“Перше, друге, третє” │ Огляд комплексних обідів з ресторану НА НЕБІ (новини компаній)

Дедлайни дедлайнами, а обід за розкладом! Харчування має бути повноцінним і регулярним, пропускати прийом їжі не варто, навіть якщо у Вас запари на роботі. Для запеклих кар’єристів і лінивих поціновувачів смачної їжі є комплексні обіди у м. Тернопіль. Так-так, можна забути про контейнери з їжею, не витрачати час на пошуки закладу, що швидко нагодує в обідню перерву, або давитися снеками.

Заощаджуйте свій час з рестораном НА НЕБІ, що у м. Тернопіль. Відтепер тут можна замовити повноцінний обід з першим, другим і третім, або ж обрати доставку, і улюблені страви привезуть прямо до Вас! Це справжній порятунок для тих, хто багато працює або лінується готувати самостійно, але водночас хоче добре обідати кожного дня!

Переходь на сайт закладу НА НЕБІ і обирай свій обід до смаку.

Смачні комплексні обіди від НА НЕБІ: чим поласувати на ланчі?

У ресторані можна замовити будь-яку страву з меню, що доставлять до Вашого офісу чи до дому. Але ж комплексні обіди — це зовсім інша справа! Якщо Ви хочете ситно поїсти і заощадити гроші, неодмінно замовляйте їх, адже разом дешевше! Заклад пропонує три сети на вибір:

  1. Обід з угорськими нотками, до якого входить бограч похмільний зі сметанкою та булочка бріош. На друге біфштекс зі смачним картопляним пюре, смажене яйце та ніжний грибний соус зі шампіньйонів. Звичайно, який же комплексний обід без салату? Овочевий з помідорами — смачно і корисно!
  2. Бульйон з м’ясом перепілочки та домашній печений пиріжок з грибами — ідеальний початок обідньої години! На друге банош з бринзою, беконом і курячим філе-гриль. Ну і наостанок класичний цезар з куркою — меню ресторану НА НЕБІ задовольнить гастрономічні примхи кожного гурмана!
  3. Традиційний український борщ з копченим свиним реберцем у тандемі з домашнім цибульковим хлібом і салом — це просто зрив даху, настільки смачно! На друге улюблені вареники з картоплею та легкий овочевий салат з лимонною заправкою. Доставка комплексних обідів ще ніколи не була такою класною і по-домашньому смачною!

Цей ресторан входить до мережі закладів Файного Міста, а це вже означає, що обслуговування та якість страв будуть на висоті!

Не забувайте! Замовляючи обід в НА НЕБІ ви також можете зробити додаткове замовлення на доставку з будь-якого іншого закладу Сім’ї ресторанів Файного Міста

І ми доставимо все разом!                                                             

Доставка обідів — Тернопіль │ Чому вигідно замовляти у NA NEBI?

Без зайвих слів: смачно, безпечно, швидко і доступно. Все це про доставку обідів у Тернополі від гриль-ресторану На Небі. Тут дійсно дбають про комфорт і задоволення своїх гостей.

Замовити смачні обіди можна на сайті, через мобільний застосунок FAINE MISTO та за номерами телефонів. Кілька слів про доставку:

  • Мінімальне замовлення всього 200 грн для доставлення у межах Тернополя, і 300 грн, якщо за місто!
  • Долучайте до трапези колег і друзів, адже у компанії їсти смачніше! Доставка обідів БЕЗКОШТОВНА!
  • Забиратимете їжу самостійно у кафе? Тоді можна замовляти на будь-яку суму, без прив’язки до мінімального чека!

Тепер Ви знаєте, де найкращі комплексні обіди у Тернополі — доставка від Файного нагодує кожного!

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up