоріжжя і малі-Кам'янець Подільський,Віниця , такі картки мають уже біля року.Наприклад для Вінниці таким інвестором стала Швейцарська компанія, для розробки е-квитка.

    Anonymous reply Катя Попик

    дурепо! Мова про електронні квитки, а не про персоніфіковані карти! Ніде більше, ні в одному місті світу такого ідіотизму нема! ні одна міськрада, крім ідіотів з тернопільської, своїм "рішенням" не відмінила дію Конституції і Законів України!

    І ніде більше такої убогості в реалізації електронних платежів, як в Тернополі, не знайдете. Тут одна "ксюша" чого варта.

    Катя Попик reply Anonymous

    Се ти дуреппо, в усіх країнах світу, користуються електроними квитками, але ж ти дальше свого хліва нікуди невиїзжав

    Anonymous reply Катя Попик

    Ідіотко! Де ще, в якому місті введено ПЕРСОНІФІКОВАНІ, тільки для жителів міста картки? Де  і хто ще таку маячню видумав?! Суко, та може досить так нагло брехати? Електронні проїзні то не "карти тернополянина"! Мало того, такі картки в багатьох містах обслуговуються банками, що робить дійсно зручними! Банками,  а не якимись "ксюшами"! Або просто, вони на певну кількість поїздок. Якщо потрібно, купуй собі нову на кожній зупинці, і їх вартість рівна вартості поїздок, а не 57 грн за кавалок пластику, і купуються вони миттєва, а не по пів-року треба чекати в чергах. І обслуговуються вони в транспорті зручними терміналами, а не по дідівськи, як в Тернополі.   І ніде нема диференціації вартості проїзду за місцем проживання! І ніде більше не відмінена дію законних пільгових посвідчень. Суко, під ніком Катя Попик, ти про Констититуцію і Закони чуло? І хто тобі, падло, дав право їх відміняти?
  • Роман

    Міська рада уже відхристилася від тої картки. Розвели людей скажуть що уже коментарів не дають. Чому в статті не написано, що вартість проїзду буде така ж з електронним квитком БЕЗ КАРТКИ ТЕРНОПОЛЯ НИНА.  Чому людей знову дурять?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up