«Командор» - експерт з виробництва меблів на замовлення! (новини компаній)

«Командор» - експерт з виробництва меблів на замовлення! (новини компаній)

Понад 25 років «Командор» створює клієнтам меблі найвищої якості, які завдяки своїй функціональності, довговічності та елегантності принесли бренду Komandor безліч нагород та відзнак.

 

Компанія «Komandor» - одна з небагатьох, яка на практиці доводить, що є беззаперечним лідером у цій царині вже майже чверть століття. Як результат, сьогодні має представництва у 42 країнах світу, у тому числі в Україні, та більш ніж 12000 працівників.

Шафи – купе від авторизованого салону «Komandor» у Тернополі, що на просп. С.Бандери 11 Б (зуп. «Стадіон»), - це не просто бренд, а бездоганна якість, поєднана з новітніми технологіями та креативним мисленням дизайнерів.

 Вже понад чотирнадцять років поспіль команда професіоналів на чолі з Володимиром Невідомим працює над задоволенням найвибагливіших потреб клієнтів, втілює найсміливіші та найнеординарніші ідеї. У цьому переконалися сотні тернополян, які довірили свої помешкання «Командору», і отримали можливість не просто купити чудові меблі, але й стати дизайнерами свого помешкання.

За допомогою спеціальної програми “Komandor Designer” для проектування шаф-купе, наш висококваліфікований дизайнер може за декілька хвилин підготувати професійну візуалізацію та оцінку вашої шафи-купе, гардеробу чи кухні. 

 

Салон «Командор», що на просп. Степана Бандери, 11 Б — один з найбільших виробників шаф-купе за індивідуальними проектами у Тернопільській області. Тут Ви зможете купити якісні шафи-купе за доступними цінами.

Вам запропонують шафи-купе для спалень, передпокоїв, віталень, дитячих, домашніх кабінетів, офісів та обладнання для гардеробних кімнат.

Шафи-купе мансардні, скошені, кутові, словом, ті, які допоможуть ефективно використати кожен куточок вашого помешкання і водночас стануть його окрасою. За Вашим бажанням ми можемо створити будь-який вид меблів.

Такого асортименту високопрофесійних та дизайнерських вирішень фасадного інтер’єру ви не побачите ніде: дзеркальна плитка, художні вітражі, фотодрук, 3D-панелі, матовані малюнки, ручний розпис, малюнки в кольорі, шкірозамінник, пластик, шпон – це далеко не весь перелік дизайнерських рішень креативних «командорівців».

Справжньою родзинкою дизайну є облицювання шаф-купе дзеркальною плиткою. Виглядає неперевершено і візуально збільшує простір вашої оселі.

Системи «Komandor» - це не просто бренд та європейська якість, перевірена часом. Якщо ви хочете мати вдома унікальну дизайнерську річ – довіртеся професіоналам, які завжди ідуть в ногу з часом, слідкують за світовими трендами та втілюють найрізноманітніші ексклюзивні проекти.

Компанія дає гарантію 5 років на всі без винятку системи та механізми. Окрім того, виробник гарантує безкоштовний дизайн проекту при купівлі шафи-купе, міжкімнатної перегородки, гардеробної чи кухні. Також вам запропонують вироби у різних цінових категоріях.

Сконструювати проект шафи-купе за допомогою он-лайн конструктора, безкоштовно викликати дизайнера чи  почерпнути детальнішу інформацію Ви можете на сайті: www.komandor.te.ua.

Ми у Instagram

Ми у Facebook

Щоб купити необхідну річ, зверніться у авторизований салон «Komandor» у Тернополі за адресою: просп. С.Бандери, 11 Б (зупинка «Стадіон»)   або за тел.: 067 340 58 94, 0352 42 10 07.

Ми  працюємо по всій території Тернопільської області та сусідніх регіонах!

Завітайте у салон «Командор», замовте шафу-купе чи кухню, і вони прослужать Вам довгі роки!  

Про шафи знаємо все!

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up