Компанія «Озон Сервіс» допоможе з дезінфекцією, видаленням цвілі та неприємних запахів у вашій оселі! (новини компаній)

Компанія «Озон Сервіс» допоможе з дезінфекцією, видаленням цвілі та неприємних запахів у вашій оселі! (новини компаній)

Компанія «Ozon Service» протягом тривалого часу займається видаленням неприємних запахів, дезінфекцією та очищенням повітря.  Дана процедура допомагає позбутися від  запахів, нейтралізувати пари ртуті, знищити віруси, мікроби та навіть цвіль. Така обробка зробить повітря вашого приміщення по-справжньому чистим і свіжим.

Спираючись на наукові дослідження, фахівці компанії пропонують безпечний і екологічно чистий метод нейтралізації неприємних запахів і дезінфекції будь-якого приміщення. Озонування підходить для площ будь-якої спрямованості, а саме:.

  • Будь-яке житлове та нежитлове приміщення (будинок, квартира, котедж, гараж, контейнер, рефрижератор, склад або офіс) — для усунення запахів гнилі, тютюнового диму, цвілі, каналізації, запаху тварин, а також в приміщеннях потерпілих від пожеж і повені.
  • Салони автомобілів, таксі, автобусів, а також спеціалізована техніка: машини швидкої допомоги, машини пожежної та аварійної служби — для усунення запахів диму, бензину, кондиціонера, специфічних запахів.
  • Ресторани, кафе, бари, кухні — для усунення запахів після приготування їжі.
  • Спортивні та тренажерні зали — для усунення запахів поту після занять спортом, а також дезінфекції шаф, тренажерів, килимків та інших предметів для занять спортом.
  • Дитячі садки, а також інші дошкільні установи і школи — для дезінфекції, боротьби з вірусами та іншими бактеріями, особливо в період епідемій різних захворювань, що передаються повітряно-крапельним шляхом.
  • Госпіталі, клініки — для повної дезінфекції без використання хімічних речовин.
  • Хімчистки, пральні — для позбавлення від запахів вогкості і хімічних речовин, які використовуються при чищенні виробів.
  • Готелі, апартаменти — для знищення запахів сигаретного диму, цвілі і грибка.

Очищення повітря озоном результативне там, де використовують кондиціонери, обігрівачі. Коли повітря втрачає негативні іони, кисень, шкідливих токсичних елементів у свою чергу стає набагато більше, тому простір замкнутий, немає циркуляції. Відомо, що кондиціонери є джерелом інфекції, в них стрімко розмножуються бактерії, мікроби. Люди, які проводять час в непровітрюваних приміщеннях швидко втомлюються, страждають від болі у голові, частіше хворіють. Озонування в таких приміщеннях допоможе людям покращити самопочуття та зробити повітря свіжим і чистим.

Повітря очищене озоном • зміцнює імунітет, зменшує алергічні прояви; • покращує сон, стабілізує тиск; • поліпшує самопочуття.

Отже, якщо Ви дбаєте про своє здоров’я, - звертайтесь  в компанію «Озон Сервіс» для замовлення послуги  озонування.

У роботі наші фахівці використовують матеріали, які отримали сертифікацію якості від незалежних європейських лабораторій, усе обладнання знаходиться на постійному контролі і має сертифікати якості.

Співпрацюючи з професіоналами, ви отримуєте професійний підхід до вирішення проблеми.

Результат нашої роботи вас приємно здивує!.

Завжди раді вас бачити за адресою:

м. Тернопіль, просп. Злуки, 2а,

тел.  (098) 050-31-39.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up