Онлайн освіта - зло чи панацея? (новини компаній)

Онлайн освіта - зло чи панацея? (новини компаній)

Онлайн-навчання вимушено увірвалося в сучасну освіту в Україні і спричинило хвилю дискусій. І хоча самі методики не є сучасним відкриттям, але та масовість і не готовність вчителів і учнів до такого формату призвели до такого ж масового несприйняття суспільством. Онлайн став своєрідним знаком “неякості”. 

Відсутність контролю з боку вчителя  призводить до втрати учнями самоорганізації й мотивації. Виконання завдань часто-густо перетворилося на наґуґлювання або роботу репетитора.

Але чи все так погано насправді? Фахівці першої в Україні навчальної установи “Школа  Хакерів Вінницької ІТ-Академії спробували дослідити і систематизувати всі Про і Контра.                                                                            

Плюси  Онлайну:

Але кожна монета має дві сторони. Безумовно онлайн не панацея і має свої недоліки. Мінуси онлайну:

Зрозуміло, що як і все в освіті, тема дистанційного/онлайн навчання дуже суперечлива. Напевне, ніколи не буде повної заміни занять в класах на заняття «з дивана». Та й чи потрібно?

Але ми точно можемо скористатися явними перевагами дистанційки, щоб зробити процес навчання більш ефективним, особливо в цей складний для освіти період.

Бажаєте, щоб Ваша дитина відчула на собі, що таке якісна онлайн/офлайн освіта і зробила свій власний усвідомлений професійний вибір - реєструйтесь на новий набір Школи Хакерів

Швидка консультація за тел.: 067-431-19-21

Сайт: hack.intita.com

 

keyboard_arrow_up