Компресійний трикотаж - комплексне рішення в профілактиці та лікування варикозної хвороби (новини компаній)

Майже в кожної людини з віком виникають проблеми з венами на кінцівках.  Визнаним засобом при лікуванні і профілактиці варикозного розширення вен є компресійний трикотаж, який також використовується при хірургічному лікуванні варикозу. Сьогодні медицина зробила величезний прорив в області лікування даного поширеного захворювання. Але, в якості профілактичних засобів та на ранніх стадіях захворювання, компресійний трикотаж поки не має собі рівних.

Компресійний трикотаж: як працює

Найперше, дія трикотажу розрахована на точно дозованому розрахованому та рівномірному тиску на поверхневу венозну лімфатичну сітку. Як наслідок кров та лімфа не затримується у венгах та лімфатичних судинах, що зменшує набряк,   сприяє тонусу м’язів та судинної стінки, попереджає утворення тромбів, запалення судин, знижує втому, зменшує біль у м’язах, має естетичний ефект.

Компресійний трикотаж: кому потрібно

Окрім пацієнтів із діагностованою варикозною хворобою, фахівці рекомендують користуватися компресійним трикотажем людям, які перебувають у групі ризику: вагітні та породіллі, працівники, що довгий час перебувають на ногах або мають сидячу роботу (продавці, водії, офісні працівники). Доведено, що правильно підібраний виріб допомагає знизити втому, уникнути набряків при постійній сидячій роботі або в період статичних навантажень на ноги.

Компресійний трикотаж: який буває

  1. Компресійні колготки. Це найпоширеніший тип компресійного трикотажу. Використовуються класичні колготки, а також окремі вироби для вагітних. Важливо, щоб колготки закінчувалися строго на талії. Для цього потрібно правильно підібрати розмір.
  2. Компресійні панчохи. Вважаються більш зручними в одяганні і носінні. Надійно зафіксувавши виріб на нозі, Ви можете ходити в ньому цілий день, вони не злазять, при цьому сприяючи правильному розподілу компресії. Існують моделі з мереживними манжетами та просто на силіконовій гумці, які також можуть бути використані чоловіками.
  3. Компресійні гольфи. Прекрасне рішення для людей, які ведуть активний спосіб життя, підійдуть для носіння в жарку пору року. Також даний компресійний трикотаж найчастіше використовується чоловіками.
  4. Компресійні рукави. Використовуються для правильної підтримки рук після операційного втручання, при набряках верхніх кінцівок, при травмах різного роду.
  5. Залежно від тиску, який здійснює вирів поділяється на класи.

Компресійний трикотаж: як одягати компресійний трикотаж?

Вироби з компресійного трикотажу мають досить високу щільність, особливо починаючи з другого класу. Тому необхідно правильно їх одягати. В першу чергу, варто знати, що вдягається компресійний трикотаж зранку. Фахівці рекомендують встати, пройтися, щоб відновився природний кровообіг, потім знову на кілька хвилин прийняти горизонтальне положення, і після цього приступати до одягання виробу. З огляду на той факт, що вартість трикотажу немаленька, а пошкодити тканину досить просто, потрібно зняти кільця і інші прикраси. Багато хто використовує навіть гумові рукавички. Якщо мова йде про трикотаж для ніг, то починати одягати колготки або панчохи потрібно зі стопи, повністю вивернувши виріб. Перевірте, щоб носок і п'ятка були на потрібному місці. Далі акуратно за допомогою долонь натягуйте компресійний трикотаж на ногу.

Ми пропонуємо компресійний трикотаж найвищої якості за помірними цінам. У нас є весь асортимент виробів в наявності та під замовлення, естетичні моделі для жінок та непомітні під одягом для чоловіків. Консультант Вам допоможе підібрати правильну модель та розмір, та навчить правильно одягати і носити компресійні виріб.

м. Тернопіль, вул. Купчинського, 1а (ТЦ "Мандарин", відділ 32)

Працюємо в умовах карантину тел.+38 097 307 79 06

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up