Авто із США в Україну. Доставка авто з Америки у Тернопіль, Львів, Київ (новини компаній)

Авто із США в Україну. Доставка авто з Америки у Тернопіль, Львів, Київ (новини компаній)

Авто з США у 2023 році набирають високий попит у українців. Все тому, що автомобілі в Україні стали дорожчі, а якість їх стала нижчою. Залишилося багато авто, які стоять на продажу 1-2 роки. Альтернатив купівлі авто із-за кордону невелика.

У Європі ціни виросли і доставляти їх в Україну просто немає сенсу. Аналіз ринку Україні авто з пробігом, зробила компанія по купівлі авто з США - https://americanavto.com/ , яка підготувала ТОП-3 найпопулярніших сегментів авто, які вигідно купляти українцям.

Авто, які вигідно купляти українцям в 2023 році:

  1. Електромобілі. За рахунок підняття цін на пальне, купити електромобіль з запасом ходу 350+ км - це чудова альтернатива та економія. Найвигідніше зараз купити для себе чи на продаж - це всі автомобілі марки Tesla. Сама дешева Tesla стартує від 13000 долларів в США повністью під ключ в Україні. Аналогічні авто коштують в Україні від 21000 долларів. Також можна вигідно купити Chevrolet Bolt, Nissan Liaf (від 2018 року), Volkswagen ID4 з США (не китайська версія і збірка тільки)
  2. Кроссовери 2019-2021 років. Тут варіантів дуже багато і всі ці авто можна купити в бюджет під ключ 13000-15000 долларів. В Україні авто у самому гіршому стані будуть коштувати від 21000 долларів. Tiguan, Audi Q5, Ford Escape - це найбільш популярні авто, які зараз дешево можна купити на аукціонах США
  3. Преміум авто. Тут різниця ціни з Україною може бути у 2-2.5 рази дешевшою. Преміум авто можна розглядати від 13000 долларів бюджету і це будуть як кроссовери так і седани. Всі авто з США в Україні коштують дуже дорого і різниця при перепродажі  - величезна. Lexus, Jaguar, Alfa Romeo, Mazeratti, Acura, Infiniti - це мінімальний список марок, які можна купити на аукціоні від 2500 долларів. 

Це найбільш популярні авто, які купляють українці для себе аб на продаж. Заробити на продажі авто з США можна від 5000 долларів і це вже цікаво для кожного українця, який має кошти на купівлю. Якщо Ви бажаєте підібрати авто з США - пропонуємо скористатися каталогом авто з США https://americanavto.com/cars/ , де більше 5000 автомобілів з цінами "під ключ" в Україні. Для консультації з приводу доставки авто з США в Україну, прошу звертатися за телефоном +38 (068) 790-79-99 

keyboard_arrow_up