Клієнти ПриватБанку оплатили частинами товари та послуги на суму понад 1 млрд грн (прес служба банку)

Клієнти ПриватБанку оплатили частинами товари та послуги на суму понад 1 млрд грн (прес служба банку)

За даними ПриватБанку, який забезпечує роботу сервісу пільгової розстрочки «Оплата частинами», за період березень-травень поточного року українці оплатили частинами товари та послуги на суму понад 1 млрд грн, що на 60 млн більше, ніж витрати аналогічний період минулого року. “Найвитратнішим” традиційно став березень, протягом якого витрати були в середньому більші на 11,9%, ніж у травні.

У цілому українці охоче витрачають кошти на побутову техніку/компьютери/мобільні телефони, товари для краси та чистоти та на товари для дому/меблі/будівельні матеріали.

На Західній Україні сервіс пільгової розстрочки «Оплата частинами» виявився найпопулярнішім:

- у Львові та області - там загальні витрати склали понад 59,8 млн грн,

- у Івано-Франківській області - понад 31,1 млн грн,

- у Закарпатській області - понад 17,1 млн грн,

- у Тернопільській - понад 11,5 млн грн.

Торговельні мережі, які завдяки партнерським відносинам з ПриваБанком за сервісом, отримали найбільше задоволених покупців, це - «Вухо.Ком», «MTA», «Nimpha», «Texнопростір», «Техносток», «БеркутБуд”. У минулому році львів'яни більше купували ювелірні вироби, меблі та матраци, а тернополяни, івано-франківці традиційно мобільні гаджети та побутову техніку, серед закарпатців же популярним було придбання чоловічого одягу.

Середній чек складає від 5 800 до 6 600 грн.

Щоб скористатись сервісом «Оплата частинами» , достатньо мати з собою лише банківську картку ПриватБанку.

«Оплата частинами» - сервіс ПриватБанку, який дозволяє покупцю придбати обраний товар, виплачуючи вартість рівними частинами.  Кредит оформлюється за лічені хвилини – безпосередньо на місці. Договором з усіма необхідними реквізитами є чек покупки. Жодних документів: довідки про доходи, ІПН, паспорта і т.д. надавати не потрібно. Сума, на яку можна придбати товар у розстрочку, дорівнює розміру ліміту за сервісом “Оплата частинами” (встановлюється кожному індивідуально). Дізнатися суму ліміту можна на сайті chast.privatbank.ua або відправивши SMS із текстом chast на номер 10060. Перелік торговельних та сервісних точок, де клієнт може скористатися сервісом “Оплата частинами”, розміщений на сайті. Кожна з них на касі та у вхідній зоні має спеціальні розпізнавальні наліпки із символікою сервісу.

Ще більше новин від ПриватБанку - на сайті та у соціальній мережі.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up