Оновлена «Молокія» - сучасне обладнання та новий дизайн (новини компаній)

Оновлена «Молокія» - сучасне обладнання та новий дизайн (новини компаній)

Тернопільська компанія «Молокія», яка є в п’ятірці лідерів з виробництва питного молока в Україні, завершила етап реконструкції в рамках співпраці з іноземною компанією. Як результат, «Молокія» — продукція лише з натурального молока, виготовлена на найсучаснішому безпечному обладнанні, в інноваційній упаковці.

Молокія — лідер та законодавець моди 
Компанія «Молокія» вже 20 років виготовляє найкращі молочні продукти за найновітнішими технологіями, цінуючи здоров’я кожного.
Тернопільський молокозавод заснували ще в 1957 році. Йому одному з небагатьох в Україні вдалось не лише «вижити», а й перетворитися зі звичайного радянського заводу в лідера-виробника молочної продукції. З моменту заснування торгової марки «Молокія» підприємство почало розробляти інноваційні напрями розвитку.
На заводі повним ходом впроваджують новітні технології: перше в Україні молоко з йодованим білком в 2002 році випустила саме на «Молокії». А в 2014 році вперше в Україні на потужностях молокозаводу запроваджено німецьку технологію «FRESH MILK TECHNOLOGY» (в перекладі «Свіже молоко»). Це інноваційна технологія очистки молока з подальшою низькотемпературною пастеризацією.
Два роки тому ТМ «Молокія» розпочала виробництво білого йогурту. Він не містить цукру, фруктового наповнювача, рослинних жирів, консервантів та штучних ароматичних речовин. Згідно зі стандартами, в складі цього продукту повинно бути 9,5% сухого знежиреного молочного залишку. ТМ «Молокія» чи не єдина в Україні дотримується цього стандарту.
За 20 років «Молокія» стала візитівкою Тернополя. Сьогодні ПрАТ «Тернопільський молокозавод» — одне з найпотужніших молочних підприємств України і займає п’яте місце по виробництву питного молока. Щоденна переробка молока становить понад 350 тонн, а кількість працівників зросла до 1500 людей. Наразі «Молокія» є одним з найбільших платників податків до місцевого бюджету Тернополя. Мільйони людей у 14‑ти областях України споживають продукцію ТМ «Молокія» щоденно.
І підприємство не збирається зупинятись на досягнутому. «Наша мета — стати найкращим молочним підприємством України», — каже співзасновник та голова правління ПрАТ «Тернопільський молокозавод» Віталій Ковальчук.

Відкрий новий дизайн «Молокія» 
Компанія намагається йти в ногу з часом, тому сучасні інновації позначились не лише на якості продукції, а й на дизайні. На днях «Молокія» запустила продукцію у новій упаковці, аналогів якої немає в Україні. Її принцип — не лише естетичність, а й зручність та екологічність.
— Це перша і поки єдина в Україні упаковка за технологією «легке складання», — зазначає експерт зі здорового харчування, кулінар, телеведучий Костянтин Грубич. — Думаю, вам знайома ситуація, коли, після вживання молочного продукту, залишається порожня упаковка, яка займає дуже багато місця в смітнику. Нова упаковка «Молокія» складається до розміру гаманця. Як це зробити, можна побачити на етикетці. До того ж, вона екологічна, і всередині повністю складається з картону.
Спеціально для продукції бренду «Молокія» компанія Elopak постачає упаковку з Голландії.
Вже надійшов у продаж і кисломолочний сир «Молокія» у подвійній упаковці. Завдяки подвійному захисту продукт довше зберігається свіжим та корисним, а також захищений від потрапляння мікробів.
«Казкове молоко» також змінило дизайн — над ілюстраціями працювала група провідних дизайнерів.
— Ми працюємо над формуванням бренду, який представлятиме нас на міжнародному рівні, — говорить директор з маркетингу Оксана Стець. — Лінійку «Сонечко» також плануємо замінити. Ми розуміємо, що на «Сонечку» виросло не одне покоління, але наразі воно не відповідає вимогам часу. Теперішній дизайн повинен відповідати концепції заводу-лідера.

Безпека молока в Україні та Європі дуже різняться 
Найбільше уваги «Молокія» приділяє саме безпеці продукту. Усі виробничі потужності ПрАТ «Тернопільський молокозавод» відповідають міжнародним стандартам.
Звичайно, корисним є те молоко, у якому максимально збережено усі цінні властивості, вітаміни, макро- та мікроелементи. Тому молоко ТМ «Молокія» виключно пастеризоване.
Для безпеки продукції усе обладнання є повністю автоматизованим. Контакт сировини з навколишнім середовищем мінімізується аж до процесу упакування та фасування. Тим не менше, усі працівники щоденно проходять обов’язковий санітарний огляд, перш ніж потрапити на виробництво.
— Людина є тим, що вона їсть — цитата, яку я часто собі повторюю, — розповідає голова правління Віталій Ковальчук. — Безпека продукту має бути на першому місці. На жаль, на відміну від Європи, в Україні це розуміють не всі. Очистка молока за допомогою бактофуги — це перша масштабна інновація, яку ми розпочали в 2012 році. Це дороге, але ефективне обладнання — його ми пригледіли в німецьких колег. В бактофузі молоко механічним способом очищується від 99% бактерій, що дозволяє застосувати подальшу лагідну, низькотемпературну пастеризацію, в результаті якої молоко за своїм складом є максимально наближеним до свіжовидоєного.
Продукція проходить обов’язкову перевірку у лабораторії за фізико-хімічними показниками. На складі готової продукції підтримується температура близько +5°C.
Виробничі потужності ПрАТ «Тернопільський молокозавод» є сертифікованими відповідно до вимог системи управління безпечністю міжнародною компанією BUREAU VERITAS.
До речі, нещодавно завершився третій етап масштабної реконструкції, яка розпочалась ще в 2012 році в рамках співпраці з німецькою компанією GEA Westfalia — одним із найбільших інноваційних інженерних центрів по виробництву обладнання для харчової промисловості. Процес модернізації «Молокія» завершила випуском нових продуктів.
— Наші молочні продукти — це відповідальна праця фахівців, якісна сировина і високотехнологічне обладнання, — додає керівник «Молокія» Віталій Ковальчук. — Безпечність продукту гарантуємо для всіх. Я та уся моя родина щоденно споживаємо продукцію «Молокія», тому якість перевірена на собі. Ми дякуємо нашим споживачам, які нас люблять та довіряють впродовж 20‑ти років.

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Львові провели унікальну операцію з пересадки пальця з ноги на руку пораненому військовому play_circle_filled 21:00 З гільз «проросли» квіти: у Тернополі діти створювали «вазочки надії» photo_camera 20:05 Спадковий договір: хто може укласти і чим він відрізняється від заповіту? 19:07 Тернопільщина вже має нового прокурора. Що про нього відомо? Від читача 23:01 Концерт Abraham Kenny (Австралія) 19:02 Запевняв, що це дочка, але навіть не знав її віку. Для кого збирає гроші чоловік у центрі Тернополя? 18:00 До мільйона від держави постраждалим від війни: хто може отримати і як подати заяву 17:20 Планували втечу через гори: жителів Тернопільщини спіймали на кордоні з Румунією 16:50 У рідному селі на Чортківщині зустріли воїна Миколу Лейбюка, який повернувся з полону 16:10 Коли у Сопільче встановлять оновлений водяний млин та скільки це коштуватиме: «20 хвилин»дізналися photo_camera 15:45 У «Дії» з’явиться функція скарг на держслужбовців 15:10 Маскували під далекобійників: тернополянин переправляв військовозобов’язаних за кордон 14:30 ​​​​У суді допитали ветерана, якого обвинувачують у побитті муніципального інспектора 13:56 Петриківському кільці Subaru врізався у відбійник: драгер показав 2,66 проміле 13:27 Зеленський підписав закон щодо відпусток військових 12:50 З прапорами, хлібом та сіллю у Чорткові зустріли Героя, який повернувся після двох років в полону photo_camera 12:15 На Дніпропетровщині раптово зупинилося серце рятувальника з Тернополя Богдана Черняка 11:50 Збитків на 2 мільйони: Головного інженера з Кременця підозрюють у забрудненні річки Іква 11:22 У школах та садках Тернополя встановлюють обладнання яке вимірюватиме температуру, CO₂ і вологу 10:35 У лісі на Тернопільщині знайшли мертвим чоловіка , якого розшукували понад місяць
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up