Англійська для ІТ-компаній від Вінницької ІТ-Академії (новини компаній)

Англійська для ІТ-компаній від Вінницької ІТ-Академії (новини компаній)

Корпоративне навчання англійської мови наразі, як ніколи, актуальне для компаній.

 English for IT - Must Have. У фірм, які працюють з іноземними компаніями листування та перемовини ведуться англійською мовою.

Вінницька ІТ-Академія пропонує корпоративне навчання англійської мови, яке дозволяє ефективно навчити персонал іноземної мови.

Ми викладаємо корпоративну англійську мову понад 10 років і успішно працюємо з ІТ-компаніями, дана практика сформувала чітку концепцію та розуміння того, що потрібно від нас і як відповідати вимогам, як менеджменту, так і персоналу компанії.

Ми пропонуємо різні підходи в вивченні корпоративної англійської, ось кілька із них:

“Корпоративний тімбілдінг” - чим краще співробітники ставляться один до одного, тим вище їх продуктивність. Для підвищення згуртованості вашого персоналу ми пропонуємо заняття англійської. Ми впевнені, що ваші працівники добре підібрані і володіють достатніми знаннями іноземної. Таким чином, немає необхідності вчити їх академічним або загальним мовним навичкам. Проте, заняття з англійської можуть бути як чудова мотивація для ваших співробітників.

Незважаючи на те, що у ваших колег є різні хобі та інтереси, процес вивчення англійської мови - цікавий всім. Крім того, навички володіння англійською мовою вимагають постійної практики, оскільки вони легко втрачаються. Спираючись на наш досвід, ми пропонуємо - рольові ігри, англомовні клуби, різні теми для дискусій, «битви» думок та командна робота для якісного та “фанового” відпочинку та тімбілдінгу.

“Курси англійської для підвищення рівня володіння мовою” - наші курси допоможуть співробітникам вашої компанії поліпшити знання та навички англійської мови. Ми пропонуємо професійні теми, що стосуються технологій, роботи в ІТ-компаніях, комунікації з клієнтом та спрямовані на покращення софтскілів. Курс розроблений викладачами Вінницької ІТ-Академії для роботи в компаніях. 

Пропонуємо два-три заняття на тиждень, кожне заняття триває 60-90 хвилин, а курс триває 12-24 місяці. Уроки спрямовані на вивчення  граматичного і лексичного матеріалу та його практичне застосування. 

Процес навчання включає в себе безліч практичних вправ, наприклад, створення презентацій, діалоги, рольові ситуації, дискусії. Основна мета курсу - покращити комунікативні навички та  надати впевненість вільного володіння мовою.

Крім цього, ми також випустили - Книги для самоосвіти айтішників, проводимо “Deep Dive into English” – це унікальний інтенсивний курс для людей, які готові присвятити свої зусилля, щоб опанувати свою англійську та спостерігати вражаючі результати за короткий проміжок часу, проводими онлайн-навчання співробітників і командоутворення - це підхід до вивчення англійської мови за допомогою онлайн-платформи, організовуємо підготовку до "асесментів"  і тестування рівня англійської мови та сертифікацію співробітників.

Переваги співпраці з нами:

Корпоративна англійська від Вінницької ІТ-Академії - гарна інвестиція в майбутнє компанії. Ми знаємо, що вам потрібно, і з задоволенням візьмемося за підготовку ваших співробітників.

Більше можливостей вивчати Англійську мову разом з нами: https://english.intita.com/ 

*ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

Ми у соцмережах: YouTube   Facebook    Instagram   Telegram

keyboard_arrow_up