Будівельна компанія МАКБУД. Зміни. Рух вперед! (пресслужба ЖК "Щастя")

Будівельна компанія МАКБУД.  Зміни. Рух вперед! (пресслужба ЖК "Щастя")

Генеральний підрядник житлового комплексу "Щастя", будівельна компанія “МАКБУД”, змінила керівництво. Новим директором призначено Юрія Ковальчука. Які зміни чекають інвесторів? Як це відобразиться на поточних та майбутніх об'єктах? Про це розповідає новопризначений керівник в ексклюзивному інтерв’ю.

Юрію, ви очолили компанію у важкі часи для українського бізнесу. Карантинні обмеження суттєво вплинули на різні сфери, будівництво не виключення. Що можете сказати про стан ринку зараз?

Карантин дійсно сильно вплинув на будівельний ринок. Проте, ми не плануємо призупиняти рух, а навпаки -  маємо на меті суттєво посилити позиції. Звісно, зараз важко — виникають затримки з постачанням будівельних матеріалів, робітникам складніше добиратися на роботу, невизначеність зупиняє інвесторів у виборі житла. Однак, я впевнений, ми пройдемо крізь всі ці труднощі піклуючись про наших працівників, покупців та партнерів.  Для мене особисто вкрай важлива системна робота, репутація МАКБУД на ринку та взаємовідносини з компаньйонами. 

Розкажіть, які цілі ставите перед собою?

Участь у цьому проекті для мене почалась не сьогодні. Ще з 2018 року, компанія, засновником якої я є, виконувала всі субпідрядні роботи по будівництву ЖК Щастя. Тому,  це об’єкт знайомий мені «не на словах».  Гадаю, моє призначення — обдуманий і виважений крок засновників компанії МАКБУД. Пропозиція була неочікувана, але зваживши всі за і проти — я погодився. Перед собою ставлю основну задачу — будувати якісне та комфортне житло,  яке стане візитівкою Тернополя.

Візуалізація житлового комплексу “Щастя” 

Які першочергові задачі поставили перед собою? Що плануєте підсилити, а що взагалі прибрати?

Оскільки основним проектом МАКБУД є будівництво масштабного житлового комплексу по вул. Тарнавського у м.Тернополі, першочерговим завдання для мене стоїть «наздогнати» темп будівництва ЖК Щастя, надати йому позитивної динаміки. Звичайно буде і перевірка кадрової структури товариства, підсилення її фахівцями та відкриття нових напрямків співпраці.

Візуалізація житлового комплексу “Щастя” 

Що у вас зараз на порядку денному? Адже літо, зазвичай, це пік будівництва. 

Літо для нас будівельників — це точно не час для відпочинку. Щодня нові виклики: нестабільні погодні умови, затримки в постачанні будматеріалів, пошук нових контрагентів, а також не забуваємо про «адаптивний карантин». Все це тримає керівника будівельної компанії в постійному тонусі! Але мене така активність не лякає. За фахом я будівельник і маю досвід роботи на керівних посадах понад 13 років.

Як формується ціна продажу квартир у житлових будинках ЖК Щастя, чи можна взяти квартиру з оплатою частинами?

Ціна продажу квартир ЖК Щастя - динамічна. Вона формується з урахуванням нормативів Мінрегіонбуду, будівельного ринку Тернополя та попиту населення. Всю актуальну інформацію можна отримати у відділі продажу в м.Тернопіль по вул.Острозького, 47а  або за телефоном +38 (096) 191 31 51.

Візуалізація житлового комплексу “Щастя” 

Коли планується завершення будівництва ЖК Щастя?

ЖК Щастя — великий амбітний проект МАКБУД, який складається з семи черг будівництва. Зараз на фінальній стадії перша черга. Завершення будівельних робіт другої черги планується на кінець 2020 - початок 2021 року. Остаточна дата залежать від багатьох чинників. Всі повинні розуміти: для будівельної компанії найважливіше — збудувати якісно і в розумні строки! Ми не зацікавлені будувати надто довго, це для нас є економічно і репутаційно не вигідно, але, на жаль, іноді виникають форс-мажорні обставини, які надзвичайно гостро впливають на темп.

Зліва на право: Юрій Ковальчук - новий директор МАКБУД, Олександр Смолянюк - головний інженер «НВК груп» ,  розробника проекту ЖК Щастя. 
Щотижневе інспектування об‘єкту.

Розкажіть про переваги проекту. Чим саме відрізняється ЖК Щастя від інших новобудов міста Тернопіль? Що найцінніше для Ваших покупців?

Це абсолютно новий інноваційний комплекс, який за своєю філософією та принципами відрізняється від класичних проектів житла. Окрім зовнішніх переваг — дизайну благоустрою та фасадної архітектури, комплекс має безліч переваг для комфортного життя. Розкрити їх в одному матеріалі буде складно, але серед основних: підземні паркінги та подвір’я без автомобілів — це екологічно і дає можливість молодим батькам не турбуватись про безпеку своїх дітей, спортивний комплекс з футбольним полем на даху, роздільне сміттєзбирання, гарантійне та пост гарантійне обслуговування всіх інженерних систем комплексу і звісно — енергоефективність. 

Інспектування об‘єкту  ЖК “Щастя” 01 липня 2020 року

Енергоефективність — це цікаво. Можете розповісти детальніше?

ЖК Щастя — перший в Тернополі повністю енергоефективний комплекс. Це не тільки екологічно та інноваційно, але і безпечно. Для майбутніх жителів комплексу розроблена повна система енергоощадження. ЖК Щастя має вентильований фасад утеплений мінеральною ватою, 6-ти камерні вікна з потрійним склопакетом індивідуальні теплові пункти та енергогенеруючі ліфти.

Сонячні панелі на даху кожного будинку живитимуть енергією освітлення під’їздів, холів та прибудинкової території. Ліфти також при гальмуванні виробляють електрику. Крім того, всі квартири здаються з індивідуальною системою опалення (розведеною системою радіаторів з регуляторами тепла).

Які подальші перспективи розвитку компанії?

Це тема для окремого матеріалу :) Зараз головне стабілізувати ситуацію, генерувати позитивну тенденцію та намітити чіткий план. Все це накласти на реалії сьогодення, «закотити» рукава та багато працювати!

І результат, повірте буде!

Юрій Ковальчук на будівельному майданчику ЖК Щастя

________

Адреса будівництва: м. Тернопіль, вул. Тарнавського, 7

Адреса офісу: м. Тернопіль, вул. Острозького, 47а

Відділ продажу: +38 (067) 993 87 37

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:40 8-річна дитина постраждала в аварії у Тернополі 13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up