Мережа закладів Автопорт – Народний бренд 2023 в трьох номінаціях (новини компаній)

Мережа закладів Автопорт – Народний бренд 2023 в трьох номінаціях (новини компаній)

Колектив мережі закладів Автопорт дякує тернополянам за голоси та підтримку в голосуванні за звання «Народний бренд 2023» – народний рейтинг це найбільше визнання нашої роботи.

Цього разу Автопорт переміг у трьох з трьох номінацій, а тому:

  • кращий ресторан Тернополя – ресторан Автопорт (вул. Протасевича 22)
  • кращий паб-бар міста – колиба Автопорт (вул. 15 Квітня 6г)
  • піцерією року стала піцерія Автопорт (вул. Протасевича 22)

Несподівана та водночас велика радість, честь та відповідальність для команди Автопорт – дякуємо, нашим гостям, які довіряють нам свої будні та свята. Дякуємо усім, хто віддав за нас свій голос. Це мотивує нас ставати ще кращими та працювати ще наполегливіше, щоб гості Автопорт могли насолоджуватися смачною їжею та затишною атмосферою і надалі.

Велике спасибі організаторам голосування медіа-корпорації RIA за можливість почути своїх клієнтів та чудове свято з нагоди вручення статуеток «Народний бренд 2023».

Вітаємо з прийдешніми святами, бажаємо добрих новин, мирних свят та перемоги, яку ми всі так чекаємо! А святкувати її, звісно, будемо разом, в улюблених закладах мережі Автопорт.

Для цього в Автопорт чотири заклади та бенкетний зал на 70 людей, а в меню великий вибір страв української кухні та тандирне меню, де кожен знайде щось для себе. А для настрою жива музика, яка в період зимових свят лунає кожного вечора в ресторанному комплексі та колибі Автопорт.

А подбати вам про святковий стіл допоможе власна безкоштовна доставка всього меню Автопорт, обирайте тут: https://dostavka-chachluka.te.ua/

Щоб забронювати столик, телефонуйте: 📲 (098) 777 56 65; (050) 500 15 30.

Щоб замовити доставку їжі, телефонуйте: (096) 333 77 90, 066 444 99 15.

Все буде смачно!

Все буде Україна!

До зустрічі в Автопорт.

keyboard_arrow_up