«Ми на зв’язку з пацієнтами». RIA проведе онлайн-вебінар з медиками

«Ми на зв’язку з пацієнтами». RIA проведе онлайн-вебінар з медиками
  • Про те, як надавати медичні послуги і при цьому отримувати довіру від клієнтів в умовах карантину, розкажуть лікарі приватних клінік, яким вдалось ефективно налагодити свою роботу, під час круглого столу від RIA. 

  • Участь у відеоконференції безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

RIA продовжує соціальну акцію у підтримку місцевого бізнесу і цього разу запрошуємо на вебінар представників медицини. Лікарі приватних клінік, які реорганізували свою роботу і змогли утримати своїх клієнтів дистанційно, поділяться своїм досвідом. 

Під час відеоконференції ми розглянемо найактуальніші питання: як пережити кризу приватним клінікам та що їх чекає по завершенню карантину? Поговоримо про те, які зміни відбулись у роботі колективу та як отримати довіру від клієнтів в умовах карантину.

Розкажуть це все запрошені нами спікери у прямому ефірі 6 травня, о 16.00. В коментарях можете залишати запитання до спікерів — найцікавіші задамо в ефірі. Модератор — Олег Горобець, генеральний директор RІА media. 

Одна з спікерок, лікарка з приватної клініки сімейного лікаря Семенюк Катерини, розповіла, що на час карантину вони запровадили для своїх клієнтів нові послуги — онлайн-консультації. 

— Клініка працює у режимі без черг, щоб люди між собою не пересікались. Ми гарантуємо клієнтам безпеку, — каже Семенюк Катерина. — З початку запровадження карантину ми робили безкоштовні консультації, а тепер люди зрозуміли, що за дистанційну допомогу теж можна платити. 

Жінка пояснює, що після карантину люди будуть більш прискіпливо обирати свого лікаря, бо їх фінансова здатність буде зменшуватись. Тому, на її думку, важливо утримати клієнтів. Про те, як вони це роблять у своїй клініці Катерина розповість на вебінарі. 

Також у онлайн-роботу перейшли й працівники Стоматології Олексюка. Головний лікар приватної клініки Артем Олексюк розповів, що вони перейшли на роботу з власними клієнтами. Каже, обрали стратегію не завойовувати первинного клієнта, а підтримувати пацієнтів з власної бази. 

— Ми консультують клієнтів онлайн, — каже Артем Олексюк. — Також з нашою командою ми проводимо зібрання у Zoom, щоб не втрачати колективний дух. Час карантину для нас пройшов з користю. 

На думку головного лікаря, після карантину, ті клініки, які швидко переформатуються і зрозуміють нові правила гри, то лише виграють. А ті, які будуть думати, що життя залишилось таким, яким і було до карантину, то можуть і зникнути. 

А от генеральний директор Центру ендохірургії «Інномед» Євгеній Антонюк розповів, що карантин для їхньої клініки минув практично не відчутно. Оскільки у них був стабілізаційний фонд, що він дав змогу виплачувати персоналу повноцінну зарплату. 

— Ми в перший же день карантину ввели заходи для забезпечення безпеки клієнтів та працівників, перейшли на жорстокі карантинні норми, — розповідає Євгеній Антонюк.

— За час карантину ми двічі обстежували весь свій персонал і, на щастя, ефективно продовжуємо працювати. 

Ще один з спікерів власник стоматологічної клініки «Фелонюк Клінік» Роман Фелонюк розповів, що вони відключили всю рекламу, але активно почали працювати, щоб зберегти власного клієнта. 

— Ми запровадили так званий «дзвінок турботи». Ми дзвонимо до наших клієнтів, щоб просто запитати, чи все добре, постійно на зв'язку з ними, — каже Роман. — Ми не пропонуємо прийти лікуватися, а узгоджуємо нові дати. Таким чином намагаємось утримати клієнтів біля нас. 

За словами Романа, після завершенню карантину приватні клініки не зможуть повернутись у стандартний режим. Каже, роботи буде багато, бо ті люди, які були готові лікуватись, нікуди не зникли. 

А от працівники Центру зору «Оптімал» три тижні перебували на карантині, про те, як вони продовжують отримувати довіри від клієнтів директор клініки Сергій Малачков розповість під час онлайн-вебінару. 

— Всі наші працівники сходили на карантин, здали аналізи на наявність коронавірусу і була проведена повна дезінфекція приміщення, — каже Сергій. — Зараз частина персоналу вийшла на роботу, приймаємо пацієнтів лише за крайньої потреби. Але ми не залишаємо їх один на один, залучаємо різні канали комунікації. Наприклад, надаємо безкоштовні консультації онлайн.

Як взяти участь

Якщо ви хочете дізнатись досвід, запрошених нами спікерів, то зареєструватися можна за цим посиланням. Участь — безкоштовна, але за умови попередньої реєстрації. Ми надішлемо вам посилання на відеоконференцію за 15 хвилин до початку і повний відеозапис. 

Виникли запитання, телефонуйте або пишіть у Viber 067 405 2661 (Марина).



 

 


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up