Автопорт – Народний бренд (новини компаній)

Автопорт – Народний бренд (новини компаній)

30 листопада завершилося голосування Народний бренд 2018, яке щороку визначає кращі компанії Тернополя.

Цього року за голосами користувачів переможцем в категорії «Паби, бари» став кафе-бар «Автопорт», який знаходиться за адресою вулиця Будного, 40. У категорії «Ресторани» ресторан «Автопорт» на вулиці Протасевича, 22 став другим. А піцерія «Автопорт» в своїй категорії стала шостою, і це попри те, що закладу лише три місяці.

Колектив кафе-бару «Автопорт» щиро вдячний всім, хто обрав заклад найкращим: «Ми раді, що Ви оцінили нашу роботу і прагнення до кращого. Саме завдяки Вашій довірі ми змогли перерости у повноцінну мережу закладів. Дякуємо, що Ви з нами».

Сьогодні мережа «Автопорт» нараховує 3 заклади:

  1. Кафе-бар «Автопорт», що пропонує окремі кабінки та велике тандирне меню.
  2. Ресторан «Автопорт» –  з великим тандирним меню, живою музикою кожного дня та всім, що потрібно для гарного проведення часу.
  3. Піцерія «Автопорт», де Ви можете знайти всі види класичної піци та все меню ресторану, оскільки заклади знаходяться за однією адресою.

Перемога в голосуванні була б неможливою без злагодженої та сумлінної роботи персоналу і відданості постійних клієнтів.

«Автопорт» запрошує на святкування важливих подій. Фото з закладів та меню Ви можете знайти на сайті: http://dostavka-chachluka.te.ua/

Колектив «Автопорту» ще раз дякує за довіру та вітає з прийдешніми святами, Новим роком та Різдвом Христовим.

Їжте смачно та будьте щасливими! Веселих свят!

Коментарі (4)
  • Oleg Nykoruk

    не чув такого кафе

    Oleg Nykoruk reply Oleg Nykoruk

    Володимир Макара брендові бари і кафе все скуповують на базарі для спекуляції

    Володимир Макара reply Oleg Nykoruk

    Та Ви шо, це ж Народний бренд. Хто більше заплатив, той і переміг)))
  • Амбо Курчакян

    а то де як на стару назву?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up