Сексопатолог в м.Тернополі - Яросевич Ігор: "Поговоримо про це" (новини компаній)

Сексопатолог в м.Тернополі - Яросевич Ігор: "Поговоримо про це" (новини компаній)

Про секс та інтимні стосунки зараз можна знайти багато інформації у різних джерелах. Але часто людина, яка має певні запитання чи навіть незначні порушення, соромиться звернутися до спеціаліста, соромиться признатися собі, що щось «не так», що хочеться інакшого, більш яскравого та чуттєвого інтиму з коханою людиною.

Нажаль, часто буває, що роками люди таять в собі проблему, яка заважає повноцінно жити, знайти собі пару, отримувати радість від стосунків. А все можна вирішити, просто звернувшись до спеціаліста.

Чому виникає така проблема? Є кілька причин, які впливають на сексуальне здоров’я.

* Це і психоемоційний стан: людина фізично здорова, але має внутрішні негативні установки, які мають початок навіть з дитинства, страх, невпевненість у собі або навпаки – гординю. У такому випадку достатньо корекції на підсвідомому рівні, щоб все кардинально змінилося. І таких історій одужання є багато.

* Також часто причиною є захворювання, які на фізичному рівні впливають на сексуальне здоров’я. Наприклад, хронічні запальні процеси (особливо, в статевих органах), порушення гормонального фону, фізичне виснаження…

Так само і сексуальне здоров’я, навпаки, впливає на загальний стан організму, адже наше тіло – єдина система, яка в нормі має працювати злагоджено. Тому здорові сексуальні стосунки мають не лише емоційну складову, але і фізіологічну.

Як зміцнити сексуальне здоров’я?

 Найбільш ефективним є комплексне лікування організму (з використанням за потреби психотерапії, гомеопатії, озонотерапії, гіпнозу). У нашому медичному центрі розроблені спеціалізовані комплексні програми для профілактики та зміцнення сексуального здоров’я і чоловіків, і жінок.

За роки роботи сексологом Ігор Васильович працював з багатьма людьми різного віку, з жінками, чоловіками і парами. У кожного своя історія, причини звернення до спеціаліста.

Так, наприклад, чоловіки частіше звертаються за допомогою, навіть з найменшими проблемами, шукають відповіді на свої запитання. І це правильно.

А от жінки більш сором’язливі, вони іноді не вважають сексуальні стосунки важливими у сімейному житті. Тим паче, фізіологія жінки дозволяє «приховати» відсутність задоволення, зниження лібідо.  І молоді пари, маючи певні проблеми та незначні порушення, страждають від нещирості стосунків, від незадоволення якістю сексуального життя, навіть одного з партнерів.

Також можна виділити окремо основні питання, які хвилюють людей різного віку.

* Молоді люди, які тільки починають статеве життя. Для них важлива перша близькість, психоемоційний чинник. Можна зазначити, що молодь більш відкрита, емоційна та може без комплексів звернутися до спеціаліста з будь якими питаннями.

* Люди середнього віку більш сором’язливі, можливо дається взнаки виховання. У такому віці вже починаються фізичні розлади в організмі, може виникати комплекс захворювань, психоемоційний чинник також присутній.

* Люди старшого віку – у них починаються перші ознаки старіння, зміна гормонального фону, виникає «букет захворювань», який впливає на весь організм в цілому. Але і в старшому віці не варто відкидати важливість гармонійних і здорових стосунків.

Не варто соромитися, гаяти час та втрачати можливість мати неймовірні сексуальні стосунки. Тим паче, що до сексолога можна звернутися анонімно або написати свої запитання в соцмережах.

Адже краще вчасно звернутися до спеціаліста, який допоможе знайти відповідь на всі запитання, попередити збої в організмі, у тому числі, і в сексуальному плані, та зробити життя яскравим, наповненим здоров’ям та насолодою.

До Ігора Васильовича можна записатися на консультацію анонімно, зателефонувавши за тел. (0352) 521900  +38 (097) 052 19 00

Також можете писати свої запитання в соцмережах

www.facebook.com/biosanplus/

www.instagram.com/biosanplus/

Та на вайбер(Viber) за тел. +38 (097) 052 19 00

Завжди Вам раді допомогти.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up