Оновлений Фокстрот у ТРЦ «Подоляни» запрошує на новорічний шопінг (новини компаній)

Оновлений Фокстрот у ТРЦ «Подоляни» запрошує на новорічний шопінг (новини компаній)

Новий формат магазину відомої мережі електроніки у Тернополі підготував знижки на сучасні гаджети, що їх так чекають ваші рідні під ялинкою. Що саме пропонує та чим вирізняється Фокстрот на Текстильній, 28-Ч.

Передусім, магазин приваблює стильним оформленням і збільшеною після ремонту площею, яка сягає 890 квадратних метрів. Це дозволило розмістити розширений асортимент побутової техніки та електроніки: телевізори, ноутбуки, смартфони, пралки та холодильники, товари для кухні та оселі, безліч аксесуарів, гаджетів для геймингу, дозвілля тощо. Додали більше актуальних та преміум-пропозицій.

У магазині налічується понад 25 нових бренд-зон з крутим оформленням та можливістю протестувати товар.

Створені комфорті умови для покупців, які можуть отримати професійну консультацію щодо потрібного товару, перевірити й оплатити техніку, скористатися додатковими послугами й отримати інтернет-замовлення з foxtrot.ua у фірмовому «хабі». Цей простір створено з метою максимально скоротити час покупця та зробити перебування в магазині легким та зрозумілим.

Тим часом, поки дорослі члени родини обирають, малеча може провести час у дитячій зоні.

Зручно у Фокстрот купувати техніку в кредит або на виплату частинами, а для оформлення скористатися можна документами з додатку «Дія».

Варто згадати про безліч спеціальних пропозицій до новорічних свят зі знижками до 70%. Приміром, смартфон APPLE iPhone 11 128GB можна купити у Фокстрот на 2500 грн дешевше, кавомашину DELONGHI ETAM29.513.WB зі знижкою в 3000 грн, а 50-дюймовий телевізор SAMSUNG QE50Q60AAUXUA – дешевше на 4000 грн.

Діти ж безумовно зрадіють, знайшовши «під ялинкою» м’яку іграшку із зображенням улюблениці мільйонів покупців – лисички Фоксі. Вона тут має почесне місце з іншими фірмовими аксесуарами.

Новорічний розпродаж триватиме з 21 грудня по 18 січня, перелік та кількість товарів, що беруть участь у даній акції, представлений тут.

Як відомо, мережа Фокстрот – один з найбільших українських продавців техніки та електроніки, що налічує понад 160 магазинів у 90 куточках країни та інтернет-платформу foxtrot.ua. У 2019 році компанія оголосила про комплексне перезавантаження бренду. За два роки втілення нової стратегії на рахунку більше 60 таких магазинів. Компанія пропонує для покупців сучасну кешбек-програму, а також гарантує захист ціни за програмою Найс Прайс.

keyboard_arrow_up