Апартаменти – європейський формат нерухомості на українському ринку (новини компаній)

Апартаменти – європейський формат нерухомості на українському ринку (новини компаній)

Нерухомість вже давно перестала бути просто житлом, а набула формату підприємницької діяльності. Це хороше капіталовкладення, яке може довгі роки приносити значні дивіденди без додаткових внесків. Попри те, що люди здають в оренду просто власні квартири, закордоном вже давно поширене будівництво апартаментів.

Апартаменти почали виникати ще наприкінці ХVІІ століття у великих містах Англії, Франції та США. Це нововведення було спричинене значним збільшенням щільності населення. І згодом апартаменти стали невід’ємною частиною місцевих ринків нерухомості. Погодьтеся, всі ми захоплювалися просторими апартаментами із дизайнерським ремонтом, які бачили у фільмах та серіалах.

Останнім часом в Україні забудовники також пропонують споживачам цей новий формат нерухомості – придбання апартаментів у споруджуваному чи вже зданому об’єкті. Адже ринок нерухомості невпинно росте, відтак будівельні компанії розширюють свій асортимент житлового фонду.

Апартаменти – це комерційна нерухомість, в якій є все необхідне для комфортного проживання: санвузол, вітальня, спальня. Відтак їх можна використовувати для проживання, прийому гостей, здачі в оренду. Разом з тим, апартаменти є відмінним варіантом для створення комфортного офісу великої компанії.

У таких комплексах також обов’язково є такі сервіси, як просторе фойє, цілодобова рецепція, консьєрж та охорона, зручний підземний паркінг, зони відпочинку. Інші додаткові послуги, які можуть бути включені в апартаментах, залежать від проекту забудовника. Це також бувають приватні дитячі садочки, магазини, фітнес-центри, пральні тощо. Перевагами апартаментів є:

  • доступна ціна, порівняно з аналогічними варіантами житлової нерухомості;
  • можливість планування за індивідуальним проектом;
  • вигідна інвестиція;
  • швидка окупність;
  • багатофункціональність – використання під офіс, житло, бізнес;
  • комфортне проживання.

Саме багатофункціональність апартаментів і породжує швидку окупність інвестицій у такий формат нерухомості. Адже вони є відмінною комерційною нерухомістю для різноманітних напрямків розвитку бізнесу. Зокрема, апарт-готелі є окремою галуззю, яка стає популяризується та зацікавлює все більше девелоперів як закордоном, так і в Україні. А в плані нерухомості апартаменти – це хороший варіант для тих людей, хто не має власного житла. Така нерухомість підійде для молодих сімей, офісних працівників, працівників у відрядженнях, студентів чи компаній, що пропонують оренду житла.

keyboard_arrow_up