Чому ви повинні обрати «Колумбус»? (новини компаній)

Чому ви повинні обрати «Колумбус»? (новини компаній)

Ви можете відчути всі переваги швидкісного інтернету та телебачення від «Колумбус».

Пропонуємо вашій увазі 5 причин чому варто обрати нас.

  1. Це перша та єдина гігабітна мережа в місті та області.
  2. “Колумбус” ніколи не спить. Технічна підтримка готова опрацювати ваше звернення та вирішити питання різної складності в будь-який час доби: надати консультацію, оформити заявку на підключення, провести віддалену діагностику послуги.
  3. Задіяні не лише кваліфіковані та фахові працівники, а й кращі таланти. Щодня понад 300 осіб нашого колективу працює над покращенням сервісу для клієнтів. Результати ви можете побачити самостійно: тільки «Колумбус» підключає абонента до інтернету протягом одного дня з моменту оформлення заявки.
  4. Ми не лише задовольняємо ключові потреби в телекомунікаціях, а й перевищуємо ваші очікування. Вже можемо похвалитися зручним додатком «Мій Колумбус», який розробили спеціально для наших абонентів. Це ефективний помічник у смартфоні, який завжди допоможе поповнити баланс, перевірити історію платежів, дізнатися про нові акції, зв’язатися з технічною підтримкою та багато іншого.
  5. Однак найбільшою перевагою є унікальна акційна пропозиція на спільну послугу гігабітного інтернету та телебачення - лише 180 грн/міс. Підключивши гігабіт, ви миттєво забудете про повільне відкриття сторінок сайту. Адже Wi Fi вистачатиме на всіх користувачів. Окрім того, зможете одночасно навчатися та працювати віддалено коли інші грають в онлайн-ігри або завантажують фільми без будь-яких обмежень

Гігабіт - це не розкіш, а послуга, від якої ви не захочете відмовлятися. Досить обмежувати себе в комфорті. Ви варті найкращого, а тому телефонуйте та підключайте швидкісний інтернет вже сьогодні: 0800 607 407

keyboard_arrow_up