Обладнання для операційної зали – від компанії MedicalStore. Обирай якість та надійність (новини компаній)

Обладнання для операційної зали – від компанії MedicalStore. Обирай якість та надійність (новини компаній)

Сучасна операційна зала не може обійтися без якісного обладнання. Адже саме новітні технології допомагають медикам як для правильної постановки діагнозу, проведення діагностики, так і забезпечення ефективності проведених маніпуляцій та лікування пацієнтів.

Працюємо понад 15 років

Купити медичне обладнання і техніку в сервісі Medica Store – значить отримати високу якість, професійне обслуговування та консультації, а також гарантований результат надійності. Компанія в одному місці успішно зосередила товари та послуги, тож можна не лише придбати медтехніку, а й отримати комплексне її обслуговування.

MedicalStore на ринку уже понад 15 років, компанія має великий досвід роботи та співпрацює з різними медичними центрами по всій країні – як державними, так і приватними, допомагає у переоснащенні, так і модернізації медичного обладнання.

Для організації сучасної операційної, потрібно забезпечити її необхідної апаратурою та устаткуванням, забезпечити оптимальні умови для проведення різних оперативних втручань.

Що є в каталозі?

З нами ваша операційна зала буде укомплектована всім необхідним.

стіл операційний

Наприклад, вам потрібно купити операційний стіл. Великий модельний ряд цих виробів можна знайти в Каталозі. Столи різних модифікацій, які мають всі необхідні регулювання, а також працюють при відсутності електропостачання. Також ви знайдете всебічні аксесуари, які дозволяють позиціонувати пацієнта під проведення будь–яких втручань.

Або ж необхідно обрати мікроскоп операційний – призначений для спостереження дрібних об’єктів із великим збільшенням. Апарати від MedicalStore мають надзвичайну прозорість лінз, тож можна чітко спостерігати будь–яке збільшення при найменшому освітленні. Універсальні мікроскопи застосовують для виконання багатьох операційних процедур.

мікроскоп операційний

Якщо шукаєте оперативні чи оглядові світильники, кріодеструктори чи приставки хірургічні – усе є в Каталозі на сайті.

Тут також легко можете знайти:

– рентген–апарати;

– УЗД–апарати;

– томографи;

– операційне обладнання;

– ендоскопічне обладнання;

– електрохірургічне обладання;

– анестезіологічне оснащення.

Яка гарантія якості?

Зауважимо, що в MedicalStore представлені різні б/в, а також нові моделі кращих світових виробників медичної техніки. Уся продукція має відповідні сертифікати якості, тож ви отримаєте гарантійне зобов’язання на весь арсенал обладнання. Здійснюємо не лише продаж а й ремонт і сервісне обслуговування. Інженери пройшли навчання на заводах виробника, тож ви можете бути спокійні за результат виконаних робіт.

MedicalStore доставить медобладанння у будь–яке місто країни безоплатно. Також ви можете скористатися можливістю його інсталяції, налаштування, навчання працівників клініки щодо роботи з даною технікою. При потребі наші консультанти завжди люб’язно дадуть відповіді на всі питання.

Ціни лояльні та доступні. Також є безстрокова розстрочка на весь товар. До кожного знаходимо індивідуальний підхід.

Маєте запитання? Телефонуйте. Охоче допоможемо і підкажемо.

Контакти:

вул. Новокостянтинівська 1

Київ, 04080

Інформаційний центр:

+38 (096) 064-59-19

Графік роботи | Пн-Пт | 09:00-18:00

keyboard_arrow_up