Безпека життєдіяльності під час війни від Вінницької ІТ-Академії (новини компаній)

Безпека життєдіяльності під час війни від Вінницької ІТ-Академії (новини компаній)

Українці! Де б ви не були, в будь-якій точці світу - ми хочемо, щоб ви почувались впевненіше і БЕЗПЕЧНІШЕ!

В рамках соціального проекту - Доброго вечора - ми з України! - це соціальна ініціатива для біженців, які постраждали від війни та УБД з росією, яку започаткували - викладачі і випускники Вінницької ІТ-Академії

Ми розробили безкоштовний онлайн-курс для всіх українців - "Безпека життєдіяльності під час війни" (БЖД під час війни), який кожен зможе пройти менше, ніж за 10 днів. 

Курс допоможе:

"Курс буде корисний усім: як молодшим дітям від 6 років так і старшокласникам, тим, хто в Україні і тим, хто за кордонмо, як біженець і після перемоги обов’язково повернеться до своєї рідної Батьківщини (ми глибоко переконані і віримо, що саме так і буде)" - каже Олена Присяжнюк, розробниця курсу.

Реєструйтесь: https://intita.com/modules/380 і проходьте - БЕЗКОШТОВНО!

Перед цим - для усіх біженців, які постраждали від війни, учасників бойових дій з росією та їх дітей ми надали доступ до наших онлайн-курсів - БЕЗКОШТОВНО!

Крім того, ми постійно виготовляємо патріотичні брендові футболки кошти з яких ідуть на виготовлення спеціальних сухпайків для українських захисників, які на передку - каталог футболок.

Запрошуємо усіх небайдужх, ініціативних, хто має компетенції, щоб створювати корисний український контент або хоче допомогти проєкту, як партнер, бізнес, викладач чи ментор долучайтесь до нашої ініціативи. Кожна, навіть найменша, підтримка зробить Україну сильнішою та наблизить нас до перемоги! 

І, ВАЖЛИВО - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

Якщо у вас виникли побажання чи питання про те, як проходити навчання чи, як ви можете долучитись, будь ласка, зв’яжіться з нами:

тел. +38-067-431-19-21

еmail: [email protected]

Щоб підтримати таку благородну справу, будь ласка, відвідайте сторінку: 

Молодіжного центру працевлаштування

 

keyboard_arrow_up