Робота продавцем — професія для комунікативних та дружніх людей

З розвитком ринкових відносин та бізнесу в Україні з’являється все більше підприємств, які працюють у сфері торгівлі, а отже, професія продавця має значний попит на ринку вакансій.

Вона затребувана у продуктовому магазині або великій мережі супермаркетів, косметичних та магазинах одягу тощо. Завжди актуальний перелік вакансій на посаду продавця можна знайти за посиланням https://hh.ua/catalog/Prodazhi/Prodavec-v-magazine — на порталі легко відсортувати пропозиції за датою публікації, щоб ознайомитися з найновішими.

Серед вакансій можна побачити напис «продавець-касир» або «продавець-консультант», у першому випадку співробітник працює за касовим апаратом та з грошима, в той час коли продавець-консультант працює у залі та надає поради покупцям, допомагає знайти певний товар на полицях.

Відео дня

Переваги професії продавця

  1. Майже в 90% вакансій не потрібен досвід роботи, достатньо прагнення працювати та бажання розвиватися.
  2. Наявність вищої освіти також не вимагається. Але може бути необхідним знання іноземної мови, оскільки серед покупців можуть зустрічатися іноземці.
  3. Зазвичай продавці працюють за зручним графіком — 2 дні роботи (по 12 годин) та 2 дні вихідних. У залежності від роботодавця, зміни можуть бути розподілятися іншим чином.
  4. Офіційне працевлаштування та заробітна плата на рівні від 7 тисяч гривень.

В залежності від сфері діяльності, від працівника може обов’язково вимагатися медична книжка, наприклад, у продуктовому магазині. В деяких випадках продавцю необхідно бути трішки психологом, щоб вдало порадити покупцю те, що перевищить його побажання. Якщо робота планується у бутіках моди або косметики, то від працівника вимагається бути акуратним, гарно вдягненим, розбиратися у брендах, мати гарний смак.

Для спеціаліста, який планує працювати у торговій сфері, робота у великій мережі дасть досвід та розуміння того, як функціонує крупна компанія або окремі роздрібні магазини. Іноді співробітникам пропонується пройти навчання та отримати можливість просуватися далі кар’єрними сходинками. Роботодавець надасть перевагу тому працівнику, який знає усю «кухню» зсередини, розуміє, як стимулювати працівників на всіх ланках управління.

Чому варто звернутись на портал HeadHunter

Компанії часто віддають перевагу онлайн-пошуку майбутніх працівників, оскільки таким чином оголошення побачить більша частина потенційних співробітників. Вакансії розміщуються на спеціалізованих ресурсах з пошуку роботи, один з таких — HeadHunter в Україні. Компанія працює давно і здобула достойну репутацію, тому тут завжди можна знайти актуальні пропозиції від найбільших підприємств в Україні — оголошення оновлюються щоденно і перевіряються модераторами ресурсу.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up