Будівельна компанія «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» – Ваша омріяна квартира у наших житлових комплексах (новини компаній)

Будівельна компанія «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» – Ваша омріяна квартира у наших житлових комплексах (новини компаній)

Осінь – пора нового навчального року, пора, коли всі повертаються з відпусток і літніх канікул до своїх кімнат в гуртожитку та орендованих квартир. Не хочеш повторювати це більше? Або ж просто хочеться змінити свою квартиру на комфортну та простору новобудову? Житлові комплекси від будівельної компанії «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» – це саме те рішення, що виправить будь-яку проблему пошуку житла.

Будівельна компанія «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» працює на будівельному ринку Тернополя вже понад 15 років. За цей час досвідченими працівниками забудовника було зведено 12 об’єктів нерухомості та більше 65 000 квадратних метрів житла.

Нерухомість від «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» – ідеальний вибір, як для тих, хто шукає власну домівку, так і для підприємців, що прагнуть знайти потрібне місце для власного бізнесу.

Зараз будівельна компанія пропонує тим, хто перебуває в пошуку нової домівки три житлові комплекси, в яких Ви точно знайдете те, що шукаєте – «КОМФОРТ ТАУН ПЛЮС», «СХІДНА БРАМА» і «ЦЕНТРАЛ ХОЛ».

ЖК «КОМФОРТ ТАУН ПЛЮС», який зводиться у селі Петриків, неподалік від Тернополя, є чудовим варіантом для тих, хто прагне жити у спокійному, затишному місці, але поруч з тим, маючи можливість у будь-який момент потрапити у центр міста та з головою зануритися у його бурхливе життя. Житловий комплекс складається з двох черг, перша з яких вже збудована та вчасно здана в експлуатацію.

Друга черга будівництва передбачає зведення дев’ятиповерхового цегляного будинку з додатковим утепленням та поквартирним індивідуальним газовим опаленням. Ви можете обрати свій варіант із 15 різноманітних планувань квартир. Цокольний поверх відведено під гаражі та комерційні приміщення. А доповнюватиме весь ансамбль впорядкована прибудинкова територія з дитячим майданчиком.

Житло у багатоквартирному будинку в селі Петриків є чудовим вибором для тих, хто прагне відпочити від міської метушні, залишаючи при тому постійно руку на пульсі життя обласного центру.

Для тих, хто віддає перевагу квартирі у місті, будівельна компанія «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» пропонує житловий комплекс комфорт-класу «СХІДНА БРАМА», що зводиться на перехресті вулиці Довженка та Протасевича, у східній частині Тернополя. Цей ЖК також передбачає додаткове утеплення будинку та поквартирне індивідуальне газове опалення з гаражами та комерційними приміщеннями на цокольному поверсі. Закритий двір та впорядкована прибудинкова територія стане чудовим та безпечним місцем відпочинку для молодих сімей з дітьми.

Вдале розташування об’єкта дозволить його жителям швидко та легко дістатися у будь-яку частину міста, або ж, навпаки, швидко вибратися за місто, виїхавши на об’їзну дорогу. У районі розміщення ЖК «СХІДНА БРАМА» розвинена значна інфраструктура – поруч школа, дитячий садок, церква, тролейбусна та автобусна зупинки.

А для любителів перебувати в епіцентрів всіх подій та насолоджуватися постійним рухом і драйвом у «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» Вам наголосять на ЖК «ЦЕНТРАЛ ХОЛ» – житловому комплексі, що знаходиться прямо у самому серці ділової частини Тернополя. Цей об’єкт є однаково цікавим і для людей, які хочуть жити у центральній частині міста, і для підприємців, що прагнуть розвивати власний бізнес. Близькість до центральної вулиці міста, ринку, автостанції є беззаперечним доказом цього.

Це сучасний комплекс еліт-класу, що складається з десяти поверхів та підземного паркінгу, в якому передбачені паркомісця та гаражі. Перші два та цокольний поверхи плануються під розміщення комерційних приміщень, що забезпечать зручну інфраструктуру в майбутньому. Середні поверхи ЖК «ЦЕНТРАЛ ХОЛ» складаються з одно-, дво- та трьохкімнатних квартир, сучасне та продумане планування яких визначає пріоритетом функціональність та комфорт. Останні два поверхи відведені під просторі пентхауси, з яких відкриваються чудові краєвиди на центр міста.

Попри активне місцезнаходження закритий внутрішній двір також буде чудовим варіантом для молодих сімей, які дбають про власні комфорт та безпеку водночас. Придбавши житло в ЖК «ЦЕНТРАЛ ХОЛ», Ви зможете сповна насолодитись спокоєм під час прогулянок в парку та водночас з тим завжди залишатись в постійному ритмі активного життя міста.

Який би варіант Ви не обрали, можете бути впевнені, у квартирі від будівельної компанії «КОМФОРТ ЖИТЛОБУД» Ви будете почувати себе максимально комфортно та безпечно. Збудоване цією компанією житло – це інвестиція у Ваші затишок і щастя. Наші квартири – ідеальне рішення для закоханих пар, молодих сімей, студентів, а для ділових людей це ще й додатковий заробіток на оренді.

 

Будівельна компанія

«КОМФОРТ ЖИТЛОБУД»

м. Тернопіль, вул. Чумацька, 27, офіс 13

068 223 66 77, 068 623 23 65

https://komfort-zhytlobud.com/

https://www.facebook.com/komfortzhytlobud/

https://www.instagram.com/komfort_zhytlobud/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up