Приховані двері для ванної кімнати – вдале рішення? (новини компаній)

Приховані двері для ванної кімнати – вдале рішення? (новини компаній)

При ремонті особливу увагу необхідно приділити ванній. Саме ванна кімната – друга після спальні, є нашим особистим простором, тож продуманий комфортний інтер'єр дуже важливий для повноцінного відпочинку та розслаблення вдома. Недарма у багатьох плануваннях вхід у власний санвузол розташований саме з хазяйської спальні. Тому особливу увагу необхідно приділити вибору дверей, які вирязять ваш особистий стиль та індивідуальність.

Незалежно від того, з якою кімнатою межуватиме ванна – приховані двері на алюмінієвому каркасі – безпрограшне рішення.

Розглянемо головні переваги, адже приховані двері у ванній кімнаті – це не лише естетика та функціональність.

  • Унікальність – тільки такий вид дверей можна декорувати абсолютно різноманітними матеріалами – деревом, HPL-панелями, дзеркалом, склом тощо. Більше того – будь-які матеріали можна комбінувати – з різних боків дверей встановлювати різне оздоблення, щоб приховані двері ідеально поєднувалися як з дизайном ванної, так і з дизайном суміжної кімнати.
  • Варіативність – двері прихованого монтажу можна повністю приховати, пофарбувавши або відштукатуривши в тон стін, або обклеїти шпалерами. А можна, навпаки, виділити, зробивши головним елементом дизайну кімнати, що привертає загальну увагу.
  • Універсальність – у невеликих ванних кімнатах дуже важливо створити ергономічний простір. І в такому разі приховані двері просто незамінні. Такі двері не обмежені в розмірах – можна зробити їх на всю висоту стіни або неправильної геометрії – такі прийоми візуально збільшують приміщення.
  • Стійкість – алюміній довговічний, не схильний до корозії та ідеально підходить для встановлення в приміщеннях з підвищеною вологістю, у, так званих, вологих зонах квартир.
  • Стиль – двері Invisible – це трендове рішення останніх років і з кожним роком вони стають все популярнішими, впевнено відсунувши класичну конструкцію дверей на другий план.

Інтернет-магазин https://alucreator.com.ua/ua/ пропонує приховані двері власного виробництва – ми втілимо у життя будь-яке ваше бажання!

keyboard_arrow_up