Нові можливості і робочі місця для Тернопільщини: у регіоні запрацював потужний завод харчових продуктів DELTA FOOD (новини компаній)

Нові можливості і робочі місця для Тернопільщини: у регіоні запрацював потужний завод харчових продуктів DELTA FOOD (новини компаній)

Під Тернопіль переїхав найбільший український виробник майонезів для власних торговельних марок супермаркетів - запорізька компанія DELTA FOOD. Серед споживачів  компанія знана своїми марками «Гуляй-поле» й «Дельта», які пропонують смачне розмаїття кетчупів, гірчиці, майонезу, соусів, олії. Відтепер улюблені українцями продукти виготовлятимуть і на Тернопільщині. У виграші усі: підприємство має нову безпечну локацію, тернополяни отримають робочі місця, аграрії – перспективні можливості, а область – поповнення бюджету.

Через російську окупацію півдня України було вирішено релокувати завод із Гуляйполя до Тернопільщини. Тепер у одному із мальовничих сіл регіону з’явилося нове підприємство. Компанія перевезла сюди виробничі потужності, активно налаштовує робочі процеси й збирається залишатися у гостинних тернополян надовго, адже бачить тут перспективи розвитку бізнесу.

«Ми обирали з-поміж кількох регіонів, – пояснює директор підприємства Тарас Кутко. – Метою було не лише перевезти завод на безпечну територію на час війни, а й масштабувати виробництво у новому місті протягом 10 років, тому ми в Тернополі надовго. Плануємо запустити тут виготовлення червоної лінії продукції – кетчупів та соусів томатної групи. Це, безперечно, плюс для області, бо дає можливість людям отримати робочі місця й гідну зарплату, а бюджету – відрахування. Ми налаштовані оптимістично. Наприклад, плекаємо сміливу ідею збудувати у Тернопільській області завод з рафінації, дезодорації й очищення олії. Цю продукцію продаватимемо як на внутрішній ринок, так і на експорт. Звісно, то в перспективі, бо чимало залежить від різних чинників, зокрема й сприяння обласної влади».

Запоріжці активно інвестують, щоб швидко налагодити всі процеси й запровадити виробництво на повну потужність. Так, вже працює лабораторія контролю якісних показників сировини, встановлений і запущений вартісний осмос, що очищує воду для виготовлення майонезу. Тривають роботи з облаштування майданчика під нове фасувальне обладнання, придбане в Індії. Почала працювати перша лінія розливу олії. 

Дирекція дбає й про комфорт співробітників. Облаштовує сучасні побутові кімнати за європейським зразком: утеплює роздягальні, проводить у вбиральні й душові гарячу воду, упорядковує зону, де можна перевдягнутися в уніформу. Для якісної праці мають бути створені відповідні умови.

Саме тому керівництво турбує питання зручного маршруту до підприємства. Поки в цеху працює 50 осіб, яким компенсується вартість витрат на дорогу, адже громадський транспорт до заводу не ходить.

«До нас їздять із Настасова, Мшанця, Тернополя, – каже начальник виробництва Роман Воськало. – Поки виробництво тільки розгортається, така компенсація частково рятує ситуацію, але проблема з транспортом вимагає якнайшвидшого розв’язання».

Коли ж завод запрацює на повну потужність, додасться 150 робочих місць. Будуть запущені лінії з виготовлення майонезної продукції та гірчиці, які працюватимуть у дві зміни. От тут тернополянам слід поквапитися, бо завод саме набиратиме новий персонал. Працевлаштування у провідній компанії, стабільна зарплата, постійна робота – це дійсно нові можливості для регіону.

«Ми пишаємося, що нам вдалося швидко й ефективно перезапустити виробництво на новому місці. Відбудовуючи власне підприємство, ми робимо свій внесок в економіку країни й підтримуємо людей – і наших працівників із Запоріжжя, і місцевих мешканців, і переселенців, що знайшли тут прихисток. У нас великі плани, ми працюємо на максимум, щоб покращувати те, що в наших силах», – резюмує Тарас Кутко. 

Про можливості працевлаштування на заводі DELTA FOOD дізнавайтеся телефоном: +38 (067) 619-02-39.

Коротко про підприємство:
ТОВ «ТД ДЕЛЬТА» (DELTA FOOD) створено в Запоріжжі у 2009 році. Торговельна марка компанії – «Гуляй-поле» – популярна серед споживачів своїми майонезами, соусами, гірчицею та соняшниковою олією завдяки високій якості й натуральному складу продукції. Найбільший в Україні виробник майонезів і майонезних соусів у категорії «власна торгова марка» для міжнародних, національних і локальних мереж – 70 % ринку. Продукція компанії імпортується у Францію, Китай, Чехію, Грузію, Вірменію, Литву тощо. Серед нагальних завдань DELTA FOOD – збереження колективу та його безпека, інвестування в розширення виробництва, запуск нових продуктів й експорт олії до Європи.

 

keyboard_arrow_up