На конкурс краси - зі зламаною ногою. Тернопільська красуня розповіла як змагалася за перемогу на "Міс українська Канада"

На конкурс краси - зі зламаною ногою. Тернопільська красуня розповіла як змагалася за перемогу на "Міс українська Канада"

Гранд-фінал конкурсу краси "Міс українська Канада" відбувся 15 липня у місті Торонто. Серед учасниць була уродженка Тернополя Ірина Джумак. Вона перемогла у номінаціях "Місс Соціальний Проект", "Місс Талант", "Місс Персональність" та "Міс Соціальний проект". Як виявилося, дівчина брала участь у конкурсі зі зламаною ногою. 

 

Чому травма ноги не стала для Ірини Джумак причиною відмовитись в участі у конкурсі, що її мотивувало та допомагало не зважати на біль та як реалізовуватиме українка свій соціальний проект, про все це дівчина розповіла у ексклюзивному інтерв’ю “20 хвилин”.

- Розкажіть, що підштовхнуло вас взяти участь у конкурсі та як почали займатись моделінгом?

- Я хотіла просто  ще раз вийти на сцену в ролі учасниці, зараз я тренер із бальних танців. Я з п’яти років танцюю. Почала в нашому рідному Тернопільському “Альянсі”. В 19 років вирішила змінити змагання на тренерство. Хоча вогник до перемоги надалі горить в мені. Тому і вирішила піти на цей проект, де можна було показати себе як танцівницю і як людину. Окрім того, я знала, що буде номінація “Міс соціальний проект” - це чудова можливість допомогти тим, хто потребує цього.

Відео дня

- Як травмували ногу та чому це вас не зупинило?

- Ногу я травмувала за два тижні до фіналу. Чесно, я просто не знала на скільки серйозна була травма. Коли почала боліти нога - я звернулась до лікаря і він сказав, що це просто порвані зв’язки. У всіх, хто танцює ця травма розповсюджена, тому я вирішила не відмовлятись від участі. Після півроку підготовки до цього проекту я не могла дати можливість болю примусити мене здатися. Я продовжувала ходити на репетиції не зважаючи на те що казали лікарі. Буквально за кілька днів до виступу я  переробила свій танець, щоб ліву ногу майже не наступати. Направду, це був найхоробріший або найбожевільніший вчинок, адже виявилося, що у мене перелом ноги. Тепер я в гіпсі на 6 тижнів.

Часто сниться бульвар Данила Галицького

- Коли ви переїхали у Канаду та чи сумуєте за Тернополем?

-  В Канаду моя сім’я мігрувала у 2002 році. Вже 16 років ми живемо в Торонто і звичайно ми дуже вдячні цьому місту і країні за все. Але рідний дім для нас - це Тернопіль! Звичайно, я сумую за ним. Мені часто сниться бульвар Данила Галицького. Напевне тому, що там живе моя бабуся, там я провела своє дитинство. Сподіваюсь, що наступного року і я приїду в наше файне місто.

- Як реалізовуватимете свій соціальний проект?

- Разом зі спонсорами OWL Open World Learning, я планую надати допомогу школі “Мозаїка”. Але сама збираюся розробляти свій проеет на допомогу ще декільком закладам на Україні, які працюють з дітьми з особливими потребами.

- Чи плануєте після одужання брати участь в інших конкурсах краси?

- Ні, не планую. Я вже отримала досвід, і в цьому проекті брала участь саме тому, що це не є конкурс краси. Тепер в моїх планах - продовжувати розвивати мою соціальну діяльність і розвиватися як тренер з бальних танців. А красу, на мою думку, оцінювати неможливо, це дуже суб‘єктивно. Ми, дівчата, всі різні і всі по-своєму красиві. Ми ж, коли дивимося на квіти, не кажемо що піонія, до прикладу,  не красива через те, що біля неї цвіте троянда.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up