Fozzy доставка продуктів в кожне місто України (новини компаній)

Fozzy доставка продуктів в кожне місто України (новини компаній)

FOZZY - це великий онлайн-гіпермаркет що пропонує своїм покупцям широкий вибір товарів із величезного асортименту.

З послугою доставки можна максимально скоротити час походу за покупками – ми зберемо в гіпермаркеті продуктовий кошик, для вас.

Ми не зупиняємось перед складнощами, тому продовжуємо працювати, щоб забезпечити кожного тернополянина якісними продуктами та товарами першої необхідності. Замовити продукти зручно на сайті fozzyshop.ua.

Ми пропонуємо вам скористатися доставкою незважаючи на те, що фізичного гіпермаркету немає у вашому місті. Доставка продуктів по Україні допомагає отримувати замовлення у будь-якому місті, в якому є відділення Нова Пошта.

На наших онлайн-полицях, зручно обрати продукти, побутову хімію, дитячи суміши та підгузки, корма для тварин, товари гігієни та інше.

Ми намагаємося надати великий асортимент якісних товарів для вас, щоб ви залишились задоволеними якістю нашого сервісу. А ще, в нас приємні ціни для будь-якого бюджету.

Для того, щоб отримати замовлення у ваше файне місто Тернопіль:

Діють деякі обмеження на товари які ми доставляємо, тобто:

Ми не відправляємо кур'єрськими службами товар що вимагає спеціального температурного режиму в процесі перевезення, а також фрукти, овочі та ягоди.

При відправці товарів ми ретельно пакуємо Ваше замовлення і страхуємо посилку. Страхова сума посилки завжди дорівнює вартості товару з Вашого замовлення.

Для нас важливо забезпечити кожну українську родину усім необхідним. Ми збираємо та доставляємо замовлення щодня. 

keyboard_arrow_up