Доставка їжі NONAME: мексиканські страви, які ви точно захочете знову (новини компаній)

Чи чули Ви коли-небудь щось про мексиканську культуру та національну кухню? Якщо ні або ж Ви лише плануєте, щоб мексиканська їжа стала окрасою Вашого столу, тоді Вам варто завітати до ресторану NONAME, в якому Вам точно сподобається мексиканська кухня Тернопіль!

Замовити доставку їжі від NONAME

Мексиканська їжа в барі NONAME – різноманіття на будь-який смак!

Трішки пікантна, іноді солодка та приготована з незвичайних інгредієнтів – саме такою різноманітною постає мексиканська їжа в барі NONAME, який є частиною мережі закладів Сім'я ресторанів Файного Міста та спеціалізується на приготуванні найбільш популярних та маловідомих страв мексиканської кухні.

Якщо Ви тільки вирішили познайомитись із національною кухнею Мексики, то ось короткий перелік традиційних страв, які точно варто спробувати найпершими в цьому закладі:

- такос (сендвічі з тортильї, що згорнуті у невеликий конверт) з креветками, овочами, рибні з філе сайди, рубленою телятиною, запеченою куркою або телячою вирізкою;

- буріто (м’який пшеничний корж тортилья) з телятиною, печеною свининою або куркою;

- чуррос (солодка обсмажена випічка із заварного тіста) з карамельним соусом або сирним кремом;

- кесадилья (складена кукурудзяна або пшенична тортилья із розплавленим сиром) з запеченою куркою або рубленою телятиною;

- плато чіпсів начос з куркою та сиром або гуакамоле та креветки в паніровці начос.

Сім’я ресторанів Файного Міста піклується про своїх клієнтів, тому Ви можете попросити їхніх офіціантів приготувати мексиканські страви більш або менш гострими відповідно до власних смакових уподобань.

Доставка Тернопіль від Сім’ї ресторанів – мексиканська кухня у Вас вдома!

Полюбляєте мексиканська кухня, але не маєте можливості особисто завітати до бару NONAME? Тоді доставка Тернопіль від Сім’я ресторанів Файного Міста – саме для Вас! Замовити їжу Тернопіль в NONAME – чудова можливість отримати гарячі та соковиті страви мексиканської кухні до себе додому, в офіс або на місце відпочинку з друзями, споживання від задоволення яких буде точно не меншим, ніж у стінах закладу.

Доставка їжі Тернопіль від Сім’я ресторанів Файного Міста працює за наступними тарифами:

- мінімальна вартість замовлення їжі Тернопіль: по м. Тернопіль - 200 грн, за межі міста – 300 грн, самовивіз – мінімальна вартість відсутня;

- доставка їжі Тернопіль коштує: по м. Тернопіль – 30 грн, за межі міста – 50 грн;

- безкоштовна доставка Тернопіль при замовленні: у м. Тернопіль – від 450 грн, за межі міста – від 500 грн;

- NONAME приймає замовлення на доставка їжі Тернопіль онлайн на сайті fainemisto.com, за телефонами або у мобільному застосунку «Файне Місто» щоденно до 21:20.

Однією із головних переваг, чому варто здійснити замовлення їжі Тернопіль саме в Сім’ї ресторанів, є їхній веб-сайт fainemisto.com та зручний мобільний застосунок «Файне місто», де меню страв усіх семи закладів мережі зібране в одному місці, а замовити їжу Тернопіль можливо одночасно як лише з одного, так і з декількох їхніх ресторанів!

keyboard_arrow_up