Чесні автомобілі із США та Європи. Допоможемо перевірити, купити і розмитнити (новини компаній)

Чесні автомобілі із США та Європи. Допоможемо перевірити, купити і розмитнити (новини компаній)

Давно мрієте про новеньке авто чи бажаєте оновити старе? Шукаєте порад, які допоможуть обрати найкращий варіант? Тернопільська компанія «Файне авто» допоможе придбати  надійне укомплектоване авто із США, Канади, Європи чи будь-якої іншої точки планети. Професійно підберемо і швидко доставимо ідеальний для Вас автомобіль з гарантією 100%. З нами Ви не купите «кота в мішку».

Працюємо якісно та прозоро

Fayneavtoдинамічна та успішна компанія, яка на ринку вже понад чотири роки. Спочатку ми відкрили представництво у Львові, а в 2021-му активно розвиваємось і в Тернополі. Позитивні відгуки наших клієнтів, які придбали авто своєї мрії, ще і добре при цьому заощадили, найбільша винагорода. «Файне авто» працює якісно та прозоро. Ми приженемо будь-яке авто із-за кордону на Ваше замовлення. Станемо надійним другом, помічником та партнером, який залюбки візьме на себе всі етапи та нюанси процедури придбання та доставки.

Комісія компанії в кілька разів нижче, ніж у конкурентів. Це досягається за рахунок великого досвіду і кількості продажів, так само максимальної автоматизації процесів на всіх етапах. Повний контроль покупки, транспортування, перевезення і ніяких посередників. Тож з Fayneavto не доведеться переплачувати!

Офіційний дилер у США

Попит на вживані автомобілі із-за кордону, особливо із Америки, щороку зростає. І не дивно. Адже при купівлі техніки на аукціоні США економія становить орієнтовно від 20% до 40%, якщо порівнювати з цінами на локальному ринку. Саме тому покупка авто iз США та Канади є економiчно вигiдним рішенням.

А компанія «Файне авто» є офіційним  членом асоціацій автодилерів штату Вашингтон (WSIADA), входить до складу Федеральної асоціації незалежних автодилерів США. Ми добре знаємо тамтешній автомобільний ринок та правила, тому Ви не будете сплачувати ніяких додатковий комісій.

Чому купувати авто із США – це безпечно? По-перше, чесна історія. У жодній країні світу не існує таких прозорих баз, як у США. При виборі Ви отримуєте абсолютно всю історію експлуатації та інформацію про попередні події. Саме це дає змогу вибрати чесний автомобіль і знати все, при цьому перебуваючи в Україні.

По-друге, пробіг у таких авто менший, ніж у вживаних машин на українському ринку. Скручений пробіг – це федеральний злочин на території США. Даний факт дає вам додаткові гарантії пробігу при покупці автомобіля з США.  

По-третє, американці серйозно ставляться до безпеки, тому навіть після найменшого ушкодження авто, воно не буде використовуватися до повного відновлення. Тож часто продають машини, які є в дуже гарному технічному стані, але за вигідною ціною.

І найголовніше – купуючи авто через страхові аукціони, Ви 100% заощадите і при цьому отримаєте більш багату комплектацію, у порівнянні з покупкою авто на локальному ринку. 

Купимо і доставимо в будь-яку точку світу

Файнеavto також залюбки доставить автомобіль із Канади, Кореї чи Європи з гарантованою вигодою до 30%. Купимо і доставимо авто в будь-яку точку світу у найкоротші терміни.

Ми здійснюємо безкоштовний підбір автомобіля, який відповідає вашим критеріям та узгодженому бюджету. Усе надійно та офіційно, разом з клієнтом укладаємо договір, який визначає зобов’язання обох сторін. Розміщення ставок і покупка авто на аукціонах відбувається відповідно до умов договору.

Оплата послуг – через банк, що гарантує прозорість і безпеку даної операції.

Просто доставка, або авто «під ключ»

Обравши компанію «Файне авто» у Тернополі, Ви можете скористатися різними пакетами послуг. Доставка – це підбір авто на аукціонах, повна і ретельна його перевірка, торги і викуп авто, доставка кораблем, митне оформлення.

Разом з тим, ми можемо забезпечити повне відновлення і ремонт автомобіля з-за кордону. Заміна мастил, ремонт підвіски, ремонт кузова, фарбування, хімчистка, полірування – усі ці та інші послуги Ви можете отримати прямо у нас, не шукаючи при цьому спеціалістів. Крім того, Файне авто надає ще і послугу евакуатора, що дає змогу транспортувати машину в будь-яку визначену локацію.

Ми також надаємо послугу «авто під ключ», Ви забираєте повністю оформлений і відновлений автомобіль. На всіх етапах надаємо якісну та надійну підтримку: вивезення авто з порту, митне оформлення, пошук запчастин, ремонт, сертифікація чи постановка на облік. Ви заощаджуєте і час, і сили.

Вартість наших послуг стартує від 500 доларів. Ми даємо 100% гарантію повернення коштів, якщо автомобіль не куплений, або ж Ви просто передумали купувати.

Обмін авто та автовикуп

«Файне авто» у Тернополі та Львові має власні автомайданчики, де можна одночасно розмістити до 50 машин.

Уже найближчим часом ми плануємо реалізувати нові послуги – автовикуп та обмін авто. 

Ви зможете запропонувати на продаж свій автомобіль за вигідними умовами, при цьому Вам не потрібно буде витрачати час, розміщувати оголошення на майданчиках із продажу, чекати свого покупця. Вдасться уникнути шахраїв чи недобросовісних перекупників.

Крім того, зможете вже на місці обрати для себе інше авто.

Наші працівники щодня відбирають найвдаліші пропозиції на аукціонах США, в Канадії, Європі, Кореї тощо. Ви зможете переглянути найцікавіші лоти на всіх наших каналах у соцмережах і на сайті – https://fayneavto.com/

Залиште заявку, зазначивши бажану модель і ціну. Наші спеціалісти безкоштовно підберуть ідеальний для Вас варіант та зателефонують.

Не відкладайте своє бажання на потім! Зверніться до спеціалістів Файнеavto. І ми радо допоможемо знайти авто Вашої мрії у будь-якій точці світу.

ДОВІДКА

+380(68)090-77-00

м. Тернопiль, вул. Смиківецька, 54

Файнеavto залюбки доставить автомобіль із США, Канади, Кореї чи Європи з гарантованою вигодою до 30%

Купуючи авто через страхові аукціони, Ви 100% заощадите і при цьому отримаєте більш багату комплектацію

keyboard_arrow_up