Мережа закладів Автопорт – і в будні, і в свята! (новини компаній)

Мережа закладів Автопорт – і в будні, і в свята! (новини компаній)

Історія Автопорт розпочалася в 2014 році з одного закладу, а за кілька років Автопорт розрісся вже до цілої мережі з чотирьох закладів. Далі ми спробуємо розповісти про кожен з них, щоб раз і назавжди розібратися – Хто? Що? Де? Коли?

Отже, сьогодні мережа закладів Автопорт об’єднує чотири заклади, але слід згадати і її окремий підрозділ – безкоштовну доставку їжі.

ЗАКЛАДИ МЕРЕЖІ – це:

  1. Кафе-бар Автопорт з якого власне все і почалося;
  2. Ресторан Автопорт став свого часу другим закладом під брендом Автопорт;
  3. Disco піцерія Автопорт – окремий заклад для всіх любителів класичної піци;
  4. Колиба Автопорт – найновіший заклад мережі Автопорт, оформлений в стилі української колиби.

Далі поговоримо про кожен із цих закладів детальніше.

Кафе-бар Автопорт – з моменту відкриття і до сьогодні славиться в Тернополі своїми окремими кабінками та шашликом, приготованим в тандирі.

Всі кабінки в закладі стилізовані та розраховані на різну кількість людей – починаючи з 4-х і аж до 28 людей.

В кожній кабінці є все необхідне для затишного відпочинку: кондиціонер, система обігріву, плазмовий телевізор, кнопка виклику офіціанта. В багатьох кабінках також є каміни, які чудово створюють атмосферу заміського відпочинку та релаксу.

Заклад не передбачає гучного відпочинку чи танців, але чудово підійде для фанатів фірмового автопортівсьокого шашлику та тихого відпочинку з довгими розмовами та смачними наїдками.

Адреса: Тернопіль, вул. Будного, 40

Телефони для замовлення кабінок: (096) 826 72 83, (066) 444 9915

Навіть деякі постійні гості плутаються в закладах мережі, вважаючи, що ресторан та піцерія Автопорт це один заклад і ми розуміємо звідки це пішло – адже одна назва, одна адреса… важко не заплутатися. Але, якщо придивитися ближче, то все стане на свої місця.

Ресторан Автопорт дуже швидко став чимось більше, ніж просто заклад. А відколи в меню закладу з’явилася піца, і зовсім стало зрозуміло, що в концепті одного закладу все це різноманіття можливостей для відпочинку гостей важко поєднати.

Саме тому ресторан Автопорт перетворився в РЕСТОРАННИЙ КОМПЛЕКС, де з’явився плюс один заклад – Disco піцерія Автопорт. А в 2021 році ще й дитяча кімната.

Але давайте про все по черзі.

Ресторан Автопорт – це всі улюблені автопортівські смаколики, але на відміну від кафе-бару тут на гостей чекає великий загальний зал, жива музика (яка грає в закладі кожного вечора) та просторий танц-пол.

Так би мовити, для тих, хто любить відпочинок з «наговоритися» та смачно поїсти – чудово підійде кафе-бар, а от якщо Ви вважаєте, що відпочивати треба активно та гучно – то для Вас ресторан.

Тому заклад чудово підійде для святкування важливої події – починаючи з дня народження та хрестин і закінчуючи весіллям чи корпоративом.

Трохи цифр про заклад:

Кількість посадкових місць – 180.

Кухня – українська та європейська.

Особливість кухні – велике тандирне меню.

Жива музика: в будні з 19:00, у вихідні з 18:00. В репертуарі лише україномовні та англомовні хіти і жодної російськомовної пісні.

А для зручності відпочинку гостей з дітьми в ресторані Автопорт працює – ДИТЯЧА КІМНАТА, де можна не лише залишити своїх дітей під опікою аніматорів, поки батька відпочивають в загальному залі, а й замовити цілу дитячу кімнату для дитячого свята.

Працює кожного дня з 12:00 до 22:00

Санітарна година: з 17:00 до 18:00.

І ще одна важлива деталь про ресторан Автопорт – тут також є велика окрема кабінка, яка називається «Мисливська хатинка» і цілком відповідає духу мисливського шале: багато дерева, камін, мисливські атрибути і багато м’яса в меню.

А ми з ресторану Автопорт рухаємося в піцерію Автопорт – ідеальний заклад для сімейного відпочинку та святкування компанією.

Адже заклад поділений так би мовити на зони: є дальні зали, де дуже тихо та затишно, а є великий Disco зал, з сценою, танц-полом, баром та живою музикою кожного вечора.

В меню вся перевірена часом класична піца: «Салямі», «Прошуто-фунгі», «Чотири сири»… а також, враховуючи близькість до ресторану, і все меню цього закладу.

Адреса ресторанного комплексу Автопорт: Тернопіль, вул. Протасевича, 22

Контакти: (098) 777 5665, (050) 500 1530

І найновіший заклад мережі Автопор – Колиба, невеликий але дуже атмосферний заклад в українському стилі. Загальний зал закладу вміщає 100 людей, а окрема кабінка розрахована на 26 гостей.

В Колибі також кожного дня є жива музика, тож заклад ідеально підходить для сімейних, дружніх чи корпоративних свят.

Вдень радимо сюди завітати на КОМПЛЕКСНІ ОБІДИ, які до слова з понеділка до п’ятниці в обідню пору подають в усіх закладах мережі, а на вихідних – на запашну піцу з родиною, оскільки піца також є в меню закладу і завжди на улюблені шашлик, салати, десерти та зігріваючі напої.

Адреса: Тернопіль, вул. 15 квітня, 6г

Телефон: (068) 328 2171

Ну а якщо Ви не йдете в Автопорт, то Авпорт завжди готовий прийти до Вас – адже таке гасло БЕЗКОШТОВНОЇ ДОСТАВКИ ЇЖІ від мережі закладів Автопорт.

Доставка працює кожного дня з 10:00 до 22:00.

Замовити можна все меню закладів.

Меню можна переглянути тут: https://dostavka-chachluka.te.ua/

Щоб зробити замовлення, телефонуйте: (096) 333 77 90.

Доставка завжди БЕЗКОШТОВНА. Але врахуйте той факт, що мінімальне замовлення становить 200 грн.

Ще одне гасло колективу Автопорт – їжте смачно і будьте щасливими, адже їжа не просто приємність, а щоденна потреба, і якщо ми приречені їсти, то чому б не робити це смачно.

Тож і в будні, і в свята – Вас завжди чекають в закладах мережі Автопорт!

keyboard_arrow_up