Переваги співпраці з ортопедичним салоном (новини компаній)

Переваги співпраці з ортопедичним салоном (новини компаній)

Ринок медичних товарів невпинно зростає та з'являються нові салони Ортомедіка які реалізують свою продукцію направлену на покращення здоров'я та реабілітацію своїх клієнтів.

Ортопедичний салон завжди подбає про опорно-руховий апарат, про красу та більш глибоке лікування на стаціонарі. 

Переваги співпраці з ортопедичним салоном

Обираючи товар в спеціалізованому ортопедичному салоні клієнт має ряд переваг на яких варто зробити акцент. Ось вони: 

  • Співпраця тільки лише з перевіреними торговими марками які є лідерами медичних товарів. 
  • Представлені товари в каталозі компанії мають відповідні сертифікати, що свідчить про  безпечне використання самої продукції та отримання гарантованого результату.
  • Швидка доставка по всій країні. Лише 1-2 дні та вибраний вами товар вже буде у поштовому відділенні або у поштоматі.
  • Кваліфікований персонал який при необхідності надасть вам детальну консультацію та зможе відповісти на всі питання які вас цікавлять стосовно того, чи іншого товару. Наші консультанти проходять профільні навчання, тому з легкістю зможуть підібрати необхідну модель спираючись на ваш зріст, вагу та інші особливості та стан здоров'я. Також допоможуть навчитися користуватися тим чи іншим товаром.  

Асортимент продукції яку можна придбати в ортопедичному салоні

Мережа ортопедичних салонів надає різні послуги з реалізації готової продукції по всій Україні. Товари направлені на реабілітацію та підтримку здоров'я в цілому та для опорно-рухового апарату. 

Навігація по сайту ортопедичного салону максимально проста та зручна, всі товари мають детальний опис, що спрощує пошук. Наприклад, на сайті компанії Ортомедіка вся продукція зручно поділена на категорії. В каталозі компанії можна знайти такі товари: 

  • Ортопедичні бандажі, корсети та ортези. В каталозі є моделі як для дорослих людей так і для дітей. Представлені товари предназначені для різних ділянок тіла. 
  • Ортопедичні подушки. За допомогою таких товарів можна забезпечити правильне положення для хребта під час сну. Також ж є моделі які кріпляться на офісне крісло та беруть частину втоми спини на себе. Застосування таких ортопедичних подушок попереджає розвиток остеохондрозу. 
  • Ортопедичне взуття та устілки. Є моделі для дітей і дорослих. Естетично гарні моделі взуття які зовнішньо майже не відрізняються від звичайного взуття, проте мають ряд переваг та кращі анатомічні якості та властивості. Взуття та устілки представлені на сайті можна використовувати для профілактики плоскостопості, вальгусної деформації ніг, захворювань гомілковостопного сустава. 
  • Компресійний трикотаж який застосовується для лікування та  профілактики венозних захворювань за рахунок компресії на ноги. Елементи компресійного трикотажу покращують венозний відтік від ніг. Чудовий варіант швидкого покращення стану м'язів для спортсменів. 
  • Медична техніка для домашнього використання. В цій категорії є засоби для вимірювання артеріального тиску, інгалятори для покращення дихальної системи, ірігатори для очищення порожнини рота та інші товари які найчастіше використовуються в домашніх умовах. 
  • Товари для реабілітації людей після отриманих травм та пошкоджень. Тут можна знайти милиці з різних матеріалів, ходунки, інвалідні візки, стільці туалети для інвалідів, поручні, біотуалети. 
  • Товари для краси та здоров'я. Тут можна знайти масажери, дарсонваль, лікувальну косметику. Такі товари можна застосовувати для проведення косметичних процедур як в салонах так і вдома. 
  • Техніка та аксесуари для медичних закладів. Тут ви знайдете спеціальні меблі для медичних центрів та лабораторій. Хірургічне та лабораторне обладнання, засоби для стерилізації. 

Компанія Ортомедіка пропонує своїм клієнтам великий вибір якісної сертифікованої продукції та кваліфікаційне обслуговування. Якщо ви шукаєте ортопедичний салон, то це Ортомедіка, тут тільки те, що потрібно для вашого здоров'я.

keyboard_arrow_up