Іспанська тортілья (новини компаній)

Іспанська тортілья (новини компаній)

Іспанська тортілья з картоплі і яєць – проста і поживна страва. Пропонуємо вам традиційний рецепт, який ви зможете приготувати в домашніх умовах.

Картоплю не даремно називають другим хлібом. Ще років двісті тому ми навіть не знали, як приготувати картоплю. А сьогодні з'являються нові рецепти страв з картоплі, які можна смакувати кожен день або готувати з особливих нагод. Пропонуємо вашій увазі найсмачніші страви з картоплі.

Тортілья (картопляна запіканка по-іспанськи)

Продукти (на 4 порції): картопля (середня) - 5 шт., яйця - 5 шт., цибуля (дрібна) - 1 шт., масло для смаження (бажано оливкове) - 3/4 стакана, сіль, перець чорний мелений.

Покроковий рецепт:

  • Картоплю і цибулю очистити і вимити.
  • Цибулю нарізати, дрібно або півкільцями.
  • Картоплю нарізати тонкими (дрібними) скибочками.
  • У сковороді розігріти 2/3 стакана оливкового масла.
  • Викласти частину часнику (прямо у шкірці).
  • Смажити часник на середньому вогні 2-3 хвилини.
  • Підсилити вогонь і викласти в масло картоплю (часник не виймати).
  • Готувати в маслі 5 хвилин.
  • Потім додати лук, перемішати і готувати ще 5 хвилин.
  • Вийняти часник, перекласти в друшляк, щоб стекло зайве масло и залишити на 5 хвилин.
  • Яйця збити, викласти в яєчну суміш обсмажену картоплю, перемішати, додати сіль, перець і знову перемішати.
  • Щоб тортілья вийшла високою і рум'яною, готувати її потрібно в сковороді з високими бортами або в казані. Гарно розігріти в сковороді або казані оливкове масло, що залишилося (2-3 ст. ложки). Нахиляти сковороду на всі боки, щоб стінки були змащені. Вилити яєчно-картопляну суміш, розрівняти її і готувати на помірно-сильному вогні, поки вона загусне (4-5 хв.).
  • Коли тортілья загусне, накрити її тарілкою і, акуратно перевернувши сковороду, викласти підсмаженою стороною вгору. Потім акуратно покласти її назад на сковороду або в казан, щоб обсмажити з іншого боку (ще 3-4 хв.). Так необхідно перевертати тортілью при смаженні три рази.
  • Готову тортілью викласти на тарілку і залишити на 10 хвилин, після чого можна смакувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up