Мама року 2019: термін подачі історій продовжено до 1 квітня (новини компаній)

Днів, коли у нас є офіційний привід висловити свою вдячність найближчій людині у світі, надзвичайно мало. Саме тому  Лінія магазинів EVA створила власну важливу нагороду і вже п’ятий рік поспіль оголосила національну премію «Мама року», щоб відшукати, нагородити і розказати про найкращих мам з усієї країни. Ми отримуємо так багато чудових історій від мам та їх близьких, а також прохань дати більше часу для подачі заявок, тому вирішили додати ще один тиждень і продовжити конкурс до 1 квітня.

Ознайомитися з  офіційними правилами участі та розповісти про себе або свою неймовірну маму можна на сайті - mamaroku.eva.ua.

В рамках проекту EVA заохочує всіх українців поділитися історією щасливого материнства, героїнею якої може бути ваша мама, бабуся, знайома або навіть Ви сама! Кожна мама дивовижна та особлива по-своєму, тому можна обрати номінацію, яка підходить саме Вам – «Натхнення», «Успіх», «Велике серце», «Спорт» та «Сімейний затишок». Для супербабусь, які є прикладом для наслідування, не лише  для своїх дітей, онуків, а й для суспільства, є спеціальна номінація “Супербабуся”. А мами, які вміло поєднують блогерство та виховання дітей і надихають своїх підписниць бути сміливішими та щасливішими можуть надіслати свою історію під номінацією “Блогер”. Переможниці конкурсу вже традиційно будуть визначені шляхом голосування на сайті та за рекомендаціями відомих експертів за кожним напрямком.

Героїні історій-переможниць отримають титул премії «Мама року» та головний приз -  відпочинок у SPA-комплексі, чарівне перевтілення від стилістів і візажистів, фотосесію, майстер-класи відомих експертів та численні подарунки від партнерів проекту! А також стануть учасницями конференції для мам, яка відбудеться 11 травня у Києві.

Мами здійснюють великі і маленькі чудеса кожен день, але часто їх подвиги сприймають як належне. Знайди кілька хвилин та розкажи про свою добру, дбайливу, успішну, енергійну та талановиту маму, бо вона цього варта!

Встигни подати свою історію до 1 квітня за посиланням: mamaroku.eva.ua

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up