«Файна вишиванка» – лідер, якому довіряють найбільше тернополян. Салон став переможцем «Народного бренду-2021» (новини компаній)

«Файна вишиванка» – лідер, якому довіряють найбільше тернополян. Салон став переможцем «Народного бренду-2021» (новини компаній)

Вона завжди модна, стильна та неповторна. Вона дарує своєму власнику відчуття самоідентичності та унікальності. Вона приносить щастя та захищає від усього недоброго. Вона – файна українська вишиванка!

І справді, чи може бути не модним народний костюм для свого народу, який в кожному регіоні України має свою давню і унікальну історію. Різноманіття вишитого одягу нині вражає, але хочеться так, щоб, завітавши у крамницю, було те, що припало б до душі кожному.

Команда салону «Файна вишиванка» у Тернополі працює так, щоб Ви завжди могли знайти і отримати саме ту вишиванку, яку обрали для себе або ж для своїх близьких. Тут задовольняють смаки найвибагливіших та підберуть ті прадавні орнаменти, які символізуватимуть цінності, які Ви сповідуєте. Кожен виріб особливий. Тож недаремно салон «Файна вишиванка» тернополяни визнали найкращим у номінації «Вишивка та рукоділля» в конкурсі «Народний бренд-2021».

Відзнака, яку отримав колектив салону, - це не просто нагорода, це найвищий прояв довіри та визнання серед тернополян. Адже переможців обирають споживачі та користувачі послуг, а не професійне журі. Чесне голосування та чесний рейтинг найкращих компаній у Тернополі.

«Файна вишиванка» вже вдруге заслужено стає переможцем конкурсу. Це надзвичайно приємно, зауважує власниця салону вишиванок Юлія Черватюк.

– Стежили за результатами, трішки хвилювалися, хоча цьогоріч ми постійно лідирували за підсумками голосування. Щиро вдячні всім тернополянам  за довіру та підтримку. Розвиваємося, вдосконалюємося, прагнемо бути кращими. Так, у 2021-му відкрили ще один магазин у ТРЦ «Подоляни». Тож знайти файну вишиванку тепер можна і тут, - каже пані Юлія.

За її словами, у планах і надалі – професійно зростати, тішити відвідувачів приємними і цікавими несподіванками.

– Вишиванка – це оберіг для кожного українця, тож ми і далі будемо старатися, аби кожен виріб був по-своєму особливим, - наголошує власниця салону.

Тож, якщо вам потрібна вишиванка чи ви хочете зробити особливий подарунок своїм рідним чи близьким, – завітайте у «Файну вишиванку».

Тут представлений надзвичайно багатий вибір блузок, вишиванок та прикрас, є вишиті плаття та аксесуари. Усі дизайнерські речі виготовлені за індивідуальними мірками та з тканин найвищої якості, а головне – з любов’ю. Одяг буде не лише красивим, а й зручним та приємним на дотик.

Салон «Файна вишиванка» - це завжди якісний сервіс та гарантія якості на кожен товар. Працівники допоможуть підібрати розмір, проконсультують щодо вибору тканини, фасону чи вишивки. А обраний Вами виріб доставлять в будь-який куточок України.

У Тернополі можлива безкоштовна доставка або ж самовивіз.

Приходьте в магазини, телефонуйте чи робіть замовлення на сайті. Працюємо якісно та швидко. З любов’ю, «Файна вишиванка».

 

Контакти

м. Тернопіль, вул. Героїв Євромайдану 2

+380966237734

+380987725778

ТРЦ «Подоляни», 2 поверх.

 

Шукайте більше інформації на сайті та у соцмережах:

https://faina-vishivanka.com/about/

Фейсбук

Інстаграм

keyboard_arrow_up