У Тернополі заарештували Зіновія Щепановського (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі заарештували Зіновія Щепановського (ОНОВЛЕНЕ)
Під арештом перебуває керівник ТФ “Будівельник” Зіновій Щепановський. Він зараз у Тернополі в ізоляторі, де з ним працюють слідчі, повідомив прокурор області Іван Мельничук.

 

- Уже направлена до суду кримінальна справа, яку порушили стосовно нього і працівників цієї корпорації, - каже він. - Щепановському пред'явили обвинувачення за ч. 2 ст. 364 — “Зловживання владою і службовим становищем”, ч. 2 ст. 366 - «Службове підроблення”, ч. 5 ст. 191 - «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах”. Після закінчення досудового слідства прокурор міста вніс подання до суду про міру запобіжного заходу — взяття під варту. 15 червня в другій половині дня суд взяв Щепановського під варту. Йому загрожує 8-12 років позбавлення волі.
В день коли Зіновія Щепановського затримали, він звернувся в медичний заклад зі скаргою на підвищений тиск, додає прокурор області. Його прийняв лікар і надав потрібну медичну допомогу.
- На нашу вимогу дати об'єктивний висновок, чи можливо з ним проводити слідчі дії, лікар дав добро, - зауважує Іван Мельничук. - Тобто при такому стані здоров'я він може давати показання.

 

Відео дня
>Нагадаємо, що зустріч Зіновія Щепановського з пайовиками відбулася у Тернополі у вівторок, 14 червня. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (86)
  • Anonymous

    Смiшні Ви люди! Весь звіт за гроші Він може дати двома словами 50% у Юліній виборчий кампаніі а 50% у родичів!!!
  • Anonymous

    Майно Щепановського і всієї його родини (бабців, племінників, тьоть і дядьків) конфіскувати і продати будуть гроші. А Щепановського в гуртожиток, в одну кімнату зі всією родиною вселити. Най ся тішит.
  • Anonymous

    Добрий день. Сьогодні появилася інформація що всі квартири що продавав Щипановський Були незаконно продані.А тому було подано до суду кредиторами (групою інвесторів і провідними банками України та європи) Щоб забрати квартири які були продані за всю діяльність фірми будівельник. А так як багато людей не мають ще ордерів (документів на квартири) то ця процедура буде нескладною бо це майно належить фірмі будівельник. Ті квартири будуть продані на аукціоні. Дякую за увагу...

    Anonymous reply Anonymous

    Якими нах... кредиторами. Квартири були проданы ы будованы за кошти інвесторів

    Anonymous reply Anonymous

    ...наздоров"ячко.
  • Anonymous

    Хочу звернути вашу увагу на те, що не слід винити в цій ситуації виключно пана Щепановського , а раджу пильніше розглянути шлях розвитку і становлення його підприємства, а саме провести паралелі карєрного росту бувшого першого заступника голови СБУ у Тернополі пана Цвєткова Володимира Михайловича і розіитку компанії "Будівельник". 2002р-2005р. - Небувале щорічне зростання активів,маштабів і оборотів компанії "Будівельник" співпадало з одночасним збагаченням нерухомістю пана Цвєткова В.М. А у 2005р, коли пан Цвєтков В.М. здобув посаду начальника СБУ у м.Ялті, фірма "Будівельник" зразу ж,відкрила там свої представництва, отримала величезні площі і ділянки під забудову, і почала нечуваними темпами набирати обертів в регіоні. Тому напрошується висновок, що пан Щепановський виступив просто пішаком у багато ходовій і підлій грі високопосадовця, який нажив чималі статки ( які зареєстровані на членів його родини), а витягнувши максимум коштів з пана Щепанорвького, шановний високопосадовець просто його кинув, позбавивши підтримки і віддав на поталу всім охочим. Саме тому пан Цвєтков разом з родиною і оселився на постійне місце проживання в Ялті, маючи великі капітали здобуті кришуванням Щепановського, можна собі це дозволити. Вважаю, що рішення про взяття під варту Зеновія Щепановського є правильним, лише з точки зору безпеки для самого пана Зеновія, бо, тепер ,коли йому вже нічого втрачати він міг би багато, чого про певних людей розповізти, і не факт, що він би після обіцяної вкладникам поїздки в Крим для вирішення проблем, лишився би живий а не став жертвою "нещасного випадку".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Великодні ярмарки в Тернополі: що та за скільки продають. Перевірили журналісти «20 хвилин» 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up