«Клініка професора Стефана Хміля» – найкращий медичний центр за результатами конкурсу «Народний бренд-2021» (новини компаній)

«Клініка професора Стефана Хміля» – найкращий медичний центр за результатами конкурсу «Народний бренд-2021» (новини компаній)

Коли мова йде про власне здоров’я чи здоров’я своїх рідних, довірити його хочеться лише найкращим. Медичні центри «Клініка професора Стефана Хміля» у Львові та Тернополі в ТОПі найкращих репродуктивних клінік України та Європи. Тож недаремно цього року клініка в Тернополі здобула вже п’яту перемогу поспіль у конкурсі «Народний бренд» (номінація «Медичні послуги»). Уже вдруге почесну відзнаку отримала і клініка у Львові.

Використовуючи світові інноваційні технології та сучасні підходи в лікуванні, медичний заклад дбає про те, аби кожен міг отримати якісну та надійну допомогу.

Засновник мережі «Клініка професора Стефана Хміля» у Львові та Тернополі – заслужений діяч науки і техніки України, професор кафедри акушерства та гінекології ТНМУ, лікар акушер-гінеколог, репродуктолог з майже сорокарічним стажем та наставник молодого покоління українських медиків – професор Стефан Хміль.

Найкращі у Тернополі і Львові

- Вже стало доброю традицією для тернополян щорічно обирати за рівнем сервісу та якістю надання послуг найкращих представників у різних галузях. Наш медичний центр вже вкотре брав участь у проєкті «Народний бренд» і за результатами голосування у номінації «Медичні послуги» був визнаний найкращим. Ми дуже щасливі і дякуємо всім тернополянам за підтримку. Варто зазначити, що у нашому колективі працюють високоосвічені спеціалісти. Загалом маємо майже 200 осіб персоналу в наших клініках у Львові та у Тернополі, – коментує перемогу керівник.

Перший медичний центр бренду був заснований у 2006 році у Тернополі на вулиці Шептицького, який займається діагностикою та лікуванням усіх форм безпліддя. У 2016 році відкрили ще одну клініку у Тернополі на вулиці Стадникової, яка надає послуги супроводу вагітності, професійні гінекологічні огляди та відновлення жіночого здоров’я після пологів. Того ж року у Львові відкрито багатопрофільний медичний центр, основний напрямок – репродуктологія. З того часу усі центри є уособленням найвищої якості надання медичних послуг, максимальної безпеки та комфорту для пацієнтів і найкращих результатів у лікуванні жіночого та чоловічого безпліддя, супроводу вагітності та професійної гінекології.

– Здоров’я завжди було найважливішим скарбом людини. Тому, якщо ви перебуваєте у роздумах і шукаєте медичний заклад, де працюють висококваліфіковані лікарі, найсучасніше лікувально-діагностичне обладнання, високий рівень лабораторної діагностики та індивідуальний підбір оптимальних методів лікування, ми чекаємо вас у медичному центрі «Клініка професора Хміля». Технічне оснащення та надання послуг у наших медичних центрах відповідає рівню світових стандартів. У наших клініках ми пропонуємо пацієнтам весь спектр допоміжних репродуктивних технологій, фахові консультації лікарів-гінекологів, лікаря уролога-андролога, лікаря-генетика, УЗД експертного рівня, всі види лабораторних обстежень, спектр допоміжних репродуктивних технологій, постійно впроваджуємо найсучасніші методи роботи, – продовжує Стефан Хміль.

Якісна допомога і дружня підтримка

Коли пацієнти звертаються до клініки за кваліфікованою медичною допомогою, то дуже цінують, коли лікар привітний, уважний, компетентний, з розумінням ставиться до проблеми пацієнта, прагне знайти вирішення та допомогти, приділяє пацієнту достатньо часу, пояснює медичні терміни простою мовою. Та головне – вчасно і правильно діагностує хворобу, певні відхилення від норми та призначає відповідне лікування без зайвих, неефективних препаратів.

У «Клініці професора Хміля» – максимально безпечно і комфортно. Тут справді масштабний простір жіночого здоров’я і краси. В одному місці можна отримати усі найважливіші послуги щодо обстеження, лікування та профілактики жіночого здоров’я.

– До нас приїжджають на консультації жінки та подружні пари з усієї України та світу. Нам довіряють найцінніше – материнство. Серед наших пацієнтів є жителі Франції, Канади, Італії та багатьох інших країн світу. За роки співпраці ми підтримуємо дружні стосунки, спілкуємось, отримуємо фото діточок. Це надзвичайно приємно, дуже тішить і те, що в Україні, зокрема, у Тернополі чи Львові, працюють справді високопрофесійні спеціалісти у медичній сфері, – говорить професор.

Світові стандарти лікування – беззаперечна перевага клінік. Для їх щоденного втілення є команда професіоналів найвищого рівня, яких об’єднує любов до своєї справи і бажання щиро допомагати всім, хто приходить у медичні центри.

Тож не вагайтесь! У «Клініці професора Хміля» подбають про Ваше здоров’я та допоможуть реалізувати найзаповітніші мрії.

– Дякуємо всім, хто підтримав наш медичний центр своїм голосом, хто висловив свою думку, хто довіряє нам! Заради Вас ми працюємо, задля Вас ми стаємо кращими, постійно вдосконалюємося, – підсумовує Стефан Хміль.

 Основні напрямки діяльності клінік:

- діагностика та лікування усіх форм безпліддя;

- гінекологія;

- онкогінекологія;

- дитяча гінекологія;

- естетична гінекологія;

- ультразвукове дослідження;

- супровід вагітності;

- консультативний прийом вузькопрофільних спеціалістів.

 Контакти

м. Тернопіль, вул. Шептицького, 1Б

+38 (0352) 43 12 07

+38 (067) 580 0 580

м. Тернопіль, вул. Стадникової, 9

+38 (0352) 40 42 00

+38 (097) 740 4 200

м. Львів, вул. Липова Алея, 13

+38(067) 350 61 00

+38(032) 243 00 43

 https://khmilclinic.com.ua/  

keyboard_arrow_up