Накрутка лайків в Інстаграм — найкращі 10 сервісів

Накрутка лайків в Інстаграм — найкращі 10 сервісів

(Новини компаній)

Чи працює накрутка лайків інстаграм безкоштовно чи краще купити ✔️ Як зробити це правильно? ✔️ І як обрати сервіс ✔️ Читайте в статті ☝️

Лайки в Інсті – це своєрідна форма визнання, що автор випускає той контент, який дійсно подобається його підписникам та іншим користувачам. Саме по серцях нові відвідувачі сторінки оцінюють, наскільки цікавий і популярний конкретний профіль. Також лайки в соціальній мережі – це своєрідний індикатор, який свідчить, що людині можна довіряти.

Якщо отримати достатню кількість лайків природним шляхом неможливо з тих чи інших причин, завжди можна купити лайки в Instagram недорого з LikesID, а також за допомогою інших сервісів. Нижче ми розповімо про десятку найкращих сайтів, де буде доступна для замовлення накрутка, розглянемо особливості кожного сервісу зі списку.

LikesID

На LikesID накрутка лайків Інстаграм здійснюється пакетами, простими словами – ви вибираєте відповідний пакет послуг залежно від кількості сердець та вартості. Після оплати послуги на ваших публікаціях починають збільшуватися заповітні серця. Співробітники сервісу знають все про роботу алгоритмів Інсти, в результаті накрутка здійснюється поступово. Такі дії не викликають жодних підозр, ваш обліковий запис не буде заблокований або підданий тіньовому бану.

Як замовляється накрутка лайків Інстаграм на сайті

Щоб оформити замовлення на серця в Інсті на сервісі LikesID, вам потрібно виконати кілька простих кроків:

  1. ✔️ У розділі «Послуги» оберіть соціальну мережу Інстаграм.
  2. ✔️ Вкажіть, який саме вид активності ви хочете накрутити. У нашому випадку це лайки під постами.
  3. ✔️ Ознайомтеся зі списком доступних тарифів та оберіть відповідний.
  4. ✔️ Натисніть кнопку «Купити» та введіть необхідні дані.
  5. ✔️ Оплатіть послугу запропонованими способами. Сервіс підтримує оплату з банківських карток, з електронних та криптовалютних гаманців.

Накрутка інстаграм лайків стартує протягом 30 хвилин після оплати послуги. На сайті ви також можете замовити інші види активності, щоб накрутка виглядала менш підозрілою. Тут також можна придбати підписників, коментарі, перегляди відео в стрічці, перегляди історій та багато іншого. Також сайт готовий допомогти у розкрутці ваших сторінок в інших соціальних мережах.

Які переваги у сервісу LikesID

Серед плюсів цього сайту по накрутці сердець в Інсті можна виділити:

  • ☑️ Великий вибір пакетів послуг. Тут ви зможете замовити від 50 лайків лише за 0,99 долара;
  • ☑️ Безпечні методи оплати. Незалежно від обраного способу оплати ви можете не перейматися тим, що хтось із сторонніх отримає доступ до вашої банківської інформації;
  • ☑️ Швидкий старт. Співробітники сервісу приступають до накрутки протягом 30 хвилин після оплати послуг;
  • ☑️ Можна налаштувати параметри накрутки. Ви можете вибрати якість лайків (економ, стандарт, преміум, люкс), швидкість накрутки, тип та гео профілів, які будуть проставляти серця під постами.

Buytoplikes.com

Цей сервіс спеціалізується саме на накрутці соціальної активності в Інсті. Тут ви зможете замовити коментарі, перегляди, а також накрутити лайки під своїми постами. Сервіс дозволить зробити популярним навіть профіль блогера-початківця. Всі лайки мають високу якість, накрутка здійснюється поступово з урахуванням роботи алгоритмів, у результаті ви можете не переживати за блокування вашої сторінки.

Скільки коштує накрутка лайків в Інстаграм на сайті

Мінімальна кількість лайків доступних для замовлення на цьому сайті – 25 штук. Вартість такого пакета – 1,39 долара. Ось ще кілька пакетів послуг:

  • ➤ 30 лайків – 1,49 долара
  • ➤ 100 лайків – 3,29 долара
  • ➤ 300 лайків – 5,29 долара
  • ➤ 1000 лайків – 14,29 долара
  • ➤ 5000 лайків – 38,49 долара

Сервіс також підтримує кілька платіжних систем, сплатити замовлені лайки ви можете навіть криптовалютою. Сайт гарантує швидку та органічну доставку лайків протягом 5-15 хвилин після оплати пакета. У повному обсязі послугу буде надано протягом 24 годин. Сервіс гарантує 100% повернення коштів у випадку, якщо ви виявились незадоволеними якістю накрутки.

Viralgrowing.net

Сайт має англомовний інтерфейс і спеціалізується тільки на накрутці соціальної активності в Інсті. Крім лайків, тут ви зможете замовити підписників, коментарі, перегляди постів, reels та історій, а також інші послуги. Якщо у вас виникли труднощі з оформленням замовлення, ви можете відвідати розділ «Support». Тут розміщуються питання, що часто задаються, і відповіді на них.

Ось кілька варіантів пакетів із лайками, які ви можете замовити на сайті:

  • ➤ 100 лайків - $3.29
  • ➤ 300 - $5.29
  • ➤ 500 - $7.69
  • ➤ 1 000 - $14.29
  • ➤ 2 500 - $27.49

Вам достатньо вибрати відповідний пакет у розділі «Лайки» та натиснути на кнопку «Купити». Вводиться лише посилання на ваш обліковий запис в Інсті, ніякі конфіденційні дані співробітникам сервісу не надаються.

Переваги сервісу Viralgrowing

Зупинимося на перевагах цього сервісу з накрутки лайків:

  • ✔️ Безпека облікового запису. Ви не вказуєте жодні особисті дані від свого облікового запису, ніхто сторонній не зможе отримати доступ до нього;
  • ✔️ Швидке замовлення. На сайті не потрібно реєструватися, вам достатньо указати посилання на свою сторінку в Інсті та оплатити замовлення зручним способом;
  • ✔️ Кваліфікований сапорт. Служба підтримки цілодобово проконсультує вас з усіх питань.

Socialsgrow.com

Ще один англомовний сайт, де накрутка лайків Інстаграм здійснюється за доступними цінами. Щоб просування вашої сторінки виглядало органічніше, тут же ви зможете придбати підписників, замовити коментарі під постами та багато іншого. Всі лайки приходять з реальних облікових записів, сервіс не запитує пароль від вашого акаунту. Для старту просування достатньо вказати лише посилання на обліковий запис.

Сервіс має кілька ключових переваг:

  • ☑️ Тут можна замовити накрутку від 5 лайків. Така мінімальна кількість дозволить оцінити особливості сайту без значних грошових вкладень;
  • ☑️ Накрутка починається протягом години. Вже за годину під вашими публікаціями почнуть збільшуватися лайки, послуга буде надана у повному обсязі протягом наступних 24 годин;
  • ☑️ Якщо замовлення не буде виконане у повному обсязі, сервіс компенсує 100% вартість замовленого пакета;

Алгоритми Інстаграма не зможуть виявити накрутку. Ваш акаунт захищений від блокування.

6446773b70756.png

SocialBoss

На сайті SocialBoss ви зможете замовити не лише серця для Інсти, але й різні види активності для інших соціальних мереж. Сервіс працює з Ютубом, Фейсбуком, Твіттером, Телеграм та іншими платформами. При накрутці враховуються алгоритми роботи кожної соціальної мережі, в результаті вдається досягти природного збільшення активності на вашій сторінці.

  • ➤ 100 Instagram Likes - $3.29
  • ➤ 250 - $4.39
  • ➤ 500 - $7.69
  • ➤1 000 - $14.29
  • ➤ 2 500 - $27.49 та ін.

Ви можете вибрати відповідний пакет в залежності від цілей, що переслідуються, а також від наявного у вашому розпорядженні бюджету. Не рекомендуємо накручувати велику кількість сердець на сторінках з мінімальною кількістю підписників. Це може виглядати підозріло.

Серед плюсів сервісу можна виділити цілодобову підтримку клієнтів на сайті, гарантії повернення грошей у разі, якщо послуги будуть надані не в повному обсязі, а також безпеку для вашого облікового запису. При замовленні послуг ви вказуєте посилання на свою сторінку.

Epicstars

На цьому сервіси відсутня класична накрутка лайків в Інстаграм, натомість ви можете замовити рекламу свого облікового запису у блогерів. Ви самостійно вибираєте людину, яка просуватиме ваш обліковий запис. Доступ для блогерів, які займатимуться просуванням, тут безкоштовний, а ось звичайним користувачам потрібно буде купити місячну підписку. Тільки з нею ви отримаєте детальну інформацію про конкретного блогера – тематика, кількість підписників, охоплення та ін. Не виключено, що після купівлі платної підписки ви не зможете знайти на сайті відповідного блогера для просування своєї сторінки.

Також накрутка лайків Інстаграм Україна у такий спосіб викликає складнощі з розрахунком необхідного рекламного бюджету. Зверніть увагу на те, що блогери не дають гарантії на прихід лайків у повному обсязі.

Jetinsta

Jetinsta – багатофункціональний сервіс для накрутки соціальної активності в Інстаграмі. Тут можна замовити лайки, коментарі, підписників та інші види активності. Доступ до сервісу надається за підпискою – ви можете вносити оплату кожні п'ять днів або придбати доступ відразу на місяць. Ще одна особливість сайту – зручний аналітичний розділ, через нього зручно відстежувати надходження нових лайків на ваш обліковий запис.

На сайті сервісу відсутня будь-яка інформація про гарантії. Також не зрозуміло, чи видаватиметься компенсація у разі, якщо послуга з тих чи інших причин буде надана не в повному обсязі.

InstaPromo

Цей сервіс пропонує ще один не зовсім класичний спосіб розкручування вашої сторінки в Інсті. InstaPromo надає послуги маслайкінгу. Простими словами – ви масово лайкаєте пости на сторінках інших користувачів, отримуючи у відповідь заповітні серця під своїми публікаціями.

Про сервіс досить спірні відгуки в мережі, одні користувачі задоволені послугами масової накрутки лайків, інші скаржаться на те, що послуги надаються не в повному обсязі. Також на сайті немає інформації про гарантії для замовників.

6446773b4ed21.png

Everve

Цей сервіс пропонує послуги просування облікових записів у соціальних мережах, у тому числі й в Інсті, шляхом взаємообміну. Накрутка лайків безкоштовно Інстаграм тут можлива в такий спосіб:

  1. ✔️ Ви реєструєтеся на сайті та виконуєте завдання інших користувачів.
  2. ✔️ За виконані завдання на вашому рахунку накопичується винагорода.
  3. ✔️ За отримані гроші ви створюєте завдання для проставлення лайків для інших користувачів сайту.

Цей варіант просування підійде користувачам, яких цікавить накрутка лайків Інстаграм безплатно. При цьому тут вам дійсно доведеться попрацювати, щоб отримати серця під постами. Це займе багато сил та часу, який ви могли б витратити на створення контенту для своєї сторінки.

TaskPay

Теж не звичайний сайт для просування. За фактом – це біржа з мікрозадачами, де ви зможете давати завдання іншим користувачам. Просто створіть таск, в якому пропишіть завдання – поставити лайки під постами на конкретній сторінці. Далі достатньо буде вказати вартість та зачекати на виконавця. Спосіб працює, але також потребує багато вкладень часу. Вам потрібно буде в ручному режимі створювати кожне завдання, перевіряти його та приймати, щоб користувач отримав свою оплату. Також тут доступна накрутка лайків Інстаграм безкоштовно. Тут складно розраховувати рекламний бюджет, також визначитися з ціною завдання. Якщо цінник буде дуже низьким – ви просто не знайдете виконавців. Якщо високий – залишитеся у мінусі.

Як підготувати профіль, щоб накрутка лайків спрацювала

Перед тим, як замовляти накрутку лайків, вам варто переконатися, що ваш профіль виглядає більш-менш привабливо. Якщо ви замовите послугу на сторінку з 2 підписниками, де розміщено пару постів сумнівної якості, це, ймовірно, викличе підозри в адміністрації соціальної мережі. Ми зібрали кілька порад щодо підготовки облікового запису до накрутки, які можуть вам допомогти:

  1. ✔️ Оформить шапку профілю. Незалежно від того, чи належить сторінка компанії чи блогеру, у шапці має бути вказана вся необхідна інформація. Це може бути ваше ім'я, назва компанії, короткий опис вашої діяльності, контакти для зв'язку та ін.
  2. ✔️ Додайте якісні фотографії. На акаунті має бути розміщено щонайменше 10 якісних постів. Бажано, щоб вони відповідали тематиці сторінки.
  3. ✔️ Зберіть кілька підписників. Попросіть друзів, близьких та знайомих підписатися на ваш профіль. Різке збільшення лайків на сторінці, де 1-2 підписника виглядає вкрай підозрілим.

Щоб накрутка мала результат та позитивний ефект, після приходу лайків вам потрібно продовжити активну роботу над своєю сторінкою. Почати варто з випуску якісних матеріалів, які будуть цікавими саме вашій аудиторії. Це можуть бути класичні фотографії, reels, історії та інші формати подачі матеріалу.

Висновок

Накрутка лайків в Інстаграмі – це спосіб автоматичного збільшення активності на вашій сторінці. Вона не залучає реальних клієнтів на ваш обліковий запис, але дозволяє вивести профіль в топ, а також зробити так, щоб ваші пости частіше показувалися в розділі рекомендацій. За допомогою накрутки ви зможете підготувати ваш обліковий запис до реклами, а також підняти статус сторінки в очах рекламодавців. При цьому важливо замовляти накрутку лише на перевірених сервісах, які надають усі необхідні гарантії. Так ви зможете уникнути санкцій та отримати послугу у повному обсязі.

keyboard_arrow_up