Магазини/салони вікон та дверей у Тернополі (новини компаній)

Магазини/салони вікон та дверей у Тернополі (новини компаній)

Задумались де придбати вікна та двері? Необхідну інформацію Ви зможете знайти у нашому огляді.

Компанії учасники:

1. Компанія Максимум

2. Компанія "Danapris Doors"

3. Фабрика "Мілано"

4. Компанія "Viknar’off"

5. Компанія "Агатасталь"

Компанія Максимум

Всім бажаючим пропонуємо поспішити до 31.08.2021! Адже Ви маєте унікальний шанс скористатися знижкою на вхідні двері Garant Light власного виробництва компанії «Максимум». Також із 1 до 31 серпня 2021 року діє вигідна акційна пропозиція на міжкімнатні двері Rodos. В асортимент входять також: вікна металопластикові, гаражні секційні ворота, захисні ролети, жалюзі, тканеві ролети та інше. Вибирайте найбільш підходящу для Вас продукцію!

Про компанію «Максимум»:

Наша велика та дружня команда працює з 2008 року, щоб задовільнити ваш естетичний смак у світі вхідних дверей і не тільки! Необхідність у трендових та якісних дверях дали поштовх відкрити власне виробництво. МАКСИМУМ – це торгова марка, якій довіряють в Україні та закордоном.

Ми використовуємо обладнання провідних виробників світу, таких як:
«ROVER» (Італія) – обробний центр; «AMADA» (Японія) – устаткування для холодної обробки листового металу, гнуття та ін., яке дозволяє впроваджувати найновіші технології в процес виробництва та втілювати в життя найсміливіші дизайнерські рішення.

Виготовляємо вхідні двері будь яких розмірів та з якісних матеріалів завдяки висококваліфікованим спеціалістам з великим досвідом роботи і любов’ю до своєї справи.

Компанія «Максимум»

+38 (096) 65-88-555,

вул. Об’їзна, 12А (ТЦ “Білий Лебідь”, гіпермаркет)

https://maximum.te.ua

https://www.instagram.com/maximum.salons

https://www.facebook.com/maximum.salons

Графік роботи: понеділок – п’ятниця: з 9.00 до 19.00, субота: з 9.00 до 16.00, неділя: з 10.00 до 16.00


Компанія "Danapris Doors"

Пропонуємо скористатися вигідною Акційною пропозицією на вхідні двері власного виробництва компанії «Данапріс»! Доступна знижка і на супутні товари. За деталями телефонуйте до менеджера-консультанта.

Про фабрику «Danapris Doors»:

Фабрика «Danapris Doors» створює дизайнерські двері для вашого інтер’єру з 2010 року. Ми є ключовим виробником міжкімнатних дверей в Україні. Ми використовуємо світовий досвід у виготовленні і дизайні дверей. Введення нових технологій і сучасних технічних можливостей виробництва дозволяють нам створювати тренди в «дверній моді», незмінно дотримуючись незмінних стандартів якості. Так, трендова модель дверей LOFT M01 була виготовлена і продана в кількості в кількості більше ніж 3000 одиниць за перший період реалізації!

Ми точно знаємо, що двері – це важливий, а іноді і головний елемент сучасного інтер’єру і тому потребують ідеального виконання кожної деталі. «Danapris Doors» творить найсміливіші дверні шедеври для вашого комфорту!

Компанія «Данапріс», +38 (067) 445-59-59, вул. Крушельницької, 35 (DANAPRIS DOORS)

https://danaprisdoors.com.ua

https://www.instagram.com/danapris_doors

https://www.facebook.com/danaprisdoorsstudio

Графік роботи: понеділок – п’ятниця 9:00-19:00; субота – неділя: 10:00-16:00


Фабрика вхідних металевих дверей "Мілано"

Фабрика вхідних металевих дверей "Мілано"ось уже 17 років пропонує надійні, функціональні, а головне – міцні вхідні двері. І все завдяки високій якості продукції та доступних цінах.

Вхідні двері "Мілано" відрізняються:

  • посиленою тепло і звукоізоляцією;
  • вогнестійкістю (межа - 60 хвилин);
  • міцним гнутим профілем;
  • утеплювачем з мінеральної вати;
  • широким асортиментом МДФ накладок і великою палітрою кольорів;
  • а також надміцним замками і циліндрами відомих фірм (Kale (Туреччина),Mottura, Cisa (Італія), Mul-t-Lock (Ізраїль), Nemef (Голландія).

Вся продукція компанії "Мілано" сертифікована і ліцензована. Двері виготовляються на високотехнологічному обладнанні з сталевих листів, товщиною 1, 1,5 і 2 мм. Можливі розміри: 86 * 204/88 * 204, 96 * 204/96 * 207, 120 * 204/130 * 207, а також нестандартні.

Вхідні двері "Мілано" — надійний тил Вашого будинку!

Вхідні двері "Мілано"

м. Тернопіль

вул. Кривоноса, 6

(093) 315 01 65

(097) 741 95 72

(0352) 53 05 00


Компанія "Viknar’off"

Компанія Viknar’off - це одне з найбільших в Україні автоматизованих виробництв, 15 років успішного бізнесу в Україні та 5 років досвіду на ринку Європи. Ми постійно нарощуємо потужності, дбаємо про незмінну якість продукції та професіоналізм наших працівників. Безперервно стежимо за світовими тенденціями у технологіях та оновлюємо обладнання, щоб пропонувати клієнтам лише найкраще.

У фірмовому салоні Viknar'off Ви можете замовити:

- металопластикові та алюмінієві вікна, двері, балкони, лоджії, фасади, балконні блоки, зимові сади з профільних систем Viknar'off

- металеві (броньовані) вхідні двері

- міжкімнатні двері

- підвіконня

- відливи

- москітні сітки

- жалюзі

- тканеві ролети

- захисні ролети, ворота

Замір, монтаж, сервіс

VIKNAR'OFF фірмовий салон вікон та дверей

м. Тернопіль, вул. Шептицького, 26А (Навпроти "Чудо Острова")

тел. 098 723 57 16

На карті

https://goo.gl/maps/uRWm9kzFwXNpzR8q7

Пошта [email protected]

Instagram viknar'off_firmovii_salon

FB viknaroff.firmoviisalon


Компанія "AGATASTAL"

AGATASTAL (з грецьк. «агата» – «добро») – компанія з виробництва вхідних дверей, комплектуючих і металоконструкцій, що розпочала свою діяльність у 2010 році.

Конструюємо вхідні металеві двері, сейфи, поштові скриньки, огорожі, ворота, дитячі майданчики, виробниче устаткування, декоративні конструкції тощо.

«Агатасталь» це:

  • 11 років досвіду виробництва
  • досконалі європейські технології
  • сучасне обладнання: українське, фінське та китайське
  • довготривала експлуатація, що перевищує гарантійний термін
  • об’єм виробництва – понад 1000 дверей на місяць
  • понад 500 дизайнів вхідних дверей
  • втілення індивідуальних проектів за фото чи кресленням замовника
  • гнучка цінова політика
  • розгалужена дилерська мережа
  • оперативна доставка у будь-яке місце України

Рекомендації:

Компанія AGATASTAL виготовляє гуртові індивідуальні замовлення на вхідні двері. Ми пропонуємо своїм дилерам вигідні умови співпраці і кращі гуртові ціни на двері. Ви працюєте напряму з виробником,  не переплачуючи посередникам. Тому отримуєте максимальний прибуток з кожного замовлення.

Широкий асортимент конструктивів (від технічних дверей до преміум-сегмента) та дизайнів вхідних дверей (від строгої класики до сучасних мінімалістичних варіантів) дадуть вам змогу охопити максимально широку аудиторію покупців з різними потребами, вподобаннями і платоспроможністю.

За 11 років роботи ми розробили понад 50 видів дверей із різними технічними характеристиками. На основі чого сформували 14 базових конструктивів, оптимально збалансованих за співвідношенням «ціна-якість».

Крім того, ми виготовляємо сертифіковані протипожежні та технічні вхідні двері. Також, пропонуємо понад 500 варіантів дизайнів зовнішніх і внутрішніх МДФ-накладок у різних стилях: від класики до модерну; полімерні накладки, HPL-панелі. Але ви не обмежені цим вибором! І завжди можете запропонувати свою ідею дизайну, яку ми радо втілимо у життя.

ТОВ «Агатасталь», 067 208 20 19, м. Тернопіль, вул. Промислова, 28

Сайт: www.agatastal.com.ua

Facebook/Instagram: agatastal.com.ua

Час роботи: пн.-пт 9:00-17:30, сб-нд — вихідні


 

keyboard_arrow_up