«Поєднувати виховання дитини, роботу, хатні справи і хобі - можливо»: тернополянка стала «Мамою року» (Новини компаній)

«Поєднувати виховання дитини, роботу, хатні справи і хобі - можливо»: тернополянка стала «Мамою року» (Новини компаній)
  • Бути мамою – невтомна праця та справжнє мистецтво, але разом з тим, чимало жінок встигають успішно будувати кар’єру та досягати успіхів у захопленнях.
  • Людмила Конотопченко з Тернополя стала однією із 13-ти матусь-переможниць Національної премії «Мама року-2020» від Лінії магазинів EVA та розповіла читачам «20 хвилин» як їй вдається поєднувати виховання синочка, керівну посаду та тренування з флорболу.

До участі у конкурсі «Мама року-2020» жінку підштовхнув син Вадим. Саме він написав зворушливу історію про свою маму під назвою: «Мій найбільший фанат і найкращий друг», яку відправили на конкурс. І її визнали найкращою у номінації «Мій дім – моя ЕVA»,   із понад 800 історій про мам, дружин і бабусь. Обрали її користувачі сайту mamaroku.eva.ua шляхом онлайн-голосування. Сама переможниця зізнається, до останнього не вірила в свою удачу.

- Ініціатива брати участь у конкурсі була мого сина, але я своєю участю хотіла показати кожній жінці, що вона може не лише робити повсякденну роботу, а й займатись хобі і бути справді найкращою мамою для своєї дитини, - каже Людмила.

Зараз жінка працює керівником одного із магазинів «ЕVA» у Тернополі, виховує 11-річного сина, а ще – проводить тренування із флорболу. Вона каже, що найбільше щастя в житті – це бути рухливою, завжди усміхненою і не зупинятись на досягнутому.

Відео дня

«У мене є діти і на роботі, і в залі, де я працюю»

Жартома Людмила Конотопченко називає свою роботу «другим домом», а персонал, який вона очолює - «дітьми». Третій дім для неї – це зал, де вона тренує дітей на секціях із флорболу.

- Наша з сином історія для конкурсу була про те, що працюючи на улюбленій роботі, я ще є тренером із флорболу для дітей і можу донести свою любов діткам, - розповідає переможниця. - У компанії «ЕVA» я працюю з 2017-го року. Це справді робота, яку я люблю. Мені вона приносить задоволення щодня. На флорбол я пішла після того, як цим спортом почав займатись син. Часто мене запитують: чи важко поєднувати? А я дивуюсь, бо зовсім ні. На роботі ти за графіком щодня, а інший час маєш приділяти тому, що тобі подобається. 

Жінка каже, що поєднувати виховання сина, роботу, хатні справи і улюблене заняття їй не важко, бо до такого ритму звикла, а найбільше за усі свої риси характеру, вона любить – рухливість та жвавість.

- Потрібно бути відкритою до світу, до людей, - говорить вона. – Іти тільки вперед і не сидіти на місці. Рух – це життя. Відкривайте щось нове, дізнавайтесь, пробуйте.

«Моя мама найкраща»

- Мама для мене приклад у всьому, -  каже Вадим Конотопченко. – Я пишаюсь тим, що вона є тренером. Вона завжди дуже допомагає спортсменам і підтримує їх. Інколи вона і мене тренує. Але вдома вона інша. І там, і там дуже добра. Ми вирішили в цій історії розказати яка моя мама, щоб знали і інші люди. Я горджусь мамою, вона стала «Мамою року». Це дуже важливо. Вона заслужила це.

Про свою любов до найріднішої людини хлопчик написав і в переможній історії.

- Вона повністю відповідає значенню свого імені "Людмила" - "мила людям". Теплота й турбота - ось її головні риси. Добра і справедлива, ласкава і серйозна, смілива і ніжна, сильна і чуйна, і ще, ще.... І все це разом, одночасно! І кожен раз вона нова і різна. Вона найкраща, тому що встигає приділити увагу всім: синові, батькам, друзям, діткам, колегам по роботі. Вона – «Супер мама тренер», - каже син переможниці.

День для себе

Традиційно переможниць конкурсу «Мама року» нагороджували у столиці. Проте цього року пандемія внесла свої корективи. Тож переможницям у їх рідних містах Лінія магазинів EVA влаштувала справжню казку – день відпочинку та насолоди.

Сьогодні емоцій моїх не передати словами, - каже пані Людмила. – Зранку я відвідала Спа-салон, потім у мене був обід, похід у салони краси, фотосесія з синочком, потім  - урочисте нагородження та безліч подарунків. Не змовкав і телефон від дзвінків друзів. Це справді день для мене. Для того, щоб я могла насолоджуватись і відпочивати. Я зрозуміла нарешті як важливо влаштовувати для себе такий відпочинок. Адже за цією буденною метушнею дуже легко забути про себе. Я щиро дякую організаторам цього конкурсу, які дозволили сьогодні мені відчути себе найкращою жінкою, найкращою мамою не лише в Україні, а й у світі.

Завершилось свято «Мами року» вечерею у колі друзів пані Людмили. На церемонії нагородження вона не могла стримати сліз, адже так рідко жінкам виходить влаштувати вихідний лише для себе.

- Робіть і самі собі вихідний, дівчата, завжди, коли є така можливість. Тоді справді усе буде вдаватись краще, - каже Мама року-2020.

 

Довідка

Щорічна премія «Мама року» присвячується дбайливим, надихаючим, гарним, стильним, успішним, добрим, енергійним і талановитим мамам. Раз на рік оголошується конкурс, у якому беруть участь жінки з усієї України. Переможниць обирають за результатами оцінки експертів та інтернет-голосування. Можна взяти участь, розповівши про себе, свою маму, дружину або подругу в одній з 8 номінацій: «Натхнення», «Велике серце», «Сімейний затишок», «Спорт», «Успіх», «Супербабуся», «Блогер» та «Мій Дім – моя EVA». За шість років існування премії, з 2015 року, проект знайшов десятки тисяч прихильників та зібрав майже три тисячі історій щасливого материнства з усієї України, та відзначив 75 переможниць.

 

Коментарі (8)
  • Наталя Гриненко

    Людочка!!!!
    Мої щирі вітання.
    Ти молодець, ти супер мама.
    Ти наша красуня .
    Нехай Ангел охоронець Вас з синочком завжди охороняє. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💋❤🍷🥰
  • Таня Микитів

    Людочка вітаю Тебе!)😚😚😚
  • Наталя Христинич-Венгренюк

    Наша Людочка молодець, ще раз вітаємо
  • Валя Гладуш

    Виправте, будь ласка, Маму року звати Людмила.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up